Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
Hogy kell gapps-ot tenni az ázsiai rom-ra??? (Lenovo p770)
Nekem cwm indul el csak install zip után. Nem bootol be. -
Brain75
senior tag
Bocsánat most láttam hogy a link nem volt jó, az ajánlott telefonra.
-
anonym1s
őstag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Hali.
En szerdan este rendeltem kettot a 2/32gb-os verziobol. Egy feheret paromnak, egy feketet magamnak.
Remelem nem fogunk benne csalodni, mint ebben a vowney v5-ben.
A 2gb ramnak es 32gb tarhelynek az az ertelme, hogy rambol es tarhelybol sosem eleg, ahogy mondani szokas
A paromeban a 32gb tarhely mellett meg egy 32gb-os sandisk ultra kartya is lesz, illetve az mar megvan
-
devast
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Elég konkrétan kínába szánják, ugyanis ott van egy olyan szolgáltató aminek China Unicom a neve, és wcdma hálózatot használ.
@vati182: Az xocean elite már megbocsássatok, de egy hulladék. Főleg annyiért. Annyi pénzért már telefont is kapsz. Ha még nem esett volna le, nem javítható a gps probléma, olyan az antennája, annyit tud (semennyit). A v987 meg egyáltalán nem gyengébb nála. Aki úgy érzi, az meg is érdemli a xocean-t meg a többi ilyen márkát.
-
törölt tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan kínai csodát amiben 2Gb ram van, legalább HD kijelző (full hd-ra nincs szükségem), és legalább snapdragon s4 pro soc?
Mediatek nem érdekel. -
Brain75
senior tag
Emberek.
Erre már kaptam egy ajánlatot egy kedves fórum társunktól, de várnék még ötleteket.
Annyival bővült a kritérium lista hogy jó lenne ha lenne benne FM rádió.
A max méret ami még kényelmesen elfér a gyerekek kezében az 120mm x 63mm-65mm x X
Sokat néztem de nem tudok dönteni és emiatt jó lenne ha valakinek lenne tapasztalata.
Üdv
-
Ha nem akarsz várni míg megérkezik, akkor a blogomban van CWM készítő műhely, ott leírtam, hogy mik kellenek a CWM portolásához. Este felé saját gépnél leszek, ha addigra össze tudod szedni a szükséges fájlokat, akkor éjszakára már lehet belőle egy CWM. (800x400-as a kijelző felbontása, ugye?) [link]
-
tolvaj!
őstag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
hülyének fogsz nézni, de én sony Z-t hasonlítottam össze vowney V5-vel. mindkettő 5 col, csak a sony FHD, míg a V5 HD. a szineket most nem is mondom inkább (mert egy okádék volt a sony.....sárga volt a fehér és hasonló finomságok) a felbontást pedig felesleges részletezni. nem nagyon tudtam különbséget tenni a felbontásban. két oldallal hasonlítottam össze chrome-ot használva ( mobilaréna- mobil és asztali nézet- és gitárshop- szintén mindkét nézet-) szinte teljesen ugyanaz a méret volt minden a kijelzőkön.
-
-
Kollégám rendelt ismerősének egy A390-et.
"Lehet", hogy nálam fog landolni egy pár napra.
Ez persze azt is jelenti, hogy le fogom menteni az aktuális vásárlási állaptot róla (CWM-et biztos bütykölök rá egyet). Mivel héten rendelte, ezért tuti még vagy 3 hét, mire itt lesz.
Ha marad időm, akkor némi turkálást is megpróbálok rajta végezni. -
vati182
aktív tag
valaki írta nekem hogy ZTE V987 ebben bivaly erős a GPS de ez hardver ügyileg messze elmarad a IOCEAN x7elite -től a barátom azt akarja leváltani mert azzal az MTK progival is csak pirosan látja műholdakat és semmi javulás nincsen, egyáltalán nem kap jelet és mivel itt senki nem mondott valami pluszt hogy mit lehetne beállítani még vagy mit kellene tenni, így kissé tehetetlenül állunk a helyzet közepén.
Ha valaki mégis tudna valami segítséget, vagy hoy annak a telefonnak a kategóriájában mit lenne érdemes venni amiben a GPS is működik. köszi -
KTU
addikt
válasz
Brain75
üzenetére
Szerintem inkább lenovo A390, romot igaz nem találtam még hozzá, de TWRP van, gyári rom használható, factory reset után is marad a root, csak TWRP-böl csináld!!!!
Van hozzá normális szilikontok. vettem hozzá plusz 2db akkut fali töltővel, tizenpár USD.
Viber, voip működik!Ami nem tetszik benne fixfókuszos kamera.
-
_X10Dead_
aktív tag
De már van.
Alin rendeltem, három napon belül postán volt, szűk három hét múlva meg nálam. Mondjuk nekem elég volt az 1/4-es is, mert fogalmam sincs mi értelme 2/32-est venni.Amúgy az előttem szólókkal egyetértek. Tökre nincs jelentősége, hogy HD-s vagy FHD-s egy ilyen telefon, úgysem látod a difit, hacsak nem raksz közvetlen mellé egyet a másikból is. Videózni lehet, hogy jobb az FHD, de jobban gyilkolja a procit is, ezen keresztül meg az akkut is.
Aki meg az FHD-s 2000mAh-s kombinációt kitalálta azszívjon gáztne is telefonálhasson mással... -
Brain75
senior tag
Emberek
Erről a telefonról mi a véleményetek?
Gyereknek lenne egy Zte Blade-t cserélnék le neki.Tudom az 512 Mb RAM nem túl sok, de olyan 25 körül költenék rá (persze az egyéb költségeket ezen felül fizetném ha véletlenül lenne)
Vagy van valami ajánlatotok a következő kritériumokkal?
4,0" - 4,3" Kijelző
Minimum Dual core
4 Gb ROM
Android 4.2
Lehessen hozzá tokot kapni.
Minimum 800x480-as kijelző.Várom az ötleteket.
-
b0bcat
addikt
Így bő egy hét használat után én is alapvetően jókat tudok mondani a Haier W910-ről, de azért ez a készülék sem hibátlan.
Én az alábbi negatívumokat tapasztaltam eddig:- néha akad ("laggol") a rendszer, akár a főoldal görgetése közben is, máskülönben (a használat 95%-ában) tökéletesen gyors
- egyáltalán nem terhelem le a RAM-ot, mégis volt már olyan (egyszer), hogy becsukta magát a (gyári) böngésző, mint korábban az Y200-nál, amikor elfogyott a memória
- halk a kihangosítás rajta (ez nálam kicsit fájó pont)
- nem egy fotóbajnok, bár az eddigi készülékeimnél szebb fotókat készít, és a vakuja meglepően jó (a kínai mezőnyben)Cserébe rengeteg pozitívuma van:
- gyönyörű, hibátlan képű kijelző ("túl jó" nekem - qHD is sok lenne ekkora - 4,5"-os - képernyőhöz)
- kifogástalanul lehet gépelni a képernyőn (nálam ez kritikus jelentőségű), mert elég nagy és tökéletes az érintőpanel érzékenysége
- nálam bő 2 napot bír egy töltéssel a számomra normálisnak minősülő használat mellett (wifi on, mobilnet off, némi telefonálás, visszafogott netezgetés)
- kínai viszonylatban jó a hangminősége
- az egész készülék összességében minőségi benyomást kelt
- van értesítő LED (én nem szoktam ragaszkodni ehhez, de kétségtelenül hasznos
)Szerk.: Bocsánat, ez OFF, mert nem két SIM-es...

-
drr
őstag
Köszi a tanácsokat, minden vélemény érdekel!

-
Sz.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Használ itt még valaki Zopo ZP300+ telefont? Esetleg van neki valahol topicja?
-
tolvaj!
őstag
a thl olyannyira "igénytelen", hogy gyakorlatilag root nélkül is használható. a topikjában van egy szűz rom ami minden tyúklábas programtól mentes egyúttal, tehát egy stock android. az a telefon minden gond nélkül használható és meglepően stabil. a samsungom nem volt annyira stabil mint az a telefon. hasít, kézreáll, egyszerűen büntet a cucc
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.
ui: lehet csak 1800-as akku van benne, de normál használat mellett az is elketyeg szépen két napot. páromnál nem ritka a 3napos üzemidő sem.
-
Banyu
csendes tag
válasz
outsiders
üzenetére
megnéztem a lenovo-t, háááátt elég jó alternatívát ajánlottatok. hónapokkal ezelőtt néztem körbe és a lenovo-ról csak a sok dodós drága jelző maradt meg, de ez megfizethető.
Az erős és kivehető akksi nagyon kecsegtető és ugyan úgy dual SIM-es, mint a THL és Zopo, viszont a "csak" 8 megapixeles kamera és 1,2 GHz, ami az általam kinézett gépekhez képest papírformában gyengébb. Használat közben az 1,2 GHz és 1,5 GHZ közötti diffi mennyire észrevehető? Max leterhelés nálam a nyitott böngésző, zene és e-mail szokott lenni, játék nem.
A samsung badájával a mostani telómon az elejétől fogva nem megy a GPS, ez hogy áll ezzel a kihívással?
(Illetve talán régebb olvastam, hogy pont a lenovokon volt valami kínai mókolás a Google Play-el, ez megszűnt, akkor szépen elérhető minden alkalmazás és nem csak a "kínai szemét"?)
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nem fél évre venném... -
Lenovo A820 - 4,5" - nincs vaku (de nem is kell, sz'tem), azért némi hekkelési kedv nem árt hozzá
ZTE v967s - 5", persze, hogy ez a legnagyobb. (Kollégámé hibásan érkezett, postafordultával ment vissza Kínába; de ez csak megjegyzés, egyedi hibáról van szó)
THL W100 - Ennek a telefonnak a szoftvere az, ami a legkevesebb "törődést" igényli. Alapból van benne magyar nyelv, kollégám panasz nélkül használja.A szerencse, hogy mindháromnak van saját fórumtémája.
Ez azért már pozitív.
Lehet, hogy hazabeszélek, de az A820 közössége kifejezetten jó (mivel a kezdeti időkben elég sok aktív fórumtárs - osztraksajt, vegyszer, fape, DJGABI, stb... - szívét lelkét beleadta a telefon és szoftver jobbá tételébe
) -
drr
őstag
Támogatottság, használati tapasztalatok és egyéb benyomások alapján szerintetek melyik a jobb?
Lenovo A820
ZTE v967s
THL W100
Esetleg valamelyik Amoi vagy Haier?1Gb RAM legyen és IPS kijelző meg 4 mag... A ZTE állítólag még az S4-től is nagyobb, a THL meg csúszik nagyon... Nem tudok dönteni...
-
Lovi24
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Nyilván túl van lihegve a dolog. Gondolom gyártó és gyártó terméke között is van különbség. Nekem -amint mondtam- semmi gondom nem volt 4,3"-on a motorola atrix2-vel (nem 2 simes,sorry). Ami nem amoled(
),nem ips,csak sima tft paneles-emlékeim szerint. De gondolom kínában is vannak összedobott telók és van nyilván jó pár ,aminek a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Ahogy az itthon árultal között is. -
-
outsiders
aktív tag
Full HD-hoz nem kell ragaszkodni, nekem volt THL W8 beyondom ami full hd-s, most Lenovo p780 van, sima HD. SEMMI észrevehető különbség nincs a kijelző terén.... Én szívesen ajánlom a p780-at, 250USD körül már lehet venni, hatalmas akkumulátor és megbízható, gyors, jó minőségű mobil.
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Most vagyok ott a kb 2,5 éves samsung S8500-ommal, hogy dühömben rendelek valamit, gyorsan körbenéztem a kínálatot, ami tetszik:
- Jiayu G4, ami fasza és 3000mAh-s akksival is kapható, de nem FULL HD, csak HD 4,7"-be passzírozva, 230-290 usd között. (Ebből a 2GB RAM-os változat kerül 290 usd-be, ha jól láttam.)
- THL W11 igen tetszetős darab, ellenben csak belső akksi... és ez nem szimpatikus valamiért nekem. Full HD és láttam 275 usd-ért rootolva.
- Zopo C3 is játékban van, árban-tudásban, hasonló a THL-hez.Ami szempont, a kamera és a zene, net, wifi és a ne kelljen éjjel-nappal tölteni, mert a Samsungom már kritikán aluli mértékben zabálja az akksit, ezért feltöltött csere-akksival hordom és sokat utazom, közben persze használom a készüléket. Eddig nem filmeztem, mert kicsinek találtam a 3,3”-et hozzá, de az újjal szeretnék és ott előny a FULL HD, viszont a Jiayu 3000mAh-s akksija kecsegtetően hangzik a másik két modell 2000mAh-s akksijával szemben, bírja is tovább addig, van valakinek tapasztalata? Vagy vegyek egy Power bank-ot, tegyek a mAh-ra és a másik kettőből válaszszak.
Egy barátomnak van Zopo C2-je, meg van vele elégedve, azt láttam is szép, tudhat a THL annyival többet, hogy inkább azt a belső akksis ellenszenvem ellenére?
banyu -
KisBundi
őstag
Tudtok olyan telefont ajánlani aminek 200$ körül van HD felbontású max 4,7" kijelzővel és olyan kamerával van szerelve ami egész jó képeket csinál?

-
csampei
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Elvileg az MTK-s cuccok éleszthetőek RS-232 portról a füles dugaljzaton keresztül.Hogy milyen kábel kell hozzá,és leírás az XDA-n!De valahol linkeltem én is...Megtaláltam: [link] Itt csak IMEI visszaírást mutat be,de ezzel a kábellel(kemény 1300Ft) és módszerrel lehet belenyúlni jobban elvileg minden MTK-s teló agyába
-
drr
őstag
Sziasztok!
Meggondoltam magamat telefon ügyben... Par lappal hátrébb kertem tanacsot. GG-os, IPS kijelzős, 1GB RAM-os telót kerestem max 150$-ig, ami mögött van közösség is. A GG ilyen árban meg ilyen kritériumok mellett gyakorlatilag lehetetlen, ezert mas szempontokat állitottam fel. Melyik az a negymagos telefon,.ami max 4.5-ös kijelzos, 1Gb RAM-os, IPS kijelzös, max 150$ az ára, van mögötte közösség?
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Könnyen lehet...
Akku nélkül esetleg megpróbálhatnál egy flashtool kiolvasást, hátha beindul a preloader.
(Ezek a jelenségek igencsak preloader-kiütés - feltalátam az új MTK betegség kórisméjét
- gyanúsak.) -
RVR400
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Akksi nélkül gépre dugva sem látszik semmi?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Na itt van nálam a W8, amiről tegnap beszéltünk. A teló teljesen süket, a töltést sem veszi, Win nem lát semmit.
Akkor ennek végleg kampec?Üdv.
-
Crytek
nagyúr
Remélem nem csak a saját oldalukon lehet majd Xioamit venni,mert gondolom ők "rendesen" postázzák :-(
-
Nyiaz
aktív tag
Lenovo p770-re felraktam flash-sel az ázsiai romot. De a Gapps-ot nem tudom telepíteni. Install zip után nem bootol be, mindig a recovery-t indítja. Mit kell tenni?????????????
Úgy értem hogy lehet telepíteni, hogy ne legyen ilyen hiba? -
dullsa
csendes tag
-
Danny Ocean
csendes tag
Tud valaki tmallbox kuponkódot?
-
válasz
Endell
üzenetére
Folytatva az előző hozzászólásomat: Ha nagyon tippelni kellene, akkor én az mondanám, hogy az Mi3 nemzetközi verziójával egy időben (2013.11), vagy azután dobják majd piacra, de annál előbb semmiképpen sem. Egyenlőre még a kínaiknak szánt Tegra 4-el szerelt Mi3 sem jelent meg a boltokban és az 99%, hogy először a 2 csúcsmodellre csoportosítják az erőforrásaikat.
-
devast
addikt
Hát bocs, lehet én tudom rosszul.
Én eddig úgy tudtam, hogy a xiaomi elég nagy batch-eket gyárt le, és kizárólag a saját webshop-jában árulja. Most tervezik, hogy megnyitják az első boltjukat. Megvan a licensz, mivel nem is új a készülék, csak wcdma-s hongmi ezért szerintem nagy csinnadrattát sem fognak csapni a bejelentésnél.@Endell: Erről beszélek már 2 napja, hogy megvan a network licensz, tehát nem lehet nagyon messze.
-
Endell
csendes tag
Helló!
Ez nem bejelentés, hanem hír, de nagyon bíztató
.
De tényleg. Van-e reális esélye, hogy nem lesz-e ritka telefon és kb. 1,5 hónapon belül megjelenik? Csak azért, mert ha nem, akkor nem várok rá.
Azért én reménykedek benne, hogy igen
Másfelől egyre jobban szemezek a GT99-el és még MIUI is van rá

-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
sajnos nekem nincs olyan...

-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Valóban nem rossz a specifikáció alapján,sőt megnyerő!De nem tudni hogy milyen az anyaghasználat,milyen a minőség,és a legfontosabb,hogy milyen a supportja???Mert a Runbonak,annak elég tekintélyes a supp,sőt megdöbbentően jó!A gyári romoból jött ki eddig 8-9db legutóbb 2013.09.03-án 3db,egy hagyományos SD/SD2 partíciós,és egy "single SD" ami ugye az a rom ami sok csájnafone felhasználónak kéne hogy a belső memót felcsatolja a DATA-partíciónak,és csak a külső SD memkártya marad(és mind ezt a gyártó készítette ami nem gyenge),és egy a VHF rádiós modulos készülékekhez.Ezen felül az oroszok tologatják ki rá a mókolt romokat,és állítólag a CM csapat is szemezget a telefon supportjával,az meg maga lenne a tökély!Itt a hab a tortára már csak a kimagaslóan jó kamera,és a tökéletes,gyors és pontos GPS.Minden más csak bónusz ebben a kérdésben.

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
még így is rohadt drága, 150$-ért nem is gondolkodnék rajta, még azt is elfogadnám, h nem IPS

-
-
anonym1s
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Paypal van.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Victoryus
üzenetére
de van, ott tudom beállítani az alapértelmezett sim kártyát, de az nem segít a problémán, onnantól kezdve minden hívást arról indít.
időközben annyit találtam, hogy a névjegyzékben két hívás gomb is van, és ott tudom kiválasztani melyik kártyával hívja. ez viszont nem él a widgetként kirakott gyorshívásra... na mindegy, ez is jó lesz így, csak szokni kell
-
-
gipsztigris
addikt
Lehet vótmá, de egy egész jó RUNBO alternatíva majdnem féláron.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap óta boldog gazdája vagyok egy lenovo p780-nak.
Arra nincs valami mód, hogy beállítsunk egy alapértelmezett sim-et egy-egy kontaktnak? Mivel egyik sim céges, ezért a céges dolgokat arról intézném, a privátot meg a sajátomról, de így minden hívásnál választani kell melyik simet használja...
Tehát nem azt akarom, hogy minden hívást egy bizonyos simről bonyolítson, hanem ha pl. gipsz jakabot hívom, akkor automatikusan az egyik simet, ha meg kis jóskát hívom akkor meg a másik simet használja. -
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
A 40-es az normál, a 78-as Glonass. A 64 felettiek a glonass holdak.
-
anonym1s
őstag
válasz
hargimalac
üzenetére
Hali.
A boltrol nem sokat tudok, egyszer rendeltem toluk juliusban de par nap mulva lemondtam, a penzemet 1 oran belul visszautaltak.
A rendelesrol nem tudom mit irhatnek. Ide kattintasz, beirod hogy hany darabot akarsz venni, milyen szinben, es milyen extrakat kersz hozza, aztan kifizeted es varsz a telefonra. En igy csinaltam, most a varakozasnal tartok.
A hozzaszolasoknal olvashato, hogy egy erdeklodo kerdezte, rendeles utan mennyi idovel tudjak postazni, es azt irtak 2 napon belul.
Az emlitett erdeklodes szeptenber 17.-en volt, azota nem hiszem hogy tul sokat valtozott a helyzet, remelem az enyem is postara kerul 2, vagy max 3 napon belul. -
sfbukfenc
tag
Sziasztok!
Proximity szenzort hogyan tudnám kalibrálni?
A beállítások között nincs rá lehetőség.
-
devast
addikt
Nem jelentették be, de a kínai távközlési hatóságnál már megkapta a típusengedélyt. Vagyis szerintem már gőzerővel gyártják. Fel kell halmozniuk legalább 100k darabot, hogy legalább annak jusson, aki 2-3 perccel a megjelenés után megrendeli

A többi kínai gyártó már akkor bejelenti, mikor még csak 2 photoshop kép van kész a a telefonból. -
gyűrű
addikt
Vajon mi lesz ha a gyári időjárást, amit nem használok, törlöm, rootoltam a telót, így lehetséges.
Root exproler, super su, telepítve, tehát eltávolítható..Doogee collo DG 100 ..

-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi hírnél nincsen újabb, hogy mikor lesz WCDMA-s változat.

Megőrjít ez a várakozás
.Ahelyett, hogy az összes Xiaomi mérnök aktívan folytatná a fejlesztést, hogy mihamarabb elkészüljön, és
hogy MI megtudjuk tőlük rendelni, még 3 napig csak isznak
Még csak egy GT99-t sem tudok rendelni sehonnan, amire feltenném a MIUI V5-t, mert buliznak
!!!Azt hiszem le kell nyugodnom

-
válasz
instantwater
üzenetére
Igen, támogatja..

vadkörte: Snapdragon 800-as Mi3 tesztre azért még várhatunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

:
Én az alábbi negatívumokat tapasztaltam eddig:
)
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.

.