- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csendes #96655 üzenetére
Jól összefoglaltad! Annyival egészíteném ki, hogy a Lonovo akkor ha van hozzá rendes multilang rom (már ha ez feltétel) A T6S pro akkor ha nem kevés neki az 1900 mAh -ás akksi, THL 4000 akkor ha nem zavarja a relatíve vastag ház és nagy üzem idő kell neki, egyébként nekem simán megfelel egykezes használatra a THL 4000, de ha jól emlékszem nőnek lesz....
-
csubuka
addikt
válasz
csendes #95584 üzenetére
Enyje, bocsánat, ma folyamatosan pontatlanságokat írok. Igen, december 22.-i rendelés. Kiderül, hogy mi a reakciójuk. Mondjuk túl jók az árak esetenként, hogy igazak legyenek... akkor meg nem tudom minek hirdetik... Hizlalják a pénzem mondjuk, ha visszakapom akkor vagy 2k-val több lesz, mint amennyit fizettem
-
RVR400
veterán
válasz
csendes #94060 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy csak a fekete rendelhető most is... És feketét is rendeltem.
Szóval ismét bebizonyosodott, hogy mit lehet elhinni a kínaiaknak.
-
RVR400
veterán
válasz
csendes #93974 üzenetére
Nos, az EU raktárukról annyit, hogy 18-án rendeltem S168-at. Most írtak e-mailt, hogy ellenőrizték a rendelést, és sajnálják, de 2 hét múlva lesz csak készleten. Ráadásul normál áron vettem, nem is toltam rá 20%-os kupont. Végülis ráérek, kíváncsi vagyok mi lesz 2 hét múlva...
-
Upo
addikt
válasz
csendes #92279 üzenetére
Én rendeltem egyet még presell-ben múlt héten 89-ért, elvileg héfőn feladták NL postával. Majd írok pár sort ha megjött. És tudja a 900-at.
A T6S-hez képest kicsit kisebb (5" - 4.7"), felbontás ugyanaz, akku kicsit nagyobb (1900 - 4000), első kamera nagyobb (0.3M - 2M), de a t6s már egy tizessel olcsóbb (89$ - 99$). -
citkar
addikt
válasz
csendes #89654 üzenetére
A spanyol raktárból nem kell, annyi, hogy be kell a postánál pipálni valami olyasmit, hogy Fizetek 35 USDt-t, hogy a spanyol raktárból jöjjön. Nem próbáltam, de ha ez valóban így van (és akár így is lehet), akkor nem kell ÁFÁt fizess.
A spanyol raktár elérhetőségét én egyelőre csak a facebookon találtam meg, a Panda keresőjében nem.A baj az, hogy a 90 USD-s T6S esetében sok a 35 USD többlet (a kb 20 dolláros fülhallágtónál meg nem is értem, ezt komolyan gondolták?), míg egy 200 USD fölöttinél már nem annyira és most 200 USD fölöttinél 25 USD kedvezményt is adnak, ez akár jó vétel is lehet.
-
válasz
csendes #89509 üzenetére
A Merimobiles-től rendeltem anno, két hónapja egy Pipo W2-t, de a pénz elutalása után azt mondták, hogy bocsi, kifogyott, nem is lesz, válasszak másikat - de hiába néztem ezt is, ez csak 1GB/16GB, ami Win 8.1-gyel nem az igazi. Rákérdeztem, hogy elküldik-e a ROM-ot, illetve a drivereket, hogy én magam rakjam át a szoftvert, de ebbe nem mentek bele, ezért aztán tovább is léptem.
De ez továbbra is OFF topic... -
dorika87
őstag
válasz
csendes #88389 üzenetére
Igen, ebben igazad van, viszont eddig egy qWGA panellel élt együtt az illető, gondolom az is még TN paneles, tehát nem hiszem, hogy nagy gond lenne.
Viszont ha azt nézzük, hogy a másik kiszemelt a Gsmart Gigabyte R2, akkor ahhoz képest, vagyis azzal összehasonlítva melyik az ajánlottabb készülék. A Lenovo már csak azért is tetszik, mert az üzemideje is jobb lenne, legalábbis gondolom a nagyobb 2000mAh akksi miatt rosszabb biztosan nem lesz, és az azért fontos szempont. Más alternatívát nem találtam 30ezres készülékekből amiket itthon meg is tudnék vásárolni. -
llll
senior tag
válasz
csendes #88134 üzenetére
lehet a thl is nagyon helyesen ráérzett, hogy nem csak az aktuális csúcstelókra lenne tömeges igény?
(én legalábbis már régen így vagyok ezzel)
sztem a jiayu is ezen az úton indult el az f1-gyel, csak aztán ők visszahőköltek
a thl pedig nyomul tovább
nekem bejövős politika
kövezzetek meg, de én pl qrvára nem látom azt a hatalmas különbséget még a t6s és a haier w910 felbontása között sem
az ilyennek meg akkor minek mondjuk a HD kijelző...? -
paolinho
őstag
válasz
csendes #87742 üzenetére
Egy Amoi n828-hoz vettem az Aliról egy HUA SHI utángyártott akku-t. Sejtettem, hogy a rajta lévő adat nem frankó (3800mAh), és ahogy tapasztalom, nagyjából csak annyit tud, mint gyári 2050 mAh-s, csak szeretném pontosan tudni a tényleges teljesítményét, hogy próbálkozhassak egy kicsit "hisztizni" az Alinak. Ehhez kéne egy megbízható alternatíva. Kipróbáltam már egy csomó app-ot, de olyat, ami a tényleges kapacitást mutatná meg, még nem találtam.
-
-
RVR400
veterán
válasz
csendes #86300 üzenetére
A CP 7320 valamiért túl kellemes meglepetés, mivel sok teló volt már nálam, de sajátok közül van több tapasztalatom. Szóval a 7320 röhögve tud a 2500-as akksival 7 óra kijelzőidőt, viszont volt Inew V3-am, az kb 3-at tudott, de volt Miz Z3-am, 3500-as akksival, és az is max 4-et bírt. Szóval az átlag 3 óra, ami elérhető emberi méretű akksival, és MTK6582/MTK6589 párossal, és a kevés időt nálam levő telók is csak max 4-et bírtak. A 7320 lepett meg nagyon, úgyhogy ezt jó ideig nem is fogom lecserélni.
-
törölt tag
válasz
csendes #86014 üzenetére
Szerintem meg inkább ne
Úgy 4:12-nél érdekes a teszt -
Tom77
csendes tag
válasz
csendes #85959 üzenetére
Igen, ez Lenovo S820 klón.
Jiake S820--as.
4.7 " Tft-vel.
Azzal a kérdéssel fordultam ide,hogy USB-s egeret szeretnék rákötni lehetséges ez?
(mert tönkrement a kijelzője.Csak 5-10 Mp-ig érzékel,aztán semmi.)
elég kezdő vagyok android témában..
Most akkor mi derült ki MTK droid tools-ból.
Tényleg átveri az antutut is?
Eredeti ROM-ját le lehet menteni róla,hogy később visszatudjam tenni rá?
Lehet próbálkoznék más romokkal..
leléptem.. -
aytukabozs
addikt
válasz
csendes #85391 üzenetére
Igazán köszönöm az aggódást, de szmájlival is jeleztem a fenti hozzászólásommal kapcsolatban hogy azt a vicces kategóriában szándékoztam indítani
Nem áll szándékomban feltört oldalról vásárolni, (a pénteki feltörést is értő figyelmem mellett tárgyalta ki a 2 érintett topic) és NEM ma jöttem le a falvédőről, köszönöm. -
RVR400
veterán
válasz
csendes #85295 üzenetére
Ez onnan van, valószínűleg vissza fogom küldeni, mert a kijelzője konkrétan csíkos. Világos háttérnél nagy fényerőnél eléggé zavarja az ember szemét. Együtt lehet vele élni, de ha nem kell senkinek így pár napon belül, akkor visszaküldöm.
Lehet, hogy a coolicool is beállt a refurbished cuccok forgalmazóinak sorába. -
mazsó
aktív tag
válasz
csendes #84986 üzenetére
Így van, Magyar számlával van, direkt rákérdeztem mivel le szeretném "írni" és elvileg 2 év gyártói gari van hozzá erre is direkt rákérdeztem...
Remélem nincs semmi átverés, nagyon jó az ár ezért rendeltem innen...
Magyar cég, Magyar cégjegyzékszámmal, adószámmal stb.
Már rendeltem tőlük régebben és korrektek voltak, nem volt semmi gond.
Szerdán érkezik meg, ha addig valaki kinyomoz valami turpisságot az szóljon legyen kedves hogy ne vegyem át a telefont! -
haris
őstag
válasz
csendes #84612 üzenetére
A második oldalt is elolvastad, ahol a tesztfotók is vannak?
Illetve a wifit tesztelik , és egy két szót ír az akkuról.
Nekem úgy tűnik ez teszt, nem review.
Persze ettől még lehet hogy igazad van. -
playmore
tag
válasz
csendes #83203 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ha nem találok más megoldást majd megpróbálom, de a telefon igazából nem reagál semmire. Se factory reset nem jön be, ha pchez csatlakoztatom felismeri h be lett valami dugva de semmit nem jelez ki sehol. Nem vagyok telefonguru, de gy nem látom esélyét hogy bármit is rátegyek. Még egyszer kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest