Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Mit lehet olyankor csinálni amikor a bluetoot-t be van kapcsolva, de eszközt nem talál? Tegnap még megtalálta a bluetooth-os fülesem, ma meg nem is látja. Újraindítás megvolt, nem segített. Valakinek esetleg valami ötlete? Köszi
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy jó szerszámkészletet linkelni, ajánlani? Egy Lenovo p780-at és egy iNew V3 szeretnék szétszedni. Köszi
-
duronx
senior tag
válasz
stmiklosi #84921 üzenetére
Köszi a segítséget
Meg is találtam:
NEW SUB-Board SUB BOARD WITH Microphone for Lenovo P780 -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Honnan érdemes telefon alkatrészeket rendelni?
Egy Lenovo p780 mikrofon panelra lenne szükségem, mert úgy néz ki a telom mikrofonja megadta magát s ki szeretném cserélni.
Köszi előre is az infót! -
duronx
senior tag
Ebben a topikban mindig ilyen figyelmesek az emberek?
Többször is kérdeztem/kértem már véleményeket, tippeket,
de senki sem válaszolt -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy dual sim-es telefont de kicsit elbizonytalanodtam. Tudnátok tippeket adni melyiket vegyem? Ami kellene bele az a nagy aksi, max 5" kijelző és 65 ezer forintom lenne rá.
Előre is köszi
Más. Nézelődtem itt a hardverapróban és szemet szúrt az hogy eladók árai közt elég nagy különbségek vannak pl. itta lenovo p780 53900 ft míg itt ugyan az a telefon 64000 Ft. Ez hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Robot fűnyírók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest