-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Egy ideje kuzdok egy Ilyen kapucsengovel:
Ebbol az "F56" -os Kinetic van nekem.
Par info amit mar kideritettem rola es kep:
- A chipje az adonak: cmt2150A
(Ebbol elv van 433-as es 315-os is)
Kep az ado belsejerol:
Eddig semmivel sem sikerult megfognom a jelet... Amivel probalkoztam: Sonoff RF Bridge 433 mhz-es (modositott radio FW-vel) meg B1-ben sem lat semmit...
Arduino + QIACHIP 433mhz RF Relay Receiver Module
A szoftver az RFlink volt. szinten nem lat semmit...meg debug modban sem latja a csengo jelet (Ekkor kodolas nelkul fog mindent)
Itt van egy kep a gyari vevorol is (Ezzel termeszetesen tokeletesen mukodik az ado):
Megjegyzes: Mind a Sonoff, Mint az RFlinkel tokeletesen foghato mas csengo vagy egyeb 433-as eszkoz jele. csak a Kinetic csengo nem megy (van egy masik kinetic nyomogomom is, masik gyartotol, az sem latszik...)
Most probakepp rendeltem meg egy ilyet, ez az utolso otletem: [link]
ha esetleg tudnatok valami tippet, megis mivel lehetne fogni a csengo jelet az nagy segitseg lenne! Kezdem feladni... Nem akkora dolog amugy, csak mar nagyon bosszant, hogy nem akar osszejonni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest