- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Dominó85 #84901 üzenetére
Szevasztok!
Szoktam mondani, a festék nem pirosodik a hazugságtól..
Többször rendeltem, de kétszer én is belefutottam hamis kártyákba.
Tudtam a hamisságokról, ezért inkább Hollandiából rendeltem 32-est, de még így is baromi olcsó volt.
Amint megjönnek, azonnal telemásolást indítok. Egy ideig szépen, sebesen megy, aztán leesik olykor 100kb/sec-ra. 1 nap alatt azért felénél jobban telemegy, és akkor WinCommanderes visszaolvasás. A teljes, a foglalt és szabad számoknak ugye a teljes kapacitást kéne adni. Na itt minden látszik, csak az nem.
Fontos! Ebben az állapotban csinálj képernyőmentést, mert később már ez nem biztos, hogy mégegyszer látszik, vagy meg se találja! Mondanom sem kell, a könyvtárak még megvannak, de üresek.
Írok holland barátomnak,küldöm a mentést, mi van? Mondja: küldjem visszaadja a pénzt. Mondom a franc se jár ezért a postára, kapsz egy negatívot, aztán szevasz. Mondja ne, oldjuk meg. Mondom: küldj másikat. Mondja: Ez egy új beszállító, fél, hogy a többi se jó. Pénzt visszaadta, kellemes karácsonyi ünnepeket kívántam, jó barátságban "váltunk el".
Másik, ez kínai, 32GB, 10Dollár. (Naív nem vagyok, de Isten tudja, próba, szerencse, szeretek kockáztatni.)
Küldi, másolnám tele, Az még úgy ahogy megy, visszaolvasás, mint fentebb.
Írom neki: hamis a kártya, később semmi nem ismeri fel, 3 olvasó se, 2 gép se látja. Írja: vigyem szakemberhez. Vittem, írom neki, ez 4 dolláromba került. Mondja: visszaad 9 Dollárt. Reklamálom legalább a 10-et. Csak ragaszkodik a 9-hez, ajánlgatja. Mondom: megmondanád mi a francért adok ki 5 dollárt, te elfogadnád a saját ajánlatod? Mit ajánlok megoldásként, kérdi. Meguntam, mondtam: tartsd meg a 9 dollárod, kapsz egy negatívot aztán annyi. Nem hittem volna, visszaadta a 14 Dollárt!
Mindezt természetesen sok-sok levélváltással, mert skypon nem tudok velük beszélt angol hiányában kommunikálni.
Egyik kártyát 4-re, másikat 2 GB-ra formázva hibátlanul, megbízhatóan mennek a navigátorokban.
Dióhéjban. Azt gondolom, arra utaznak a nagy (16-32-64) kártyáknál, hogy mire kiderül a turpisság, addigra kifutsz a reklamációs időből.
Üdv: StMiklos
Ui: Azért ezek nem szegik kedvemet a vásárlásoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest