- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
csabili74 #131990 üzenetére
Én a kisebbséghez tartozom és tájfun-álló telefont vettem (szóval strapa-párti vagyok)
de a viccet félretéve a többség inkább arra megy, hogy minél nagyobb tudású (minél izmosabb hardverű) telefont vegyen. Persze jelentős csoportnak számít, akik viszont a minél jobb kamerát kultiválják, hogy aztán posztolhassan minden szépet a neten az életükből.
Legalábbis én ezt a három orientációt látom a telefonválasztásnál. -
Rawulf
őstag
-
jmuranyi
tag
válasz
csabili74 #131981 üzenetére
Ha szabad javasolni, esetleg nézz meg egy (Lenovo) ZUK Z2 PRO-t.
Van benne B20
Elegáns, Snapdragon 820, 6GB/128 GB, és kb éppen 100e.Ha picit olcsóbban (~60eFt), akkor pár napja jött meg a
Redmi Note 4-em, ennek gyengébb szinte minden paramétere,
de valami brutálisan sokat bír egy feltöltéssel. -
Rawulf
őstag
válasz
csabili74 #131979 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/LeEco
Egy kutya gyakorlatilag, ha telefon szempontból kérdezed.Az alábbi két modelljük a csúcs:
MAX2
PRO3Majd valaki más meg tudja mondani, hogy megéri-e.
-
beg
veterán
válasz
csabili74 #89635 üzenetére
Pl.: to2c. minideal, antelife, merimobiles, tmart
További hasonló kérdéseknek itt a helye. -
Zeki
nagyúr
válasz
csabili74 #89449 üzenetére
Ez a Chigon, ezt ismerjük.
Ha FEDEX--es postával rendelsz, akkor Anglián keresztül megy a csomag, és nem kell semmilyen egyéb költséggel számolnod, pláne nem hazai Áfával.
Tehát teló+ Fedex= végleges fizetendő ár. És várod a futárt kb 2 héten belül.
Mondjuk a garanciális ügyintézésük ezeknek is csapnivaló. -
Zeki
nagyúr
válasz
csabili74 #89445 üzenetére
Edigital.hu, és CSAK MA! a Lenovo S850 60 pénz.
Hazai beszerzés, van nőiesben is.
Csak nagy.Ha kicsi kell, talán a Jiayuk között nézelődj, vagy Samsung. Vagy Nokia.
Az a vám/Áfa biztosítás extra 10% díjért megy, és csak a vámot/Áfát térítik vissza. Nem a telefon árát.
Nem gyors a TNT. -
Mottie
őstag
válasz
csabili74 #88939 üzenetére
Szia!
to2c, antelife, merimobiles, coolicool, stb stb majdnem minden webshopnak van már valamilyen EU warehouse. Az onnan rendelt telefonokra már nincsen áfa/vám*, mivel EU-ból veszed, ellenben csak azok közül válogathatsz, amik külön azon menüpont alatt vannak felsorolva.
*cserébe legtöbbször van egy magasabb szállítási díj
Remélem segített
-
citkar
addikt
válasz
csabili74 #36500 üzenetére
Persze, én egymagoson is játszottam, sőt kígyóztam régi nokia telefonon is egykor. A lényeg, hogy ha fel tudja mérni, hogy az általa preferált alkalmazások, játékok elfutnak-e azon akkor jó is lehet...de eladni a két magosat nehéz, már csak azért is, mert elég olcsóak a 4 magosak és az mégis inkább "jövőbe mutató" ha írhatom így. A 2 magossal akkor jár jól, ha tényleg jóval olcsóbb a 4 magosnál.
Ez természetesen csak az én véleményem. -
tolvaj!
őstag
válasz
csabili74 #34696 üzenetére
ha úgy mondom hogy alcatel idol x akkor már ismerősebb?
-
válasz
csabili74 #34376 üzenetére
Nagyon tetszik a készülék, de ha helyesek az adatok, akkor két hatalmas hibája van:
1. Single SIM, azaz nem vagyok vele előbbre (ahogyan sokan nem az itteniek közül)
2. Baromi nagy! Olyan széles, mint egy 5"-es készülék, azaz nem lesz könnyebb használni.Az első ponttal nem lehet mit kezdeni, de a második szerintem csak elírás.
MOD
Bocs, összekevertem, a D2 mini-hez akartam írni válaszként. -
RVR400
veterán
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
csabili74 #33089 üzenetére
ember téged nagyon megvezettek ha ezt elhiszed. a az 5410 es soc az nem más mint a "legendás" BIG-litle exynos octa. tehát a 4+4 magos samu proci. már csak azért is kétlem, hogy egy idegen telóba belerakják, mert a saját készletüket sem győzik, ezért adták ki európának ( kivéve anglia) a snapdragon 600 as szériát.
-
vegyszer
addikt
válasz
csabili74 #32225 üzenetére
Nekem az volt ott a meglepő, hogy csak write only módban működik az oldal. 20-30 hsz-t negyed év alatt hoznak össze. És a szakmai segítség is igen sántít.
funika válasz | megnéz | könyvjelző 2013.05.12 01:11:43 © ( 2956 )
Sziasztok!
Nekem is egy H5 telefonom van. A kérdésem az, hogy
van-e lehetőségem arra, hogy hozzáférjek a telóban lévő
ikonokhoz és azokat felülírva lecseréljem?
Gondolom valahol lennie kéne mondjuk .ico, .png
formátumban ezeknek, csak nem tudom, hogyan jutok
hozzájuk....Alfika válasz | megnéz | könyvjelző 2013.05.13 09:02:35 © ( 2957 )
Sehogy.
Előzmény: funika (2956)Ha igazi androidos készülékről van szó, akkor azért nincsen lehetetlen...
-
-
tomas10
csendes tag
válasz
csabili74 #31447 üzenetére
Az S Advance-om ilyen képet csinál. Ilyet tud a C2? Mert akkor teljesen jó. Az S3 az Advance-nál 3x jobb képeket csinál, azonnali elsütéssel. A C2-nél milyem gyorsan lehet ellőni a képet? Ahogy megnyomod már csinálja is, vagy várni kell még fókuszálgat és utána fényképez? (Az Advance ezzel kerget az őrületbe)
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
csabili74 #30236 üzenetére
Most akkor az van, hogy megér e ennyit a teló
4 GB helyett 16Gb? [32 GB microSD rulz]
Mert csak ennyi a különbség.
Ennyiért meg akár tmallboxnál 2 év garival is kapok C2t.Igazából nem látom értelmét annak a sok belső memóriának.
Ha egyszer romcsere lesz vagy el akarom adni, akkor csak nyűg azt kimenteni.Vagy max eladom drágán, és veszek egy C2t
Igazából jó ár, de gari van gyorskártyatechnél?Paypal feevel már 270 $
-
-
-
-
válasz
csabili74 #29305 üzenetére
Előbb megvárom amig itt a topikban lesz több embernek, és megmondják egyértelműen, hogy a fullhd átok vagy áldás, illetve, hogy kibír-e egy napot az akkuja netezéssel, kis játékkal, valamint, hogy igazak-e a rémhírek, miszerint nem mennek a játékok rendesen. Ritkán játszom, de akkor ne akadjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest