- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
-
viktorhu
veterán
válasz
doongoo #130723 üzenetére
A 3 dollárossal kapcsolatban igazad van, most újra megnéztem, és a Ugreen is ilyen ár körül van, pedig az legjobb márka, ami a témában létezik (legalábbis az én méréseim alapján), de magasabb árra emlékeztem valamiért.
A Media Marktot csak arra hoztam példának, hogy őket drága boltként ismerem, és az ő árszintjükön nem sok létjogosultsága kellene hogy legyen egy ilyen típusú "boltnak" - talán éppen ezért "kell" hivatalos oldalnak álcáznia weblapját.
-
ggeleven
őstag
válasz
doongoo #130703 üzenetére
Az a baj, hogy ez ilyen üzletek ilyen körítéssel (tákolt ROM-ok, össze-vissza honlap, félretájékoztatás (hivatalos forgalmazó?!)) csúnyán tudják negatívan befolyásolni egy gyártóról alkotott képet. Hol van egy (többnyire) mindent lefedő ÁSZF, adatkezelési szabályzat, garanciális feltételek, cégjegyzékszám (cégként nevezi meg magát több helyen), stb??
-
Milestone2
nagyúr
válasz
doongoo #127041 üzenetére
Hát én a gyártó honlapján néztem: 不能同时使用2张电
4 féle van belőle (FRD-AL10 FRD-AL00 FRD-AL00 FRD-DL00) és talán egy: FRD-DL00 verzió tudja a dual active-t.
Részemről lezárva a téma, legyen neked igazad.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
doongoo #125948 üzenetére
Az xda-s threed ben nem találtam meg, ezt a részt, ami külön említi a webshopos ROM-ot. De közben már Tibi linkelte. Nem tudom pontosan mi az oka ennél a ROM-nál.Tippelni tudunk csak, mert magyarázatot senki sem adott. Ettől független , nem tudok mást mondani, csak , hogy maga módszer működik!
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125431 üzenetére
Van egy fórum, de nem is nagyon pörög, ott is megkérdeztem, senki nem jelentkezett.
Nincs egyértelmű info a neten (számomra legalábbis), hogy pl kimovil szerint ez az europai verzió:
Huawei Ascend Mate S CRR-L09Mármint az L09 a CRR-t nem tudom mi. Ebből találtam single és dual simest. Hol dual aktív hol dual standby megjelöléssel. Azért gondoltam, hogy ha van olyan akinek ilyen van mondja már meg, hogy mit kell rendelni, hogy az 2 sim legyen és dual active.
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125415 üzenetére
Az első kettővel beszéltem tegnap telefonon, azt mondták nincs, a harmadik meg drága, 110 fölött nem szeretnék adni érte
Valahol meg kellett húzni a határokat...
Köszi azért a lelkesedésed, valamit fogok szerezni, ha nem H7 akkor a Mate S. Abból találtam helyet, ahol 105 alatt futárral megvan és van raktáron. Csak most azt nyomozom, hogy az is dual aktív-e, mert több helyen azt írják, hogy nem.
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125413 üzenetére
Ha tényleg csak ennyi a különbség a kettő között, akkor azt veszek amit be tudok szerezni. A méretet gondolom meg lehet szokni, az előzőt is meg tudtam. Az üzemidő annyira nem lényeg, kocsiban, irodában, otthon lehet tölteni. Utazni meg úgy nem nagyon szoktam, hogy nincs közelben áram és hosszabb ideig kellene működtetni.
A Honort meg újonnan szerettem volna számlával, garanciával, cégre. És a 3/32 GB-ost, szürkében. A hirdetések nagy részében erről szó sem esik. Azért köszi a linket, ha lesz időm 1-2 embert megkeresek.
-
Cheesy
őstag
válasz
doongoo #125113 üzenetére
Jogos a kérdés, ezen én is vetyengtem, hogy a dual active valóban szükséges-e.
Üzletkötő vagyok, sokat telefonálok és sokat vagyok úton.
Egy adatkapcsolat nem árt ha van, teljesen mindegy, hogy a magán vagy a céges, mert az előfizukban van belefoglalt adatcsomag. Ámde!Jelenleg a magántelefonomat kb. csak hordozgatom egy válltatyóban, e-mailek érkeznek rá és néhány magán dolgot telefonálok vele, de a messenger és a viber is már csak a cégesen fut, mert az van mindig elérhető közelemben.
Tehát mi lenne ha fognám és egy dual standby-os telefonban a magán számomra érkező hívásokat egyszerűen átirányítanám a céges számomra? Gondolom ez lehetséges. A magán SIM-ről kimenő hívásokat továbbra is lehet kezdeményeznem.
Ritka, hogy egyszerre hívjanak a magán és a céges számomon, az elmúlt 5 évben kb. 2x fordult elő.Nekem inkább az a lényeg, hogy erős telefon legyen, egy Waze + bejövő hívás ne fektesse meg, valamint jól és pontosan lehessen vele navigálni, illetve az sem árt ha telefonálni is lehet vele.
Az autóban van bluetoothos kihangosító szerencsére.Nagyon fontos, de ez inkább gyakorlati probléma:
céges telefon (Samsung Galaxy Core Prime) 4,5" TFT LCD
magán telefon (Nokia Lumia 930) 5" AMOLED
Polarizált napszemüvegben a cégest álló helyzetben gyakorlatilag nem látni és ez főleg útközben telefonszámot keresve életveszélyes. Csak fekvő helyzetben látszik rendesen. A Lumia AMOLED kijelzőjével nincs ilyen probléma. Szerintem ez nem volt szempont a központunkban a telefonflotta beszerzőnekTehát az új telefonnak is olyan kijelzője kell, hogy legyen, ami jól látszik polarizált napszemüvegben.
-
törölt tag
válasz
doongoo #122150 üzenetére
Pontosítsunk! A GSM beszélgetés hangerejét lehet rajta változtatni, a kijelzőn le/fel húzással (tehát, nem a médialejátszás hangerejét). Az értesítésekre vonatkozólag igen, a frissítés után a wear alkalmazásban lehet kiválasztani, hogy mely alkalmazások értesítéseit továbbítsa a Talkband -re. Hívásnál a hívó neve, vagy száma jelenik meg, üzeneteknél (SMS, Gmail, Whatsapp van nálam beállítva) a küldő neve.
-
-
svgyula
addikt
válasz
doongoo #121146 üzenetére
Szia! A ragasztottnál először a ragasztót fel kell melegíteni "rezsón" ami a szett része hőfokszabályzóval. Ezután egy acél "zsinórral" szét kell vágni! Aztán letakarítani (speckó higítóval) a régi ragasztót! Ha eddig nem sikerült eltörni a kijelzőt, akkor lehet új ragasztót felvinni megfelelően teríteni és ezután UV fénnyel megszárítani! Tehát szerszám, alkatrész, tapasztalat nélkül csak egy nagy önszívatás! Nem véletelnűk kérnek érte rendesen pénzt a szervizek sem! Ott sem mindenki tudja megcsinálni!
-
-
Beni2360
félisten
válasz
doongoo #120347 üzenetére
pl. TV-n visszanézve és belenagyítva még élvezhető-e vagy sem
Én emlékszem amikor 6x9 fényképeket mutogattunk a családban, aztán már a színes 9x13 és a 10x15 már nagynak számító családi albumokban levő fényképek.
Szvsz egy telefonnal készült fotót nem a TV méretéhez kellene igazítani, hogy ott milyen és mekkorára lehet nagyítani. -
svgyula
addikt
válasz
doongoo #116512 üzenetére
Sajna a csirkeláb, gereblye, kisfésű, vasvilla alapján ez bármi lehet. Sajna az angolom is gyenge de ez itt abszolút kínai! Itt akár ingyé is adhatnák.......
Én itt néztem
Nekem az is gyanús, hogy mindig a JD oldalán kötök ki... -
svgyula
addikt
válasz
doongoo #116508 üzenetére
Szia!
Az érdekes az, hogy a gyári oldalon egy szó sem esik róla(legalább is én nem találtam).
A másik dolog a Honor miért rak egy gyenge idegen SOC-ot a saját zászlóshajójába?
A snapi 616 13Mp kamera már a Honor 6-nál is gyatrább nemhogy a kirin 935 20Mp kamerának egy occó alternatíva.................
Neked is volt/van honor 6-od ugye? Emlékszel valamikor tavaly ilyenkor megjelentek a klónok a honor 6-ról is occó pénzért valami (ha jól emlékszem?) 60eft volt. Na ez pont az az eset.
Még az sincs kizárva, hogy mókoltak rá EMUI-t és azzal jön. Aztán utánna soha többet nem frissít és ha felraksz rá véletlenül egy gyári teljes ROM-ot kapsz egy szép levélnehezéket.............................. -
svgyula
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
doongoo #114309 üzenetére
ebay-en olcsóbb. Én 80.000-ért vettem németből egyet.
Kínában alig kapni, európa tele van vele!!Ha valakinek ez az ár megfelelő akkor nagyon ajánlom, szép és jó készülék.
A kamerája nem kínai minőség, bár nem is iphone.
Magyarul kb 60% a tudása. Az amoled kijelző csodás.
Sajna csak fél napot volt a kezemben, azóta a gyerek nyúzza. -
-
kp78
addikt
válasz
doongoo #104487 üzenetére
Edigital-nál van, bár ez mennyire jó ár, azt nem tudom
Meg az 5,5ˇ már lehet nagy lenne
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
doongoo #101876 üzenetére
Tényleg jó árak vannak,most olvastam hogy a xiaomishop-ból lett ez,még a belépési jelszavakat is áthozták a honorbuy-ra.Kupon is van hozzá,igaz csak 10 USD 100 USD felett,de minden fillér számít: Honorbuy
Google fordító:
Mi "Xiaomishop.com" vándorolnak az új domain "HonorBuy.com", akkor adjunk hozzá még egy nagyszerű termék mellett Xiaomi, és folytatjuk a szolgáltatást a szokásos módon a lehető legjobb módon.
Új és hűséges ügyfelek lépj itt http://www.honorBuy.com, kedves emlékeztetni, hogy hozzá az új üzlet a kedvencei közé, mert a domain xiaomishop.com lehet függeszteni bármikor. Lehet Belépés a saját érdekében információkat, mint rendesen, hiszen minden adat már áthelyezésre. Kérjük, forduljon az új ügyfélszolgálati support@honorbuy.com az ügyfélszolgálatot, aftersale@honobuy.com az ügyfélszolgálat a jövőben. Találkozzunk az új üzlet http://www.honorbuy.comÍgy egy Xiaomi Redmi 1s tokkal(bőr),fóliával,és ceruzával EU szállítással 138 USD
-
-
Zeki
nagyúr
-
válasz
doongoo #98866 üzenetére
Tegnap átváltott Shipped-re (az email-jeimre kedd szerda óta nem válaszolnak), de a megadott tracking szám alatt a DHL egyelőre semmit nem talál, pedig az ő rendszerüknél nincs olyan késés, mint a kínai postázásnál, ott azonnal megjelenik - Amikor pl feladta megy csomagot, a futár érte jött, és amikor bementem a lakásba, akkor már élt is nyomon követés, kb 2 perc alatt).
Megint rájuk írtam, hogy nem él a szám tegnap, de még nem reagáltak.
Mindez azért szomorú. mert már volt több rendelésem tőlük a német raktárból, és 3-4 nap alatt eddig mindig ideért. -
Zeki
nagyúr
válasz
doongoo #98461 üzenetére
Az van, hogy semennyire sincs raktáron a ZTE S6, és mikor megkérdeztem hogy miért hazudja azt a weboldal hogy van, ha közben azt írta hogy várják a szállítmányt, ami az ünnep miatt késik, azt mondta, hogy majd ha ünnep után visszatér a weboldal készítője is, akkor kérdezzem meg.
Tehát valszeg van 1 valaki odarakva ügyeletbe, és valszeg az EU-n belülről (mert kínai nem ír késő délután).
Aztán majd ha a kínaiak is visszatérnak, intéződnek a dolgok.Mondjuk tény hogy sokszor volt leírva, hogy az hogy a kínainál valami In stock, az nem jelenti, hogy tényleg úgy van. Inkább azt, hogy 3 héten belül beszerezhető. Ha erre esélyt sem lát, akkor out of stock.
Aztán néha téved, és az sem beszerezhető, amit annak gondolt. -
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest