- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Oldman2
nagyúr
-
-
426os
őstag
Mivel ez nem egy alapítvány, ezért valahol mindenképpen van turpisság, hiszen ha nem lenne, nem tudnának ennyire aláajánlani a többi boltnak. Nem akarom én őket se mocskolni, se dicsérni, én is rendeltem már onnan (2500-ért gamepad-et, ami máshol legalább 4k, ráadásul futár hozta 2 nap múlva). Csak annyit mondok, hogy kalkulálj a kockázattal. Egyébként nem, nem magyar cég, de most nem találom a honlapjukon a címüket, ügyesen elrejtették. Múltkor sikerült előásni és az bizony egy román cím volt
-
mazsó
aktív tag
válasz
csendes #84986 üzenetére
Így van, Magyar számlával van, direkt rákérdeztem mivel le szeretném "írni" és elvileg 2 év gyártói gari van hozzá erre is direkt rákérdeztem...
Remélem nincs semmi átverés, nagyon jó az ár ezért rendeltem innen...
Magyar cég, Magyar cégjegyzékszámmal, adószámmal stb.
Már rendeltem tőlük régebben és korrektek voltak, nem volt semmi gond.
Szerdán érkezik meg, ha addig valaki kinyomoz valami turpisságot az szóljon legyen kedves hogy ne vegyem át a telefont! -
-
426os
őstag
Ott, hogy ez is külföldről jön (Románia) és nem a magyar áfát fizeted. Illetve ha gond van a telóval Romániába küldöd vissza. Ha szarakodnak, akkor meg megszívtad, mert külföldi cég, így a fogyasztóvédelmet jó eséllyel a hajadra kenheted. Persze ettől még lehet jó vétel, ha nincs probléma vele a továbbiakban
-
Freiherr
őstag
válasz
gipsztigris #84972 üzenetére
"A terméket egyenesen a SAMSUN saját készletéről kapom Kóreából"
Ez neked nem hangzik hitelesen?Egyenesen Kóreából a SAMSUN készletéből,instant get.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Graphics #84973 üzenetére
De mekkora kamu duma!
"A termékre 3év gyári limitált samsung garancia van !
A terméken nincs semmiféle plusz költség se vám se egyébb és a postát is tartalmazza !
A terméket egyenesen a SAMSUN saját készletéről kapom Kóreából ezért ennyi az ára "nincs rajta 30 féle adó !"Legalább tanulna meg írni a nyomorult!
-
válasz
gipsztigris #84972 üzenetére
Teli van büdös csalókkal a vakera...
Rühellem, a közelébe nem megyek, csak felbosszant a sok senkiházi, aki azt gondolja lehúzhatja a bőrt másokról...
Itt is volt jó pár ilyen madár, aki próbálkozott, egyiket 3x rakattam ki, mire ténylegesen eltűnt, mert rendőrségi ügye lett... szarrágók...
-
gipsztigris
addikt
Erősen off, de miután itt is volt szó a hamis sz@rokról, szerintem megéri elolvasni! Ha van aki hisz ennek az embernek, azt nagyon sajnálom!........de páran biztosan bedőlnek neki!
-
sbe561
tag
válasz
Mályki #84927 üzenetére
Innen: http://www.aliexpress.com/store/1153179
Jiayu G2F-t, ha innen rendelsz akkor nincs rá plusz költség a szállításon felül!
-
sbe561
tag
Ma meg is érkezett a G2F a Chigon-tól 1hét alatt itt is volt tréfa nélkül 30E-ért!
Most kezdődhet is a romolás! -
aytukabozs
addikt
válasz
Nemoka1987 #84960 üzenetére
Minidealnél 179
-
FlickAir
aktív tag
válasz
maj-viktor #84868 üzenetére
Lenovo-nál, ha jól emlékszem, a hangerő +- egyszerre és nyomva tartva, és bekapcsoló gomb hozza elő a recovery-t. Az SD-re az egész zip-et másold fel. Előszőr csinálj egy backupot a meglévő ROM-ról, utána factory reset, és telepítsd az újat.
-
alexw801
senior tag
válasz
Mottie #84955 üzenetére
Egyáltalán nem hasonló.
De az, hogy a Huawei a Honor 3X középkategóriás telefonokra még fél éves korban is 2 hetente frissíti a (fejlesztőinek nevezett) ROM-ot, nekem igen szimpatikus.Azóta OTA frissítettem a mai napi 4.9.1 KitKat-ra. De ára volt, brutális 3 gombos telepítéssel feltettem az aug. 16-i ROM-ot, másként nem működött a frissítés. A 3 gomb 10 másodpercig való tartása a stock recovery-be lép és wipe/factory resettel kezdi, majd telepíti a dload/UPDATE.APP állományt. Érteni nem kell hozzá, bolond biztos. Nekem való.
-
Potzee
addikt
válasz
...az én álmaimban a telefonokban már Qualcomm 800 vagy 801-es proci szaladgál 2 GB rammal...
A 190 dodóra még rájön a szállítás és az ÁFA...
így is megéri ? -
gtasystem
őstag
van unroot is a világon nem?
de valami sima app jobb lenne, na mindegy..
-
doongoo
addikt
válasz
Ha ez álmaid telefonja, akkor mit kérdezősködsz? Adj egy esélyt magadnak! Vedd meg és beteljesül az álmod. Ennyi
-
tolvaj!
őstag
-
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok ismét!
Megtaláltam álmaim telefonját, viszont még mielőtt megrendelném a ti véleményeteket is kikérném.
Egy Lenovo S939-s készüléről lenne szó.
Pandawillen most 190 dollár. Sztem egész korrekt ár érte.
Próbáltam véleményeket keresni itt a fórumon illetve a neten, de semmi értelmest nem találtam.
Ha esetleg ezt látja egy tulaj, dobhatna rám egy PM-et, sörrel tudnám jutalmazni.Köszönöm!
Üdv, T.
-
alexw801
senior tag
Végre valakit érdekel a téma!
Van itt egy vérszegény hely: http://prohardver.hu/tema/re_bemutatkozott_a_honor_3x_es_3c/friss.html
Az igazi:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=162
Még alaposabb:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=547611&st=2920
Először is: 5 féle Honor 3X létezik.
A sapkában ki lehet nyitni a Spoilereket:
2. spoiler / 1. alspolier (G750-T00-hoz, nekem az van) - itt van 9 ROM, download linkekkel.
A B609, B610 és B611 igaz 4.2.2, de mind jó és gyárilag multilingual. Nekem tetszettek, minden megy rajta, a 3 betűs igazított autós progi is. Rootolható, de csak részben, a teljes root további tennivalókat igényel.
A 4.4.2 ROM-ok mind multilingual, szuper jó hibátlan magyarsággal.
DE: Jelenleg a 4.8.1 van fent, az USB drive kapcsolat nem megy a PC-vel, az autós progi sem. A 4.8.16-nál nem volt mobil internet, azért visszaléptem. Ma várjuk a 4.9.1 frissítést (a dátum van benne a nevében...)
A 4.4.2 ROM-ok különösen figyelmes rootolást igényelnek, boot.img csere is szükséges, stb.
Ha az ember sorban megy a ROM-okkal, akkor OTA frissítésnél (ami nagyon kényelmes és gyors, adatok és app-ok maradnak) mindig ellenőrzi a jogosultságot, előzményeket, ha nincs, almás! Kell, hogy Stock Recovery legyen fent és root kikapcsolva. Ezért ROM csere előtt rutin recovery csere SP Flash Tool-lal (nem vészes a tizedik alkalom után már).
Lehet local update ROM telepítés is, az SD card-ra másolt dload/UPDATE.APP állományt indítjuk menüből, rendszerfrissítés, stb. Adatok és app-ok maradnak, ha előtte nem volt wipe/factory reset.
Ha tiszta telepítés volt (3 gomb indítás mindig ilyen, mert wipe/factory reset-et végez automatikusan), akkor több az esély, hogy nem áll meg az előzmények miatt. Ilyenkor mindig a Stock Recovery-be megy is indítja az SD card-ra másolt dload/UPDATE.APP-ot minden esetben, ha ezt nem akarjuk, el kell rejteni névváltozással vagy kitörölni
Utána CWM vagy TWRP Recovery vissza SP Flash Tool-lal. Majd root szkript (fél-rootot ad csak), gapps felrakás, stb. A 4.4.2 ROM-ok teljesen kitöltik a rendszer partíciót, ezért nem lehet nagy gapps csomagot felrakni. Jó pl. Pavel22 módszere, a gapps installer apk.
Ennyi. -
gtasystem
őstag
sziasztok
nekem is ilyen telefonom van (gsmart aku) és most olvastam hogy a kétkártyás mód miatt többet fogyaszthat(?)
ki lehet kapcsolni ezt valahogy mert én spec 1 kátyát használok nekem felesleges és a statusbaron mindig ott figyel a jelzés hogy nem talál második kártyát..
és a sim kezelésnél kikapcs. funkció nincs.. -
hasman
tag
Nagyon-nagyon kedves vagy, hogy időt szántál rám.
Kezdő vagyok nem b@lfaszelolvastam pár leírást az update-ről és összejött az egyik
mondjuk kicsit beparáztam mikor 98% volt 5 percig és nem csinált semmit, de azzal nyugtattam magam, hogy windows is így település igen ez is így települ 98%-ig pörög aztán várat kicsit magára és done
wipe-ot is megcsináltam ámbár f1ngom nincs róla az mire volt jó, ajánlották én hittem nekik -
Thome
veterán
válasz
hasman #84944 üzenetére
Xiaomi Redmi 1s:
Innét letöltöd a stabil többnyelvű romot, ennek kb 320 megának kell lennie.
Ezt követően átírod a nevét: update.zip (vigyázz nehogy update.zip.zip legyen a neve mert not works)
Felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába.
Kikapcsolod a telefont.
Lenyomva tartod a hangerő fel gombot majd megnyomod a bekapcsolót. Ezt követően bekerülsz a recoverybe, hangerő gombokkal tudsz fel le mozogni, power gombbal okézol.
Kiválasztod az angol nyelvet, majd rámész az update-re.
Elszalad 98%-ig majd ott vár sokat.
Ezután belemész a Wipe&Reset-be, és ott nyomsz egy wipe cache-t.
Utána rányomhatsz a reboot gombra.Innentől kezdve jónak kell lennie.
Szerk: Sikerült? Kár volt csépelnem a szót.
-
hasman
tag
mivel nagyon kezdő vagyok inkább kérdezek
tehát ha ezt a 23-mas romot frissíteni akarom a MIUI magyarország hivatalos oldalán lévő 37-es stabil többnyelvű romra van más teendőm is, vagy csak felrakom a telóra update.zip néven angolra állok és kikeresem az update menüpontban? vagy többet kell trükközni?És persze kérdés az is, hogy minden beállításom resetelődik?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ő a penge a telóval kapcsolatban!
-
mazsó
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni Huawei Honor 3x -hez honnan tudnék Magyar 4.4 (vagy frissebb) android romot letölteni?
Nagyon köszönöm!! -
hasman
tag
Üdv!
Megérkezett a redmi 1s-em
Úgy látszódik, minden megvan benne ami számomra szükséges. Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ezt választottam és nem a dupla ennyibe kerülő huawei-t.mikor először kézbe vettem a telót megnéztem a beállításoknál a telefonról menüpontot és mindent rendben találtam, se nem klón se nem a régebbi változat. Viszont azóta többször is próbáltam megnézni u.e. a menüpontot, de azóta 'kinyom' a beállításokból és a főképernyő jelenik meg a specifikációt meg nem mutatja. tud valaki erre orvoslást? esetleg root nélkül?
(csekkoltam antutu-val is ami nexus 4-es szintre hozta ki ~21k pont körül, szerintem ár-érték arányban nagyon korrekt telefon) -
ouzohuto
senior tag
"You can send to our Spain ware house and we will change a new one for you."
Kaptam egy uzenetet az antelufitol...
visszament kinaba kb 1hete de sebaj, meg aaa
-
motrola
aktív tag
válasz
exodus76 #84932 üzenetére
Ha már választani kell 2 magos telefont én már nem vennék, szóval marad a THL T100 én inkább azt venném.
Igaz nekem eddig a THL W11 már több mint egy éve megy gondok nélkül és nagyon meg vagyok elégedve vele.Ez az én véleményem de a pénz amit ki kell fizetni az a tied. Neked kell eldönteni melyik tetszik jobban.
-
exodus76
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyik jobb telefon a Lenovo K900 vagy a THL T100S? Melyiket vegyem meg?Előre is köszi a segítséget
-
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Ez a telo mennyibe kerulne tokkal vonóval,leszallitva? Nem tudom milyen ktsg el szamoljak ha rendelni akarok.
http://www.aliexpress.com/item-img/-/1979639858.html
Koszonom!
-
duronx
senior tag
válasz
stmiklosi #84921 üzenetére
Köszi a segítséget
Meg is találtam:
NEW SUB-Board SUB BOARD WITH Microphone for Lenovo P780 -
stmiklosi
tag
válasz
Dominó85 #84901 üzenetére
Szevasztok!
Szoktam mondani, a festék nem pirosodik a hazugságtól..
Többször rendeltem, de kétszer én is belefutottam hamis kártyákba.
Tudtam a hamisságokról, ezért inkább Hollandiából rendeltem 32-est, de még így is baromi olcsó volt.
Amint megjönnek, azonnal telemásolást indítok. Egy ideig szépen, sebesen megy, aztán leesik olykor 100kb/sec-ra. 1 nap alatt azért felénél jobban telemegy, és akkor WinCommanderes visszaolvasás. A teljes, a foglalt és szabad számoknak ugye a teljes kapacitást kéne adni. Na itt minden látszik, csak az nem.
Fontos! Ebben az állapotban csinálj képernyőmentést, mert később már ez nem biztos, hogy mégegyszer látszik, vagy meg se találja! Mondanom sem kell, a könyvtárak még megvannak, de üresek.
Írok holland barátomnak,küldöm a mentést, mi van? Mondja: küldjem visszaadja a pénzt. Mondom a franc se jár ezért a postára, kapsz egy negatívot, aztán szevasz. Mondja ne, oldjuk meg. Mondom: küldj másikat. Mondja: Ez egy új beszállító, fél, hogy a többi se jó. Pénzt visszaadta, kellemes karácsonyi ünnepeket kívántam, jó barátságban "váltunk el".
Másik, ez kínai, 32GB, 10Dollár. (Naív nem vagyok, de Isten tudja, próba, szerencse, szeretek kockáztatni.)
Küldi, másolnám tele, Az még úgy ahogy megy, visszaolvasás, mint fentebb.
Írom neki: hamis a kártya, később semmi nem ismeri fel, 3 olvasó se, 2 gép se látja. Írja: vigyem szakemberhez. Vittem, írom neki, ez 4 dolláromba került. Mondja: visszaad 9 Dollárt. Reklamálom legalább a 10-et. Csak ragaszkodik a 9-hez, ajánlgatja. Mondom: megmondanád mi a francért adok ki 5 dollárt, te elfogadnád a saját ajánlatod? Mit ajánlok megoldásként, kérdi. Meguntam, mondtam: tartsd meg a 9 dollárod, kapsz egy negatívot aztán annyi. Nem hittem volna, visszaadta a 14 Dollárt!
Mindezt természetesen sok-sok levélváltással, mert skypon nem tudok velük beszélt angol hiányában kommunikálni.
Egyik kártyát 4-re, másikat 2 GB-ra formázva hibátlanul, megbízhatóan mennek a navigátorokban.
Dióhéjban. Azt gondolom, arra utaznak a nagy (16-32-64) kártyáknál, hogy mire kiderül a turpisság, addigra kifutsz a reklamációs időből.
Üdv: StMiklos
Ui: Azért ezek nem szegik kedvemet a vásárlásoktól. -
stmiklosi
tag
válasz
duronx #84913 üzenetére
http://www.aliexpress.com/store/product/New-Loud-Speaker-buzzer-for-Jiayu-G1-G2-G2S-G3-Loudspeaker-Free-shipping-Airmail-Hong-kong/408673_1258380749.html
Én innen szoktam, de máshol is lehet.
Jiayuhoz: érintő, buzzer, akku, hátlap, ezek már jöttek.
De ha csak a mikrofon rossz, az nagyon általános, alig hiszem, hogy ne találnál.
Itt pl. Ainol Aurora mikrofon, bontható, mérem: d4,5, m2,4mm.
Üdv: StMiklos -
válasz
#39868659 #84907 üzenetére
Ugyanúgy lehet a beállításokban ki-be kapcsolni, mint pl. a bluetooth-t. Nekem anno a nexus 4-nél így ment:
- Go to ‘Settings’
- Hit ‘Wireless & Networks’
- Choose ‘More’
- Select ‘NFC’
- Place a tick in the checkbox next to NFC and the service will be enabledSajnos csak angolul találtam meg, de szerintem így is egyértelmű...
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Honnan érdemes telefon alkatrészeket rendelni?
Egy Lenovo p780 mikrofon panelra lenne szükségem, mert úgy néz ki a telom mikrofonja megadta magát s ki szeretném cserélni.
Köszi előre is az infót! -
sonny007
tag
Sziasztok!
Akinek UMI X1 Pro telefonja van lefrissítette már innen a gyári romot a legfrissebbre?
Ha igen. Tapasztalatokat, véleményeket várok!
(Official ROM Mobile UMI X1 PRO Version: UMI X1-PRO 20140424-145214) -
törölt tag
Udv!
NFC kepes telefonnal az NFC-t automatikusan tudja, vagy valahol be kell kapcsolni? Es ha igen segitene valaki hogy hol?
Koszonom -
válasz
janakbacsi #84855 üzenetére
A needrom-on van ilyen jellegű rom, amiben újrapartícionálták a belső tárhelyet és a telefon tárhelyét, többet hagytak a belsőnek, azt hiszem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #84901 üzenetére
Én a Lenovora gondoltam.
Memoriakartyat minden esetben le kell tesztelni H2testw programmal, ha borul a bili akkor egyből dispute. Mivel stabilan mukodik 8GB-nak ezert kiegyeztem az eladóval, ellenkező esetben FR. -.- Egyebirant vannak bevalt sellerek ([link] [link] ), mashonnan nem erdemes probalkozni mert ez lesz a vége.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
maj-viktor #84877 üzenetére
Lenyomod a bekapcs gombot, elszámolsz 3-ig, majd egyszerre mindkét hangerőgomb. Előtte esetleg akku ki-be.
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #84898 üzenetére
És látod, mégis hamisítják az ADATA cuccokat... Ergo igazad volt!
WOT-H-A-C
Tudom, csak óvatosságra intettem a drága fórumtagot. Akkor még nem tudtam (figyelmem átsiklott felette?), hogy a Chigon-tól rendelte a Lenovo-t. Más eladótól biza nem vennék Lenovo telcsit... Sorra rúgja seggbe a SuperDeal-ben kamuzó kínaiakat az Ali az olcsó Lenovo telefonok kapcsán.Potzee
Az ADATA nem a Chigontól jött. Azóta a seller eltűnt az Ali-ról... 267k+ eladása volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- Medence topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged