-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
exodus76 #84932 üzenetére
Ha már választani kell 2 magos telefont én már nem vennék, szóval marad a THL T100 én inkább azt venném.
Igaz nekem eddig a THL W11 már több mint egy éve megy gondok nélkül és nagyon meg vagyok elégedve vele.Ez az én véleményem de a pénz amit ki kell fizetni az a tied. Neked kell eldönteni melyik tetszik jobban.
-
janaman01
addikt
válasz
exodus76 #83706 üzenetére
cubot x6...jól van optimalizálva a rendszer, képek jók, gps wifi jó, szinek fakóbbak...(vagy csak nincs túlhúzva mint egyes ips ek) alsó gombsor nem világit..a másikat nem tudom....
andras888 mihez kellene? van twrp ből nyomatható is...
aytukabozs: túl szép hogy igaz legyen ...?
-
-
válasz
exodus76 #83379 üzenetére
Nem rendelnék innen:
"A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli."Ennyi erővel én is megrendelhetem, aztán, ha van plusz költség, van, ha nincs, nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged