- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
sbe561 #76792 üzenetére
Dehogyis jönnek.
Az eredeti facebook oldalukon az aktivabb felhasználókat megkörnyékezték hogy csináljanak helyi antelife oldalakat.
Ennyi, azokhoz is el akarnak jutni aki nem tud angolul.
De nincs emögött semmi más.Volt is itt a magyar strómann reklámozni de rögtön be is buktatta magát olyan okos volt...
-
kgymac
őstag
válasz
sbe561 #76565 üzenetére
A csengőhang vesztés a kevés memória miatt van. El tudod kerülni, ha a /system/media/audio/ringtones alá másolod be a csengőhangokat (pl tc, root explorerrel).
@csibor: ha volt alca 995-öd, tapasztalhattad, mit jelent használhatóságban az 512mb. Bár a 4.2 alatt már majdnem elég, de inkább 1gb. Két éve az alcán csak 4-6mb-ot evett a play, most nálam a w8-on 42-64mb között foglal a memóriából. A jövőben csak nőni fog...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
válasz
sbe561 #74466 üzenetére
Ezek nincsenek a listán, tehát nem tudom miért kellett vonla, hogy eltávolításra kerüljenek.
A zöldet semmi esetre se távolítsd el.
Általános javaslat az, hogy ha az app-ra pöttyintve eltávolítható, akkor távolítsd el.
Ha nem, mert rendszerprogram, akkor 2x is gondold meg, hogy töröld.
Ha mindenképpen ki akarod próbálni, hogy törölhető-e, akkor minden egyes eltávolítás előtt csinálj egy CWM mentést. Ha rosszat törölsz és nem indul a rendszer, akkor CWM-ből visszahúzod a system-et, és megy minden tovább. -
-
forzaroma
tag
válasz
sbe561 #71722 üzenetére
Én csak az utóbbi héten kezdtem belemerülni a chinafonok világába, de már készülök rá, hogy rendeljek is!
Ez a belinkelt telo is jó, de nekem az iNew V3 ami eddig leginkább bejön!
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Bocsánat ha volt már róla szó, de nem olvastam végig az egész topicot!:-)A másik kérdésem magára a szállításra vonatkozó: simán hozza a posta vagy a nav is képbe kerül- akkor is ha nem akarom? :-)
-
-
-
-
válasz
sbe561 #61373 üzenetére
Meg egy hamisítvány Lenovo A820c
Ezeket is érdemes megemlíteni, nehogy valaki beleszaladjon!
Sajnos vannak már magyar áldozatok is. -
Zeki
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz
sbe561 #59502 üzenetére
Tegnapelőtt rendeltem náluk DHL szállitással egy telót,mármint a geekbuying-ról.
Tegnap irtam nekik hogy még az ünnep előtt küldik-e?
Ezt kaptam válaszul ma:hi dear,we are process your order,always need 3-7 business days.
there are hundreds of orders everyday.
could you please wait patiently?when it is shipped,you will receive a email sent by the system automatically.
so sorry for the inconvenience.
have a nice day.Hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogy ez a kinaiak csavart észjárásánál ez mit jelent.
Szerintetek?
-
-
válasz
sbe561 #41969 üzenetére
Ha árkorlátod is van, akkor Lenovo A820 - elég nagyocska. Thl w100 - talán kicsit kisebb.
De itt egy keresési eredmény, itt vadászhatsz.
szerk.: másik kedvel bolt találati listája 4 magra -
KurtCobain
őstag
válasz
sbe561 #41352 üzenetére
~150-160$: ThL W100, Vowney V5
~180$: Jiayu G3S, ThL W200De ez attól függ, hogy mekkora képernyőt, milyen felbontással, hány magot, mekkora akkut akarsz.
Mind 4 magos.
W100: kicsi akku (1800mAh), 4,5", qHD
W200: kicsi akku(1800mAh), T-s proci, 5", HD
V5: nagyobb akku (2400mAh), 5", HD
G3S: nagy akku (2750mAh), 4,5", HDNekem V5-öm van, W100-am volt, ha érdekel priviben írok róluk.
-
kaller1
veterán
Helló, itt nem menő a számvadászat.
Én meg ezt néztem ki magamnak, és a múlt héten még 37k volt.
Igaz, elvileg nem 2 kártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged