- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vadkörte #49993 üzenetére
Én csak azért írtam mert a konkrétan az A760 esetén az egyenlő mégsem egyenlő.
De a G700-as esetén sem csak $9 a különbség mert a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód és így már $15,75 a különbség.
Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni.
A TmallBox-nál fordult elő annak idején hogy "megint én" fórumtársunk nem PayPal-al fizetett hanem Banki átutalással, és érdekes módon nem találták meg az átutalt pénzt, magyarul letagadták a pénz beérkezését.
Semmi garancia nincs rá hogy a vásárlás után 9 hónappal (garanciális probléma miatt) visszaküldött telót nem fogják-e letagadni, hiszen már nem véd semmi bennünket.De ez minden boltra igaz lehet sajnos a hangyásokra is.Ne értsd félre nem akarlak téged, sem mást sem befolyásolni csak saját gondolataimat osztottam meg.
Mindenkinek a saját felelőssége hogy honnan rendel, mert sosem lehet előre megjósolni a Kínai vásárlások esetén hogy éppen mivel fognak trükközni a Kínai barátaink.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest