-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
smkb
őstag
válasz
csibe1 #57658 üzenetére
Semmi köze az apphoz. A kínai belpiacos telók zöme, mint a jiayu g2s-em is (de a g2 is), abban a pillanatban, hogy nem volt neki a-gps, meg adatkapcsolat bekapcsolva, nem ért semmit, nem talált holdakat. Elég sok kínai belpiacosnál ez a szitu, ha bűvészkedsz a mobileuncle tools-al, ha nem, de még úgy sem pontosak. Hiába állítottam ezeknél bármit, ha nem maradt bekapcsolva az adatkapcsolat, szépen egyszer csak elvesztek a holdak és onnantól nem látott semmit. A ZTE V987 tökéletes, neki nem kell adatkapcsolat, megy offline a gps rendesen, tetőtéri szobából is simán látja a műholdakat a szoba közepén offline. Na nekem ilyen gps képességű kell (ami egyébként alapszinten elvárható), de nem kell a hd felbontás, meg ogs kijelző.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
csibe1 #51586 üzenetére
"Első a profit, és ha megveszik drágbban akkor miért csökkentenének árat?"
Ez kétségtelen, de első fecskék ha megjelenek a Kínai belpiacon akkor előbb utóbb hozzánk is élér némi felárral.
Ráadásul az MTK egyre többet szállít Tabletek gyártóinak is, de a Kínai Tableteknél Rockchip a meghatározóbb az árai miatt.
Én bizakodó vagyok. -
Tibmester
csendes tag
válasz
csibe1 #50512 üzenetére
Nem,nem tűnt fel.Legalábbis etotalkon ugyan kőkemény 1 dollárral olcsóbb,viszont a posta onnan drágább,és még a vámot is becumhatom.Azt' lehet,hogy tényleg én vagyok a hülye,de nem látom,hogy mit kéne látnom,de ezért is kérdezek,hátha kapok jó tanácsokat.
Többieknek meg köszi.
-
RVR400
veterán
válasz
csibe1 #50514 üzenetére
Nyilván a hivatalos behozatalkor valakinek ki kellett fizetnie az ÁFA-t valahol az EU-ban. 150-re 195 lesz összesen mindennel együtt itthon, mert 1200 Ft az eljárás díj, ami még rájön. Így viszont már annyira nem vészes az ár, más kérdés, hogy az ember vállalja-e a körömrágást, a hetekig történő várakozást, valamint a miatyánkozást, amikor meglátja, hogy a csomag vám elé állítva...
Jah, és itthon Overmax Vertis kapható 48-ért...
-
KukkSteve
senior tag
válasz
csibe1 #49849 üzenetére
Értem. És nem az van hogy a HK nem hozza mostmár a telókat? Vagy rosszul olvasgattam bele itt néhány cikkbe-hsz-be?! (sajnos nincs időm a-tól z-ig minden elolvasni, lehet félreértettem valamit)
gipsztigris:
Telenor apn:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot hogy küldjenek neked egy általános android távbeállító sms-t.
(Én vodánál játszottam el ezt, vagyis küldtem magamnak egy beállítást, igaz nem általános androidot, hanem ZTE Blade beállító üzenetet és csont nélkül beállította a v967s emet...azért mondtam neked androidot, mert tudtommal lenovo droidos teló nincs sehol még Mo-on.)
-
-
válasz
csibe1 #48094 üzenetére
Tegnap második áras termékként meg lehetett venni 149USD-ért is egy órán át a Pandawill-en (most már 169USD). Ha két kártyás lenne, biztosan rendeltem volna egyet...
A cég nem ma kezdte a telefonok gyártását, előszeretettel használják a Qualcomm termékeit, csak sajnos ritka a két SIM-es változat náluk -
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
csibe1 #45926 üzenetére
Még akkor sem, ha kiugrik érte Kínába, és zsebben akarja behozni. Ferihegyen simán rákérdezhetnek, hogy a teló, azt oszt honnét van? Ha nincs otthon a sublótfiókban egy magyar (vagy uniós) eredeztetésű számla, akkor bukta. A Minideal átmeneti hanyagolása sem hinném, hogy megoldás lenne, mert ha egyszer felfigyelnek egy-egy forrásra, utána már szisztematikusan félre fogják állítani a csomagjait, és azért nem tűnnek fel hetente új, megbízható webshopok a Távol-Keleten. Különféle kínai magánszemélyek nevében történő postázást meg azért ne várjunk el ázsiai testvéreinktől, alapszolgáltatásként semmiképp!
De őszintén, még a +sarccal együtt is nem éri meg?
Btw, engem sokkal jobban érdekelve, ha a készüléket levámolják, illetve "leáfázzák", de valamilyen műszaki hiba miatt visszaküldöd, és az eladó visszatéríti az árat, hogy szerzed vissza az ÁFÁ-t, mert ebben esetbe nem valósult meg az adott termék belföldi forgalomba kerülése.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
csibe1 #36646 üzenetére
gugglit is kutattam, de csak angol fórumokon találtam infót, miszerint Adreno 200-nál gyorsabb a 203.
Egyik forrás szerint 203 gyorsabb mint 205, más vélemény szerint meg fordítva. Na ebből nem lettem okosabb
logoutos bemutatónál is kérdeztem még várnék több véleményt. -
Saccco
nagyúr
válasz
csibe1 #34149 üzenetére
Nem az akart lenni. Lenovo A706
A kijelző elég jó, bár láttam már jobbat. A betekintési szögek jók. A felbontás nem zavaró, sőt.
Egy napos használat után az akku 94%-ról indulva, mostanra 72%-ra esett. Hasonlításképpen az Xperia Ray ugyanilyen használat mellett 60% környékére esik.
Asszonypajtinak vettem, de sajnos neki kicsit nagy (137×68.5×10.4mm).
Az nagyon tetszik, hogy baromi gyors! Simán alázza a Sensation-ömet. Az összeszerelés minősége jó. A csengetés extrém hangos (is lehet). Szép forma. -
GazVezír
tag
válasz
csibe1 #29688 üzenetére
Nincs G3 Plus, sem G3S. Ezeket a neveket a drága webáruházak találták ki, hogy idő előtt értékesíthessék a semmit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mostanáig rosszul szerkesztett adatlapok, ahol több SoC különböző komponensei lettek egyszerűen összefésülve, és még lehetne sorolni.
Csupán G3 van, annak pedig a MT6577-tel, valamint MT6589-es SoC-cal szerelt változata. Az előbbi kétmagos, míg utóbbi már négymagos kiszerelésben érkezik. Természetesen nem csak a processzor, többek között a GPU is változott. Akit bővebben érdekel, az látogassa meg a MediaTek, illetve a JiaYu hivatalos oldalait. Összefoglalva annyi történt, hogy a motort teljesen kicserélték, míg a karosszéria változatlan maradt.
-
vinibali
őstag
válasz
csibe1 #28184 üzenetére
ja, a címe is ezt mondja...
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14976-mtk6577-jiayu-g3.html(#28155) tabela: linkeld már be rendesen légyszíves. am milyen verziószámot ír ki az állapot?
-
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #22336 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Találtam róla pár véleményt,egész jókat írnak róla. A 160MB a belső tárhely,szóval sok mindent nem kell rá telepíteni,de a RAM-ROM párosról nincs semmi adat.
Közben meglett, 256MB a ROM és a RAM is, Android 2.3.Két darab akksit adnak hozzá.Focalprice-on olcsóbb.
Érdemes lehet megvenni,futhat rajta normálisan az Android 2.3? -
KukkSteve
senior tag
-
hevizms
addikt
válasz
csibe1 #20615 üzenetére
Ez nagyon durva.
Atyaúristen mennyi ember fog ennek bedőlni.
Ez nem is webshop,de csak aki figyelmesen olvassa a dolgokat jön rá mi is ez tulajdonképpen.
Szemét banda.domino
Persze biztosan van,de én nem erre akartam kilyukadni.Mindegy lényegtelen.
Sok internetező sem tudja hogy van ilyen lehetőség,mert nem fglalkozik ezzel.
Azokra gondoltam.Sok fiatal ismerősöm,akik egyébként neteznek is rácsodálkozott arra hogy lehet kinából venni ilyen dolgokat. -
Male
nagyúr
válasz
csibe1 #19079 üzenetére
Köszi!
Itt 40%-ot írnak, amivel csak az a gond, hogy akkor gyakrabban kell cserélgetni. (Két hónap alatt a fiókban 60%-ról 4%-ra merült az egyik... persze nem tudom, hogyha a telefon által jelzett 0% alá megy, akkor is még simán tölthető, vagy akkor már a telefon nem fogja tudni feltölteni... tehát a telefon féle 0% hol van valójában.)
A 60%-os érték a HP akksikkal kapcsolatos írásából vettem. Szóval ezen lehet variálni, ami biztos, hogy sem a lemerült, sem a 100%-ra töltött állapot nem jó elrakáshoz.Telefon szempontból még ennyit: "havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni és feltölteni őket, hogy a cellák között keletkezett különbségek megszűnjenek"
A telefonokban tipikusan egyetlen cella van tudtommal, így ez a kitétel nem él. (a notikra, és a nagyobb akksis tabokra viszont igaz). -
balazs1011
aktív tag
válasz
csibe1 #18155 üzenetére
Oké hogy csak előrendelés.
De G3-hoz képest egy kicsivel nagyobb processzor,
és esetleg jóval nagyobb memória
Itthon vettem a G3-at 57-ért,ha a kinti 250$-t beszorzom 225-tel akkor az is majdnem 57000 lesz.
Csak ezért gondoltam.
A reckír benne van minden kintről érkező árúban.Ezért itthon vettem,no meg rögtön megkaptam,és 99.9%-ban magyar.Eddig nagyonmeg vagyok vele elégedve.
Elsősorban telefonálásra ,majd pedig egy kis internetre használom. -
balazs1011
aktív tag
válasz
csibe1 #18143 üzenetére
Ezzel mire gondolsz???
A jelenlévők nagy részének(szerintem) G3 van.
250$-ért már meg lehet venni.A vám meg akármelyik telefonnál bent van a pakliban,ezt nem lehet 100%-ra kizárni.G4-nek jobbak a teljesítmény adatai.Csak ezért gondoltam a kérdést.Az ember (legalábbis én) úgy van vele,ha megveszek valamit akkor még egy darabig nézegetem a hasonló termékeket,hogy ha esetleg várok még egy kis időt akkor mit kaptam volna a pénzemért.Ez nem jelenti azt hogy a G3-mal nem vagyok elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged