- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
divaio82 #83797 üzenetére
Mobileuncle MTK Tools, letölt elindít, kiírja hogy rootolt-e.
-
-
divaio82
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy Beex M1D dual sim-es telót a sebességével megvagyok elégedve. csak 1 gond van ami zavar!
a microSD kártyámat felismeri ám kezelni mégsem tudja ( mármint hogy be van állítva alapértelmezett tárhelyként csak nem oda menti a dolgokat.) a Superuser rajta van és zöld feliratot mutat, ebből úgy gondolom hogy rootolt a teló, sőt más alkalmazások is ezt mutatták. de mégsem jutok dűlőre így viszont majdnem használhatatlan a készülék. Firmware-t nem frissítettem hiszen a 4.2.2 van rajta . Tudtok esetleg egy Cyanogen rendszert vagy egy újabb rootolási módot amivel tudok magamon segíteni?? -
-
mQWeXgsf
aktív tag
Gondolom hamarosan lesz valós kínálat is. A lényeg, hogy valami történt náluk ez ügyben.
-
-
mQWeXgsf
aktív tag
Minideal-nek beindult az európai raktára. Erről tudtok valamit? [link]
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
TedThomas #83776 üzenetére
Itt nézz körül
Engem pl. érdekel.
(bár nem nagyon van olyan újdonság ami nem)
szerk.
höpp.
tolvaj linkje a jó, az enyém akkor ha már tisztában vagy a knowhow-val -
TedThomas
aktív tag
Megjött a THL T6S. Akit érdekel kérdezzen nyugodtan.
Nem láttam se topikot se cikket se tesztet. Ha ilyet szeretnék akkor annak van valami formai megkötése? Be kell küldeni valahova vagy hogy megy ez?
-
llll
senior tag
válasz
szili.tamas1 #83774 üzenetére
nála próbálj szerencsét:
[link] -
szili.tamas1
senior tag
Jiayu g4tben kellene cserelni hangszorot. Nem tudtok valakit aki meg tudja nekem csinalni normalis aron? Alkatreszem van hozza.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
petike2014 #83771 üzenetére
Figyelj termêszetessen azt veszel magadnak amit akarsz nekem tök8.....az első 2-3 napban az összes valencia tulaj itt újongott hogy milyen f@sza milyen jó telefon aztán jöttek a hibák és jött a sírás..... én úgy vagyok vele hogy az okos más kárán tanul.... én szívessen olvasom majd a te tapasztalataidat is....
-
kisda
aktív tag
Valaki cserélt már ledvillanót telefonban? ZP980+ -ban valszeg elgyengült, de nem találok hozzá gyári alkatrészt. Mivel lehetne vajon helyettesíteni?
-
petike2014
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #83770 üzenetére
Igen, kb 3-an, és írtam 2 hsz-el ez előtt,hogy 1-2 külföldi bejegyzésen és az itten 3-on kívül sehol semmi nyoma nincsen hibák tömkelegének (volt pár, javarésze fota-n javítva lett, ezt lehet olvasni). Az meg ha 100000-ből 5 rossz az nem sok. Több hibás S5-ről lehet olvasni
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
petike2014 #83769 üzenetére
Itt a topikban is többen panaszkodtak rá....
-
petike2014
aktív tag
válasz
Graphics #83768 üzenetére
7320-al annyi a gond,hogy a közelség érzékelőt a gyári romon kívül semmi nem támogatja, a gyári rom-ban restartonként újra kell kalibrálni, az usb hibakeresést szintén restartonként a fejlesztői menüben ki kell kapcsolni másképpen nem ismeri fel semmi a telefon tárhelyét. Persze emellett vagy 100 pozitív tulajdonsága van (hangminőség,üzemidő,kijelző,kamera+led ereje,gps)
DG800-at meg berendeltem, kb 50 videót, 300 forumot olvastam el
, legjobb ár/értéknek tűnt 5" alatt. Bizakodom, majd kiderül. Amúgy sok gond az MTK platform és a 4.4 doird miatt van ...., kiforratlanok még így egybecsomagolva. HW gondról sehol nem olvastam.
-
válasz
petike2014 #83767 üzenetére
Ha kinti forgalmazo szerint nem erdemes vele foglalkozni. Es mar itt is felbukkant par anomalia. Akkor en nem vennem.
Coolpad jo. Tetszik az ar/ertek aranyuk
-
-
válasz
aytukabozs #83765 üzenetére
Erre celoztam
-
aytukabozs
addikt
válasz
petike2014 #83764 üzenetére
Már hogy ne lehetne olvasni, pont most olvastam itt a topicban
amúgy egy itt az oldalon kedvelt alis eladó pl kivette a kínálatából, mert hw-s problémák is voltak vele... -
aytukabozs
addikt
-
-
BenszeT
tag
Doogee DG800-s telefonon olyan problémám van, hogy néha hívás közben nem talál hálózatot, ez miatt szétkapcsol, valamikor a SIM kártya PIN kódját is kéri. Esetleg lehet SIM kártya probléma, csak mert több, mint tízéves SIM kártya (még Pannon-os) van benne?
A SIM a SIM1-s nyílásban van, mert nincs mobilnet a telón, netán átrakjam SIM2-be? -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #83758 üzenetére
Sőt! qHD - 1080p - HD!
-
aytukabozs
addikt
hehe megint jön a budget phone súlycsoportban valami igazán egyedi formaterv
Csak tudnám hogy jött ki nekik a qHD-ra az 1080
-
-
aytukabozs
addikt
-
citkar
addikt
válasz
Mottie #83750 üzenetére
Lehetséges. Az biztos, hogy akkor jól körbejártam, több gyártónál, hogy tudjam itthon is érvényesíteni a garanciát, amit valóban kellett és sikerült is.
Az eladó...alapvetően ilyen (refurbished) dolgokat árult, nem titkolta, hogy milyen eredetű...rendben volt.
Bár Eu-n belül vettem, de a lényeg az volt, hogy a gyártóval (azaz gyártókkal) vettem fel a kapcsolatot, hogy ezt, meg ezt én itt tudom-e garanciáztatni és olyat választottam, aminél igen, mert pl a Lenovo laptopot nem tudtam volna, ugyanis, amit kinéztem Európában nem árulják, itt a szervizben számukra nem is létezik, azaz javítani, garanciáztatni sem lehet.
-
citkar
addikt
válasz
Graphics #83746 üzenetére
Vannak nagyon jó refurbished termékek, mert azokra is érvényes a gyártói (vagy a bolti) garancia, legalábbis én vásároltam olyat. Akár a professionális garancia is, azaz, ha elromlik, kijönnek az otthonodba és megjavítják. Éltem is a lehetőséggel, rendben ment minden, pedig a terméket külföldről rendeltem.
-
-
csampei
senior tag
válasz
kriminális #83471 üzenetére
Az M8 4 magos az M8S az csak 2 magos procival készült.
-
Hát, nem is tudom.
Ezeknél a telefonoknál sajnos nem lehet előre megmondani, mi lesz a vége.Amit én tennék ebben az esetben az az, hogy a (vélhetően Flashtool-os) ROM-nak csak bizonyos részeit tenném fel.
Ehhez azonban megnézném, hogy a jelenlegi rendszer és a felrakni kívánt rendszer scatter fájljainak tartalma megegyezik-e.
Ha igen, akkor is csak a boot és a system szakaszokat jelölném be, és download-dal raknám fel.
Mivel van MTKDT mentésed, ebből baj nemigen számrazhat.
Ha mégsem érnéd el a kívánt eredményt, akkor még mindig vissza tudod tenni a mentésekből (CWM mentés-ből, de végszükség esetén MTKDT mentésből) a jelenlegi állapotot.Amennyiben a 2 scatter nem egyezik, úgy már veszélyesebb a helyzet, mert akkor FW upgrade-del kellene feltenni, ami viszont megköveteli a preloader flash-elését is, ami ezeknél a telefonoknál a téglagyártás előcsarnoka. Ez esetben nem erőltetném a frissítést.
-
Szép napot, esőkabátot.
Telefonálásra, kisebb netezésre, esetleg hosszabb távra előre gondolkozva érdemesebb-e megvenni a Hongmi 1S-t 44.000 Ft-ért mint a Jiayu G2F-et 28.000 Ft-ért ? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pach-adams #83726 üzenetére
Eleg nehez 2x bepotyogni a kartyaadatokat, szoval varni kellene szvsz jovo het keddig legalabb. Orszagon belul is neccesek az ilyen visszautalasok
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Azért veszek én mindig az alin. Nekem több ilyen eset volt! mindig hibátlanul visszaküldték a pénzemet! Persze az eladókat én is megválogatom.
Ja és szinte minden új telefon ott jelenik meg először és van is raktáron! Ezt egy eladó írta egy smile-vel kísérve amikor kérdeztem egy termékre. Ugyanis egyes eladók a gyártók alkalmazottai is így első kézből kapom a terméket. Azok a üzletek ahol sok az "akció" másodkézből kapják de a visszavitt telefonokkal nem tudnak mit kezdeni ezért javíttatják és akciózzákA cégek képviselői meg kidobják és kapsz újat......
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ki tudja megmondani,hogy mi az a RILJ és miért ébresztgeti folyamatosan a telefont? Wakelockkal nézem és azt mutatta,hogy sokszor ébreszti. Van megoldás a kikapcsolásra?Az akksi élettartam növelésének érdekében szeretném.Köszi
-
aytukabozs
addikt
válasz
Úgy érted 'mezítlábas' bankkártyával?
(Nem volt PP fiókhoz kötve?)
Szerintem ha letelt a 15. nap is, haladj be a bankodhoz, és indittass chargeback-et! -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám és nem nagyon tudom hova írhatnék ezzel, azt gondoltam majd ti segítetek.
Történt az hogy rendelni akartam a Pandawill-ről egy telefont, és bankkártyával intéztem volna a fizetést.
Meg is történt a dolog , de valami balul sült el.
Sikerült kétszer is megrendelni ugyanazt és le is szedte kétszer az összeget a számlámról.
Beszéltem a Pandawilles "helpdesk" vagy mifene chat-es ügyintézőkkel és töröltettem velük a rendeléseket, mind a kettőt.
Azt mondta hogy 10 munkanapon belül vissza kapom a pénzem, de ez történt augusztus 7-én.
Beszéltem velük ismételtem a napokban és nyugtatgattak hogy 10-15 munkanapon belül vissza kapom.
Volt már valakinek hasonló esete?
Mit lehet tenni ez ügyben?
Segítő válaszokat, privátokat előre is köszönöm! -
gfefe
őstag
Üdv mesterek.
Találtam úgy nézem telómhoz egy romot. Segítséget kérnék viszont a felrakásához.
(hátha ezzel megoldódna a memkari gond... ha nem akkor vissza gariba...az új rom 20140222_e2706_v92_lyn9592 build számú.
A régi rom ami most a telón van 20140218_e2706_v92_lyn9592 (2)Ebből gondolom, hogy jó....
Valaki dobna egy telepítési útmutatót.
Cápa segítségével már van a telón root és cwm. Biztonsági másolat is van a romról.Segítséget előre is köszönöm.
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy gyors választ adni arra, hogy a Banggood-ról rendelhetek-e akkut telefonba?
Úgy értem régebben olvastam itt, hogy nem minden webshop küldi el, vagy nem érkezik meg hozzánk.
Mi a helyzet ilyen téren a Banggoodal? -
törölt tag
válasz
aytukabozs #83708 üzenetére
Akkor biztos én vagyok teljesen hülye, mert már itt megbuktam, mert semmi nem történik...
"A Hangerő le (fekvő módban a bal oldali hangerő gomb) + Bekapcsoló gombok segítségével történik. Kikapcsolt állapotban nyomva kell tartani a 2 gombot, míg nem rezzen egyet a gép, rezzenés után el kell engedni a Bekapcsoló gombot, majd mikor bejött a Recovery, el lehet engedni a másik a hangerő gombot is."
(CWM Recovery használata)
-
-
Laza...
addikt
ZTE Redbull v5
Tesztképeket itt is leshetsz (én lőttem őket)
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Melyik gépállatot ajánlanátok 5" - 5.5", 2Gb ramot szeretnék.
Web, minimál játék, GPS, mp3, FM rádió és relatíve sok fényképezésre?
Makró, tájkép, ember.S3-m leváltására kellene valami elfogadható AF-l rendelkező és jó képminőséget produkáló telefon.
Redmi Note-t próbáltam, lámpafénynél is nagyon lassú az AF és ha kézzel adom meg a fókuszt, utána még egyszer ráfókuszál.
Ergo, nem tudtam egy kisbabáról éles képet készíteni -
janaman01
addikt
válasz
exodus76 #83706 üzenetére
cubot x6...jól van optimalizálva a rendszer, képek jók, gps wifi jó, szinek fakóbbak...(vagy csak nincs túlhúzva mint egyes ips ek) alsó gombsor nem világit..a másikat nem tudom....
andras888 mihez kellene? van twrp ből nyomatható is...
aytukabozs: túl szép hogy igaz legyen ...?
-
andras888
aktív tag
4.4 kitkathoz, mtk 6592 procival van valami root lehetőség? probáltam már Framaroot, vroot, meg még mit tom mit :
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #83708 üzenetére
150, bocs...
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
#27216896 #83704 üzenetére
A "hogy kell"-re választ kapsz Cappa topicjaiban bolyongva, amennyiben érzel affinitást magadban mélyebben belepiszkálni a telefonod lelkébe.
Ha nem akkor vidd szervizbe a telefonod mert máskülönben nem lesz rajta se playstore, se magyar nyelvMás
Pandáéknál figyelte valaki 2/32 gigás Pomp C6-okat 140-ért?
Volt valakinél már ez a kütyü?
Meg ez megint ilyen refurbished széria lehet??? -
exodus76
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek meg jóbb telefon,melyik éri meg jóbban Cubot X6 5.0 vagy az Elephone P2000?
-
WOT-H-A-C
veterán
Na itt kezdődnek a bajok....
-
törölt tag
Nem ugrottam át csak nem tudom, hogy kell ahogy a másikat sem, mert be sem tudok lépni vele, a playbe...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #83700 üzenetére
Ennek sajnos nincs topicja...
中兴 Q705U
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest