Hirdetés
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
ESP32 SPIFFS-el foglalkozott valaki? Csak olvasgatás szinten néztem rá és felmerült kérdésként a működése. Ez ha minden igaz a 4MB flash-ből foglal le egy bizonyos méretet fájl tárolására, így kevesebb hely marad a fő program számára ha jól értem. Tovább menve az elv is kérdés számomra:
Since if SPIFFS was never formatted it will fail mounting and we need to format it, then we will pass this flag as true. In my case, I already had my file system formatted, so this flag has no effect.
Eszerint hasonló mint egy winchester partícionálás? Ha egyszer lefoglaltam az SPIFFS-nek egy bizonyos méretet (leformáztam), akkor később hiába töltök rá egy egyszer LED Blink programot, nem fogja az egészet letörölni, programot rátölteni és a fentmaradó részt üresen hagyni? Tehát ha többé nem kell a fájlrendszer akkor le kell valahogy törölni az SPIFFS partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest