Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Egy ideje kuzdok egy Ilyen kapucsengovel:
Ebbol az "F56" -os Kinetic van nekem.
Par info amit mar kideritettem rola es kep:
- A chipje az adonak: cmt2150A
(Ebbol elv van 433-as es 315-os is)
Kep az ado belsejerol:
Eddig semmivel sem sikerult megfognom a jelet... Amivel probalkoztam: Sonoff RF Bridge 433 mhz-es (modositott radio FW-vel) meg B1-ben sem lat semmit...
Arduino + QIACHIP 433mhz RF Relay Receiver Module
A szoftver az RFlink volt. szinten nem lat semmit...meg debug modban sem latja a csengo jelet (Ekkor kodolas nelkul fog mindent)
Itt van egy kep a gyari vevorol is (Ezzel termeszetesen tokeletesen mukodik az ado):
Megjegyzes: Mind a Sonoff, Mint az RFlinkel tokeletesen foghato mas csengo vagy egyeb 433-as eszkoz jele. csak a Kinetic csengo nem megy (van egy masik kinetic nyomogomom is, masik gyartotol, az sem latszik...)
Most probakepp rendeltem meg egy ilyet, ez az utolso otletem: [link]
ha esetleg tudnatok valami tippet, megis mivel lehetne fogni a csengo jelet az nagy segitseg lenne! Kezdem feladni... Nem akkora dolog amugy, csak mar nagyon bosszant, hogy nem akar osszejonni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest