-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Gabócza #125673 üzenetére
Blackview A5 hazai boltból 23. Szerintem ennél olcsóbban nem úsznád meg külföldről sem.
Szerk.: most látom, hogy plusz szállítás (1300)Vagy Leagoo Z5 Aliexpress-ről. 40$+ sarcok, ez már kijöhet 20 alatt. És B20 is van benne.
upintheair88 a legolcsóbb eladó, 39$.
-
KTU
addikt
válasz
Gabócza #116474 üzenetére
Nézegettem JD-n a Huawei P8 Lite (ALE-UL00) 5.0 inch 133$-ért egész jó.
Csak rákerestem a Kimovil-en a UL00-ra, és hát az LTE frekik közül nem csak a B20, de a B3 is hiányzik.Az EU Standard a Power Plug Type-re vonatkozik,
Csak hogy mást ez ne tévesszen megRégebben vásároltam tőlük, és ha jól emlékszem mindig echte Kínai belpiacos telefonok jöttek, ilyen rommal.
-
tibcsi0407
félisten
-
-
RVR400
veterán
válasz
Gabócza #115215 üzenetére
Én meg besírok az árától.
Bíztam benne, hogy van más alternatíva, de remélem, hogy a közeljövőben lesz mégis valami értelmes kisméretű teló.
(#115216) GIJoe: Ha 5 coll szóba jönne, akkor nem lenne kérdés, de sajnos a 4.5 coll is már kompromisszumos, de az még belefér.
Szerk: Hiba van a mátrixban. Remélem, hogy nem dobja be harmadszor is az elejét.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gabócza #107735 üzenetére
"A xiaomiforsale egyébként megbízható bolt? Nem találtam róla negatív véleményt a fórumban..."
Ezt én nem tudom megmondani neked...
nekem úgy él emlékeimben, hogy igen. Viszont jobb lenne , ha a postázós topikban kérdeznéd, ott a szakik jobban képben vannak ezzel, én csak néha beleolvasok abba a topiba.
-
beg
veterán
válasz
Gabócza #90170 üzenetére
Ő már vett is egyet. Pár napra rá jött OTA frissítés. Innen már csak elrontani tudja a Tesco, de az irány jónak tűnik.
-
sbe561
tag
válasz
Gabócza #84158 üzenetére
Kíváncsi vagyok erre a Chigon-os dologra, mert elméletileg (és a TN szerint is) nekem ma indult Kínából Angliába a G2F-m. Mivel Hungobungo "utoljára bejelentkezve: 2014-08-19 10:39"-kor volt és email-re se reagált (gondolom nyaral) ezért felvettem velük alin direktbe a kapcsolatot, hogy kellene egy G2F. Küldtek egy linket amin megtudtam rendelni, mert ami alapból az oldalukon volt G2F azt nem szállítják Mo.-ra...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gabócza #82092 üzenetére
Nem történt semmi csak olyan hülyén jött ki a lépés valahogy.
Rodzser Mór: az ugy korrekt, a rendszer előtölti az alkalmazásokat amik nem futnak csak ülnek a memóriában ugrásra készen, ha valaminek szüksége van plussz memóriára akkor kilövi ezek közül a legalacsonyabb prioritásút. Valamivel meg kellene nezni hogy pontosan mi van a telefonban valójában, illetve egy link hogy honnan jött - lehet beleszaladtál valamibe vagy mi nézünk el valamit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gabócza #82085 üzenetére
Vagy abban amit en irtam, szoval hol a probléma? Miert kell megszólni engem ha kilépek a limitből és miért nem szolsz meg mast aki szintén ezt teszi? Vagy esetleg önmagad, mivel szintén átlépted a keretet?
Mi nagy? Fentebb vannak a méretek, +0,3" kijelző és mindez +2mm magasság és szélesség. 1mm-rel meg véknyabb.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Gabócza #79656 üzenetére
Nekem is gyanús volt, persze ez nem jelenti azt, hogy néhány csomag nem csúszhat át, de az csakis a doboz nélküli csomagolás miatt van.
b0bcat:
Igen, csak a bősz ajánlgatás megy...janaman01:
Érdemes megvárni, próba cseresznye, de ahogy a "hölgy" írogatott nekem...elég sok volt a maybe...nemtudom. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Gabócza #77621 üzenetére
Csak annyira kéne, hogy autóban használnám GPS-ként.
Meg ha megyek bringázni, akkor velem lenne és rögzítene a tracking progi.Azért lenne jó, ha valakinek lenne tapasztalata vele. Az adna pontos képet. De itt nem láttam topikját. Külföldi (angol nyelvű) fórumot hol találhatok? Keresek addig is...
-
klogw
aktív tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
Gabócza #72773 üzenetére
Képbe vagyok ezzel a "trükkel", de itt fordítva van! A "hülye" eladó jelöli be, hogy létrejött ergó jutalékot kell fizetni az el nem adott termék után! Nézd már meg az értékelésit...
/szerk
(#72775) Laza...
Nem akarom védeni a vaterát, de a fizetési határidő lejárta után 2-3-4 héttel adják csak át "behajtónak" az összeget... Szerintem az baráti idő! Mivel a számla kelte után 2hét a fizetési határidő és utána még 2hét "türelmi időszak van", ergó 1hónapig van időd befizetni a számlát! De aki nem tudja elfogadni, hogy az aukciós oldal jutalékos, az szerintem ne áruljon rajta... vannak ingyenes apróhirdetési oldalak is (olx - jofogas) gyérebb látogatószámmal... -
-
blaca83
őstag
válasz
Gabócza #60626 üzenetére
Igazából nem a strapatelefon a lényeg inkább a méret! Ezt kényelmesen zsebre tudom tenni és tudásban-gyorsaságban hozta nekem azt a szintet amit elvártam tőle.
Az, hogy vízálló, ütésálló csak ráadás volt a Defy-nél.
@CineDOG1:
3.000 Ft-tal drágább csak itthon garanciával, mintha ebay-ről rendelném, úgyhogy nem éri meg rendelgetni! -
Brain75
senior tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gabócza #30948 üzenetére
Igen, ezt tudom, szakmambol kifolyolag is, de valahol olvastam, hogy olyan mobil lesz, ami uszik a vizen, + feature-kent. Most meg nem talallom, melyik az, pedig latom benne a lehetoseget. (Nyaron pl szeretnek kajak turara menni, jo lenne, ha nem sulyedne el a sos vizben a mobil, plane, ha 20-30 meter az aljzat.)
(#30947) sasa311 válasza tvamos (#30946) üzenetére
Koszi! Ertem, mirol szol a dolog! -
GIJoe
addikt
válasz
Gabócza #30615 üzenetére
A needrom szerint népszerű rom rá,a bővebb infóban van change log szerű...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest