Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
tfalcon96 #112901 üzenetére
Nyilván vannak nagyobb brandektől is jó ajánlatok, de mivel kitétel volt az olcsóság igy azok nem jöhetnek szóba.
A doogee az utóbbi évben marhanagyot fejlődött, de azt a presztizsveszteséget amit egy egy gyengébb modell okoz (pl. dg150), azt időbe tellik kijavítani.
Itt azonban egy nagyon klassz Hw-t raktak össze, és mivel hazai garis nem is olyan nagy rizikó.De csak 1 tipp volt, majd jön még.
(#112899) fateless
Nekem meg csak ennyit
-
aytukabozs
addikt
-
Wolfskin
őstag
válasz
tfalcon96 #94607 üzenetére
úgy olvasom 2A-el tölt... azért az a legtöbb aksinak nem használ...
max 1-1.2A-al illik tölteni. de egyébként sok múlik a kábelen is. galaxy telefonokra van egy jó progi, a (Galaxy Charging Curent), az elég pontosan mutatja a töltőáramot, azzal szoktam tesztelni: 300-1200 mA közt vannak a kábelek. vagyis a max a töltő korlátja, azt hiszem (logitech USB töltő) -
b0bcat
addikt
válasz
tfalcon96 #92002 üzenetére
Az S168 nagyon király.
3 napja használom. Stabil rendszer, erős akku, szép kijelző (nyilván a maga kategóriájában, a 200 PPI-s mezőnyben), és fotókat is szebb minőségben készít, mint amit vártam ebben az árkategóriában. Gyakorlatilag azt tudja, mint másfél éve az akkori sláger, a ZTE V967S, csak keskenyebb és erősebb a fotós képessége.
-
paulkaresz
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
válasz
tfalcon96 #86919 üzenetére
Most a viccet félretéve, ennek legalább ismerős a neve:
[JIAKE Mini G900W ]
Bár Spreadtrum magos, de legalább olcsó. -
WOT-H-A-C
veterán
-
Laza...
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
tfalcon96 #82022 üzenetére
Az edigital.hu meg felveszi a kínálatba, aztán adja 10 havi kamatmentesre majd az ősszel, vagy télen, Karácsonyra.
Aztán lehet hogy megjelenik Auchan, Tesco és társai.nem tudom hogy szól a szerződés. Ha mindenhol lehet árulni a Xiaomit, ahol a Wayteq-et, akkor tarolás jöhet. Ez hogy egy bejáratott forgalmazó csapott le a Xiaomira, nagy előny nekik. És lehet hogy nekünk is. -
b0bcat
addikt
-
válasz
tfalcon96 #80679 üzenetére
Engem érdekelne a kedvezőbb ár, mert még csak 145USD-ért láttam a sima Hongmit (130 körül tetszene...). Egyébként nekem is jobban bejött a sima, mint az 1s (a sima most sógornál van, nálam pedig az 1s).
Laza... írását használom fel a saját tapasztalatokkal kiegészítve (1db Hongmi 2db Hongmi 1s alapján). Értelemszerűen ami az egyiknél "+", az a másiknál "-", tehát nem ekkora a különbség, csak duplán felsorolva látványosabb - ezt én inkább mellőzöm.
MTK:
+ hosszabb üzemidő - kb 15-20%, ami nem a készenléti idő esetén mutatkozik meg, abban egyformán alacsonyan fogyaszt a kettő, hanem amikor pl böngészel, vagy más, a processzort jobban igénybe vevő tevékenységet végzel
+ hűvös - a Hongmi 1S igazán tud melegedni
Snapi:
+ jobb, stabilabb GPS - semmi gondom nem volt a sima Hongmi-val sem
+ gyorsabb proci - egy esetet sem tudnék felsorolni, amikor ez számított volna nekem
+ újabb android - ez sem érdekelt engem túlzottanKamerában nem érzékeltem semmi különbséget, ahogy SIM bug-ot sem tapasztaltam, sem pedig Telenor problémát, pedig az a fő kártyám
Szóval én nem értek egyet a túlhangsúlyozott különbséggel, de ha most elém raknák a két készüléket, hogy válasszak, én az MTK-sat vinném.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tfalcon96 #80628 üzenetére
ja hogy mi mennyi VOLT, az sajna nem mérvadó,
most épp 170 dollárért NINCS a MinidealenAmúgy valahol sorstársak lennénk mert én is olyat akarok ami nincs;
4 mag/2giga/nagyakku/4,7-5,5 qHD-Hd kijelző/GG 200$-ig
egysezrüen nem lelem ezt a HW-t :/ -
válasz
tfalcon96 #80607 üzenetére
Hongmi 1S kijelzőidő (minden bekapcsolva, összes frissítés, Wifi, egyebek) ma reggeltől 100%-ról indulva 2 óra 34 percet ment a kijelző, közben telefon, net ,mail, minden egyéb. 40%-nál dugtam rá a külső akkut, hogy még este tartson ki nekem kb 11-ig (valószínűleg kibírta volna, de biztosra akartam menni).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tfalcon96 #77493 üzenetére
Reflinkeket tiltja a fórumszabályzat, ez megvan? Oké hogy ha rákattintok akkor kapsz 5 entry-t, de ...
http://www.gizchina.com/2014/06/22/iocean-x8-giveaway-enter/
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tfalcon96 #75747 üzenetére
Köszönöm nektek. Még mindig 3 lehetőség lenne, ami tetszene:
Doogee DG800 (csak sajna a sima felületű hátlapból csak fehér van, a recések szerintem rondák)
JiaYu G2F (kissé alacsony felbontás, minden más OK kb, csak lehetne 4.4)
Doogee DG350 (HD kijelző, jó hardver, nem tudom milyen minőség) -
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tfalcon96 #74712 üzenetére
Kalkuláld ki ezzel a géppel hogy mennyi a pixesűrűség.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tfalcon96 #74694 üzenetére
4,3-on még talán nem nem olyan vészes a wVGA
(bár én pont a kijelző butítás miatt dobtam a modellt, igaz közben arra is rájöttem hogy kell nekem a 4,7-5")
Ha még mindig 4,3-ban gondolkodnék és olyan helyen laknék ahol nincs esélyem 3g-re akkor a TDSCDMA-t venném (talán, vagy lehet hogy én is itt toporognék megerősítésért).
-
Senator
aktív tag
válasz
tfalcon96 #71228 üzenetére
Csatlakozom Duliehoz, a T5S baromira jó ketyere, viszont katasztrófális a kamerája, jó az anyagminősége, viszont féltégla benyomást kelt (bennem biztosan) és csak 960x540 a felbontás (megjegyzem nem fog zavarni)
Azonban:
A Dugi 350-nek jó a kamerája, iNew stílusú a designja, hasonló vékonysággal, szintén remek akksival, 1280x720 felbontással, remek kijelzővel és immáron remek érintőképernyővel.A ThL T5S alap rendszere körberöhögi a Dugi nagyjából full stock android rendszerét, ez van, a ThL-be logikusabba a sim kártyák behelyezése, a Dugi-ban a legszarabb amit valaha láttam.
A két készülék nagyjából egy árban van. Az Umi X1 Pro-t a gyengébb akku és a gyenge előlapi kamera miatt kiejteném.A választás a tiéd. Bármelyiket veszed, szerintem jól fogsz járni.
-
-
válasz
tfalcon96 #71201 üzenetére
Még hozzátenném a ThL T5S-t is.
Valahogy kimaradt eddig, pedig elég jó speckói vannak, és az értékelések is jók
to2c-on elég jó árban van
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows XP
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest