- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Sevenc #50198 üzenetére
Felváltva a download,és a firmvare update "gombok" között váltogass!!!El fog indulni az egyikre (nekem a firm update-re indult el,a DOWNLOAD-ra dobta ezt a hibát!Ha pedig sehogy sem,akkor FORMAT,ahogy a 4.pda-n írták,és utána fog felmenni a rom,de az IMEI tuti repül!
kb 17:00-ig OFFLINE vagyok
-
válasz
csampei #50192 üzenetére
Egyetértek.
Azért remélem, sosem kell használnom ezt a visszaíró csodát, főleg hogy ilyen nehézkes. De az ember szorult helyzetben nagyra értékeli már azt, is, hogy van ilyen lehetőség.Azt azonban jó lenne tudni, hogy mitől szállt el az imei. A MUT nem szokta rossz helyre írni.
A CWM mérete jó volt (<6MB)
Kérdés, hogy előtte jó volt-e.
Vagy esetleg egy factory reset után szállt-e el, ami viszont azt jelenti, hogy eleve mókolt imei volt.De a lényeg, hogy működjön.
-
-
hzx0
aktív tag
HY5001.HWV01_130906.JB2V1.2.V01.MP.EN
Ez az eredeti rom ami fent volt neki. Spft 4032 hibánál az a tapasztalatom hogy csak ez vagy ujabb rom megy fel ilyenkor. -
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #50190 üzenetére
Az én meglátásom,hogy ha a preloader is úgy akarja fog működni a teló!Max az IMEI repült (ha repült) elvileg nem lehet tudni,ha be se kapcsol vagy a rendszer nem áll fel,de ha ezt feltolja amit a linkeltem bármelyik romot kiderül minden.Ha pedig az IMEI repült akkor a 4.pda-s módszerrel vissza lehet írni stabilan (elvileg).De nem lesz egyszerű,főleg az IMEI visszaírás!Mert 40szer tuti előről kell kezdeni mire a SN Write tool felismeri rendesen (vagyis én sokat sz@ptam vele)
-
dhgm
tag
válasz
hargimalac #49923 üzenetére
Kb akkora az esélyed mint egy Sonynál, vagy Samunál. az is lehet hibás, sőt az is.
-
válasz
Sevenc #50186 üzenetére
Látom, míg távol voltam rendesen besűrűsödtek itt az események.
Gondolom nem mentettél, mielőrr flash-eltél volna. Pedig még a nem működő rendszert is érdemes lementeni, bármi geb@sz van, akkor legalább a kiinduló állapot legyen meg. No mostmár mindegy. Pláne, hogy a tiéd azért működött.
Most már nagyon kíváncsi vagyok. -
verycool
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, valakinél létezik már ilyen kínai csoda [link] és ha igen egy rövid előnye, hátránya elemzést adna nekem róla, valamint hogy miket érdemes rápakolni, levenni, bármely okosság érdekel. Se tesztet se beszélgetést nem találtam róla sehol. Előre is köszi .-) Üdv
-
Dejdő
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt még dual sim telefonom, vétel előtt állok. Kérdésem az lenne, hogy ha az egyik sim helyére a sima sim kártyámat rakom, amivel csak telefonálok, a másikra mehet mondjuk egy mobilinternet sim is, ami viszont csak netezésre lenne használva? Illetve ez utóbbi megosztását (hotspot funkció) is meg tudom oldani úgy hogy közben a telefonon is netezek és az 1-es foglalatban lévő kártyával telefonálok (vagy elérnek közben rajta)? Nem valószínű hogy ilyen előfordul, de elméletben érdekel a kérdés, mert szeretném tudni milyen határokkal kell számoljak.
-
csampei
senior tag
válasz
csampei #50184 üzenetére
Ééééééééééééééééés ez bizony az!!!!!Ráadásul KETTŐ IS!!!!(bármelyik jó lehet...)
HY5001-130530.T0.JB2V1.2.V01.M2013.rar
HY5001-南美标准版-兼容新flash-[1].130708T0.JB2V1.2.V01.MP.EN.rar
Fórum: BEDOVE HY5001 (5,0 "1280x720 1gb/4gb)
Remélem ez segít!Majd jelezz vissza!
-
Tutajos81
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #50175 üzenetére
Sziasztok!
A "két" Haier W718 között ti milyen különbséget láttok? (ha van egyáltalán)
http://www.pandawill.com/haier-w718-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-4-inch-4gb-3g-gps-white-p81278.html
http://www.geekbuying.com/item/Haier-W718-4-0-Inch-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-2GHz-Smart-Phone-IP67-Waterproof-Dustproof-Scratchproof-3G-GPS---White-320375.html
Én két szembetűnő különbséget találtam de az egyikre nem tudom a választ.
1. MTK6572 vs. MTK6572W
2. a telefon alján található, egyiken 3, másikon 4 "gomb"
3. egyéb: ára..., display color, stb.
-
szuand1
tag
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #50145 üzenetére
ebben tud vki segíteni?
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Neo N003 telója lett végül itt már valakinek?
-
KTU
addikt
válasz
UnConnecteD #50167 üzenetére
-
UnConnecteD
senior tag
tud valaki olyan helyet, boltot Londonban, ahol forgalmaznak ilyen telokat? A Webley kornyeken szinte egymast erik az indiai mobilmutyik, de csak ilyen 200 fontos iphone4-eket lattam, meg 15 fontos 100 eves nokiakat.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Sevenc #50163 üzenetére
Ha privibe átküldöd az aksi allat levö eredeti 2 imait kigenerálom neked délután. Azt csak be kell másolni. De ha a cwm vágta haza az imait ez a megoldás sem fog müködni csak a rom ujra huzása. cwm ráirodot az nvram- ra tvrp felrakáskor volt ugyan ez a hiba egyik forumtársnak.
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50161 üzenetére
Nekem szimpatikus a Haier W718. A Doogee-d megvan még? Hogy vagy megelégedve vele?
-
CoolBoy323
nagyúr
A Doogee DG100-ra is hol 1,2-t hol 1,3-at írnak...
De hivatalosan 1,2GHz
-
CippyO
tag
Üdv, egy olyan kérdésem volna, hogy létezik app, amivel a két simkártyát külön-külön tudom offline-ba tenni, és vissza kapcsolni(mondjuk widgettel)?
elöre is köszi!
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50154 üzenetére
De annak nem 1.3 GHz-nek kellene lennie? 1.2 GHz van írva.
-
ripo05
tag
Kérlek mondjatok nekem telefonokat, amik tudják a következőket:
- 4-4,5 kijelző (Végső esetben az 5 coll nem gond.)
- állapotjelző led
- WCDMA: 900 MHz (Vodafone miatt)
- legalább 1 GB ram
- Gorilla glass
- dual sim (Ha csak egy van az beleférhet.)Persze minél olcsóbb, annál jobb. :-)
Nekem nagyon tetszenek a Lenovok (p780, s750) de azok nem tudják a 900 MHz-et.
Előre is köszi.
-
válasz
ZoleeWolf #50144 üzenetére
Lehet, hogy egy teljesen új recovery-t kellene gyártani hozzá, ehhez kellene a boot.img.
Az imei témához csampei koléga linkelt itt egy lehetséges megoldást.
A leírás elején említi, hogy rs232-es porton csatlakozik, de a lényeg az imei visszaíró program, amit a későbbi hozzászólások valamelyikében linkel.szerk.:
most nézem, csampei már linkelte a 4pda-s oldalt -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50128 üzenetére
Én csak a hírekben olvastam az új csomagokról, magam céges SIM-ekkel nyomulok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
JoeCockBill #50150 üzenetére
Akkor neked az is elég, mert a 900 a vidéki vodásoknak kell. A T és "pannon" 2100-at használ mindenhol.
-
fPApi
őstag
válasz
JoeCockBill #50147 üzenetére
"gyanús hogy a 3g-vel van valami turpisság: ... 3G:CDMA EVDO 800MHz . ... arra tippelek hogy Magyarországon nem tudok vele 3g-zni."
Ez nem gyanú, vagy tipp, hanem bizonyosság! Itthon WCDMA kell, és az a legjobb, ha 900 és 2100 Mhz.
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv ismét. Időközben ráakadtam a Huawei G700-ra ami elég jónak tűnik. Viszont találtam egy olyat hogy Huawei A199, ami még jobbnak tűnne (4X1,5 ghz-es proci), de gyanús hogy a 3g-vel van valami turpisság: 2G:GSM 900/1800/1900, 3G:CDMA EVDO 800MHz . Próbáltam kigooglezni hogy ez mit jelent, pontosan nem sikerült rájönnöm, de arra tippelek hogy Magyarországon nem tudok vele 3g-zni. Ez valóban így van? Továbbá az sem néz ki túl jól hogy 4.1-es android van rajta míg a másikon 4.2
-
dobostorta
tag
Tud valaki ajánlani dual sim telefonra olyan Adatforgalom KI/BE kapcsoló widgetet, ami működik.
UMI X2-őm van, de a Play-ről leszedett widgetek közül egyik sem működik, max. kikapcsolni tudja az adatforgalmat, de bekapcsolni nem tudja. -
válasz
Sevenc #50137 üzenetére
Amikor a fényképen is látott állapotba kerül, akkor van adb (android debug bridge) elérés?
Ezt úgy is meg lehet nézni, hogy az MTKDroidTools-ot elindítod, és amikor kiír mindenfélét a telefonról - remélem, hogy kiírja - akkor ott van egy ADB SHELL gomb.
Arra kattintva kellene kiadni azt a parancsot, hogy
adb devices
Ha valami számsort ír ki, akkor van adb elérés. -
válasz
ZoleeWolf #50135 üzenetére
Bekapcsolt állapotban az usb hibakeresés be van kapcsolva, amikor az MTKDroidTools-t próbáljátok? Melyik MTKDroidTools verziót használjátok?
Egyébként megnéztem a CWM-met, ez egy orosz portolt CWM, de nem derült ki, hogy honnan portolták.
Kellene egy /system/build.prop fájl, hátha abból kiderül valami, mi is a termékleírás a Bedove-nál.. -
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #50132 üzenetére
Elértem a reklámok mélyére, a mega.co.nz-re nyomta fel a cwm-et.
-
-
drr
őstag
Ha unjátok a rinyálásom, akkor is várom a választ ERRE
-
-
Shummo
senior tag
THL w8s-en van. Ha diktafonként veszek fel vagy videozok, akkor az a bjaom
hogy a mikrofonja nagyon zúg, zajos a felvétel. Ha semmilyen hangot nincs a közelben akkor is.Természetesen ha van hang, akkor hallatszik az is, de eléggé elnyomja a zaj.
Próbáltam beállítani az mic értékeket, de a zaj marad, max halkabb lesz, de a felvett hang is, szóval nem megoldas.Ne várjak többet egy Kínai telefontol?
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cappa72 #50113 üzenetére
Próbáltuk a hangerő gombokat is de nem csinált semmit, csak a bekapcsolóra reagál, úgy hogy újra indul.
Érdekes egyébként, hogy root sem volt a telón, azt megcsináltuk, de nekem olyan mintha még se lenne jogunk változtatni a dolgokon, és ezért nem tudjuk az IMEI-t sem beírni. A mobileuncletools indításkor viszont kiírja a bal felső sarokban, hogy root. Lehet, hogy még se jó a root? -
Zeki
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #50119 üzenetére
Passz.
-
válasz
Vjankovics82 #50116 üzenetére
Már késő...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #50116 üzenetére
127 usd postával.
Tegna még a focalon olcsóbb volt ingyen postával. -
GIJoe
addikt
válasz
Vjankovics82 #50114 üzenetére
tegnap annyi volt, de ma már nem, viszont van elvileg egy általános Focalprice kópon kód, ami most nem ugrik be hogy mi...
-
-
Tristis
őstag
válasz
CoolBoy323 #50108 üzenetére
Esetleg Cubot C10+ se egy lehetetlen elképzelés... Azzal is szemezek, már nem is tudom mi nem tetszett rajta. Jah a kamera ott is nagyon nem.
A Doogee 100 -nak meg amilyen szutyok csillogós a borítása... inkább nem! Soha!
-
Tristis
őstag
Ez a telefon nagyon érdekes ár/érték aránnyal bír Haier W718 Upgrade
Korábbi fő típushibája a Google play nehéz telepíthetősége volt, de ezt is kiküszöbölték. Kicsit jobb proci.
Hátrány, hogy a TN panel egy átlagos valami és a fényképező képessége se jobb az átlagnál (talán egy picit rosszabb?). Ennek ellenére egy 100-asért..... ZTE 889s-hez képest 10 dolcsi plusz csak ezért a kialakításért. Hasonló árért nincs telefon jó kamerával és melyik is ér többet, hogyha nem bűvölöd sokat?! Lehet hogy inkább ezt veszem, mint a Lenovo A800-at 125 dolcsi körül. -
Sevenc
tag
Pont én is ezt akartam leírni!!
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség egy BEDOVE HY5001 készülékkel kapcsolatban.
Az elsődleges legnagyobb baj, hogy IMEI vesztése van. Hogy ez hogy történt fogalmunk nincsen…
Az alábbi leírással próbálkoztunk:
[link]
De a szám beírása után a SEND AT COMMAND gombra kattintva fail-t ír kiA másik probléma, feltettünk a Mobileuncle MTK Tools-al CWM-et, elméletileg sikerült, legalább is a visszajelzések szerint minden ok. Aztán amikor újra indult recoverybe az alábbi kép fogadott:
A bal alsó sarokban ott van a recovery kiírás de nem lép be, a bekapcsoló gombbal újra indul a teló.
Kérlek segítsetek mert elakadtunk -
alexw801
senior tag
V987 - V967S hátlap téma:
Abszolut azonos, csereszabatos a hátlap, kipróbáltam.
A NILLKIN hátlap tok is azonos, mindkettőre rápattan.
A képernyővédő fólia mérete szintén azonos.
Nillkint itt veszek majd (szuper minőségű fóliát is adnak hozzá):
http://www.ebay.co.uk/itm/330947762165?var=540198865180&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
A wakaplaza-nál vettem már, de ott most + 2 GBP postaköltség jelent meg.
A V967S oldal pereme fém bevonatos műanyag, ennek hasznos lesz a Nillkin, mert nem kopik majd le. -
Maximum1
őstag
Így repül rá az eura.
"Ha nem sürgős, megvárhatod milyen készülékekkel és árakkal jön ide hivatalosan."
Én azért nem várnám a csodát, ide még nem jött senki aki nem lehúzni akart minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tesla topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest