Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50076 üzenetére
értem amit mondasz, de akkor vegyük még ide a külső akkut is egyúttal, mert azt is minek hordja magával az ember? amúgy csak játszom az ördög ügyvédjét, de ha valaki türelmetlen annak megoldás lehet ez is, viszont én nem cserélgetem egyenlőre a sajátomat, mert a vowneyval nagyon meg vagyok elégedve. minden kompromisszum nélkül tudom használni, amit a samsungomról annó nem mondhattam el. soha a büdös életbe nem veszek többet brand telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest