- Gaming notebook topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
blueye #89345 üzenetére
Tökéletesen
Volt a kezemben, és minden tekintetben jól teljesített. Az összes létező tesztet végigcsináltam. És most is napi használatban van egy ismerősömnél.
Ezt a tesztet még vásárlás előtt olvastam, ez van, gyártás sehol sem tökéletes, főképp, hogy bérgyártásban készül ma már minden.
Amiket írtak ott azokkal nagyon nem értek egyet. Nálam minden app tökéletesen ment, a kamera elég jó képeket készített, a szoftverre baralajbit kértem meg, ez került fel needrom.com-ra is.
GPS egyből talált jelet, méghozzá SIM és Wifi nélkül is. Szóval nem tudom mit teszteltek azon az oldalon, de emiatt is fogok inkább írni róla, mert totálisan más képet kaptam a készülékről
Véleményem szerint azon a telefonon, egy "csehszlovák" ROM volt, mert a Play-t is külön kellett telepíteni.. Vagy valami hoki webshopos ROM volt, elcseszett...
Emiatt is kértem még a telefon érkezése előtt baralajbi segítségét, és mikor megjött a telefon akkor készült el hozzá a ROM.
Pár apróbb javítás kellett még, azóta is tökéletesen üzemel
Természetesen ha szar lett volna nem ajánlanám, de számomra tökéletesen megfelelt.
-
pinterto
tag
válasz
blueye #71596 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg a telefon, az enyém se tökéletes. Néha össze-vissza lépked a menükben, és addig csinálja, míg le nem zárom a telefont.
Lehetséges, hogy nálam csak szoftver probléma van, de mivel ismeretlen a gyártó, így nincs rá másik ROM sem.
Valószínű azért voltak olcsók ezek a telefonok, mert hibás a széria. -
aytukabozs
addikt
válasz
blueye #71567 üzenetére
A postázós topic lassan gazdagodhatna egy táblázattal hogy kit, hol, hogy és mennyire húztak le...
Az antelife mellett az én nickem is ott lenne (nekem egy használt telót bírtak küldeni, de mivel szintén egy olcsófon volt, nem küldtem vissza hanem kisírtam némi partial refundot), talán így elkerülhető lenne hogy ilyesmibe fusson bele az ember ... :/
Nagyon úgy fest hogy nem fér bele az idejükbe a postázás előtti tesztelés, vagy -ami még rosszabb- egyszerüen sz@rnak rá hogy beterítik európát (kis)hibás készülékekkel..(#71569) CineDOG1
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Ejj, nem jó, hogy a hangyások nem nézik meg, mielőtt elküldenék a kütyüket. Pedig én meg is kérem őket mindig... amúgy meg ígérgetni akkor amikor épp írsz nekik szoktak minden gyors tesztelést stb... Lehet velük egyezkedni, meg partial refundot is adnak, ha úgy van levásárolható pontok formájában pl... ámde ez lehet, hogy mély hiba. Volt egyszer hasonló jelenségem egy tabon ott azt mondták, hogy valami szórás/zavar lehet, valamelyik kábel rossz helyen megy és felszed némi zavart a készüléken belül. Persze lehet, hogy kukás a vezérlő vagy ki tudja, nem értek hozzá... meg az én esetem nem volt ennyire átütő.
-
interstate76
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Fontos, hogy az Antelife vállalja, hogy ha vissza kell küldeni a készüléket, akkor - amennyiben a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelezted nekik a problémát - ők állják a visszapostázás díját is. Ha nem akaródzik nekik, akkor élj egy kis PayPal-ráhatással!Közben megnéztem és láttam, hogy változott a Warranty Policy-jük, szóval már nem áll, amit fent írtam. Biztos egy rahedli rossz készüléket küldtek ki és sok volt az átvállalandó postaköltség.
-
-
Laza...
addikt
válasz
blueye #68179 üzenetére
Volt már a kezeim között. Nem rossz, de csak akkor ha nincs MELLETTE egy Hongmi! Nem az a fontos hogy 3 vagy 5mp alatt fixál, hanem ugyanott hány holdat lát, ebből mennyi a fix. És mikor a ThL eldobja a jelet, a Hongmi még simán stabil. A kép pedig amit a két teló készít, az két külön kategória, bocsi
Az 1GB RAM nekem még mindig elég volt, még 1 évig tuti elég is lesz (kevés játék, 4 email fiók szinkron, Xioami fiók szinkron, skype, Viber folyamatosan futnak)
-
ronson
őstag
válasz
blueye #68148 üzenetére
Nekem ne. Tudom miről van szó, illetve nem érdekel MTK Uncle-el való javítgatás és rom cserélgetés.
Egy lumia GPS-Glonass kombóval arról van szó, hogy nincs is értelme annak, hogy "gyors" a GPS, mert gyakorlatilag nincs műhold keresési idő, semmilyen esetben sem.. Ezt keresem, egy olcsó alternatívában androidon.
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #67990 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat! Ha csak a visszaküldés a másik opció, akkor elfogadom... amúgy nincs bajom a telóval, meg ha egyszer ráveszem magam akkor szétkapom és megcsinálom... Igaz, hogy mindig azt nézegetem
De meg fogom szokni....
Én még nem is frissítettem és a gyári szofttal is minden óvolt, toltam céges telenor mobilnettel, tmobilos kártyával kombinálva nem dobált semmit... a töltője amúgy cink, de az is normális dolog
-
-
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67619 üzenetére
Én a T11-et nézegetem nagyon, talán az lesz az állandó.
Sokadik bekapcsolásra nem factory mód indult el, hanem egy iocean logó villog nekem a kijelzőn kb 1 perce, hagyom még kicsit, hátha csinál valamit, bár a hangerő le gomb tuti nem működik, mert factory módban sem csinál rá semmit.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67613 üzenetére
Keresem a nekem tökéleteset, megveszem mindet a mixeshop-ról 3-4-5 darabonként 2 heti rendelésekkel és amelyik tetszik, az marad nekem, de amíg nem volt nálam az összes, nem tudom eldönteni melyik a legjobb számomra.
Közben megnéztem az iocean-t 1 óra akksi kivétel után. Biztos a kapcsoló hibás, mert felfelé hangerő gombra is elkezd lefelé mozogni a kijelölés, hangerő le gombra pedig semmit nem is reagál.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye #67607 üzenetére
Szerintem egy nőnek másfél másodperc után el kell döntenie, hogy valami tetszik neki, vagy nem, konkrétan kézbe vette őket és azt mondta, hogy a W200S hátlapja nagyon szar és a telefon is ronda, ezzel le is tudta. Nem nőknek való, ettől még jó telefon.
Update. Úgy néz ki kifogtam az első hibás telefont, sajnos reggel képernyő feloldásnál az Iocean-nál azt tapasztaltam, hogy önálló életre kelt a hangerő gomb. Akksi kivétel után már nem tudom bekapcsolni a telót, mert a factory módba lép be és ott folyamatosan lefelé mozog a kijelölés, gondolom a hangerő le lehetett hibás. A gomb nincs beragadva, tehát kapcsoló hiba lesz. Ettől még a telefont mindenkinek ajánlom, mert szuper, jövő héten vissza is küldöm.
-
pataig
tag
válasz
blueye #67543 üzenetére
Személy szerint nekem sem volt, de nem is rendeltem, s egyenlőre tőle nem is fogok! Szoktam olvasni egy másik fórumot: " Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás". Itt lehet érdekes infókat megtudni, s itt olvasom, hogy nem túl jó a híre ennek a webshopnak, illetve a kevésbé megbízható boltok közé sorolják.
-
-
Upo
addikt
válasz
blueye #67231 üzenetére
Nem lesz bootloop az X1S-en, systemből töröltem a baidu-t, a többi kínait az alkalmazáskezelőből, beállításokból nyomtam egy factory resetet és nincs bootloop, simán indul. A magyarításom telepítése után ugyanúgy nincs bootloop, rendben működik. Sőt, magyarítás install, utána factory reset leszedi az összes kínai vackot.
-
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #67214 üzenetére
Az nagyon jó, mert nekem most egy túra alkalmával egy mező közepén sem fogott rendesen műholdat "szupertiszta" égnél, legalábbis egy örökkévalóság, mire megoldja a "gagyi" Y300 simán fixál pár másodperc alatt és több holdat lát és precízebb is... Mondjuk ez az a dolog, ami abszolút letojós számomra épp szerencsére, csak kíváncsi voltam. Plusz van egy nem beszűrődés jellegű kijelző hibám, ami mindig látszódik egy kis foltban és a már lefotózott megvetemedett digitizer alól kibugyborékoló beszáradt ragasztóval megspékelve... (ezt kicsit túldramatizáltam, de jópár köröm befér a résbe ami a ház és a felpúposodott digitizer között van a készülék alsó részén, lenyomni bepattintani nem lehet mert ragasztó tölti ki a helyet)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged