- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
válasz
Tankblock #10445 üzenetére
Szia!
Időközben leugrottam a Conradba és vettem R-eket
Nos a helyzet megoldódott. nem kisebb, hanem boven nagyobb ellenalasra volt szukseg. 65kOhm-al kotottem ra 5V-ra az ISET labat mind a kettonel. Es igy mukodnek, ráadásul a halvanyabb fenyeronel, nem vibral egyik led szegmens sem.
Viszont nem jon ki a matek, valamit nem latok at de nem a datasheet szerinti áram folyik az IC-k lábain.
A szegmens lábakon 0.6V feszultség van és 2.6 mA. A LED papirjai szerint a forward voltage 1.95V és 30mA kell a labakra, igaz ezek szeirntem a maximum fényerőnél lehetnek.
Valamit rosszul olvasok vagy nem veszek figyelembe, de nagyon kevésnek tűnik ennyi nafta a mukodeshez.
Köszi
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest