- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
instantwater #49426 üzenetére
sajnos nekem nincs olyan...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Victoryus #49418 üzenetére
de van, ott tudom beállítani az alapértelmezett sim kártyát, de az nem segít a problémán, onnantól kezdve minden hívást arról indít.
időközben annyit találtam, hogy a névjegyzékben két hívás gomb is van, és ott tudom kiválasztani melyik kártyával hívja. ez viszont nem él a widgetként kirakott gyorshívásra... na mindegy, ez is jó lesz így, csak szokni kell -
Mad_Wolf
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap óta boldog gazdája vagyok egy lenovo p780-nak.
Arra nincs valami mód, hogy beállítsunk egy alapértelmezett sim-et egy-egy kontaktnak? Mivel egyik sim céges, ezért a céges dolgokat arról intézném, a privátot meg a sajátomról, de így minden hívásnál választani kell melyik simet használja...
Tehát nem azt akarom, hogy minden hívást egy bizonyos simről bonyolítson, hanem ha pl. gipsz jakabot hívom, akkor automatikusan az egyik simet, ha meg kis jóskát hívom akkor meg a másik simet használja. -
Mad_Wolf
aktív tag
hangyás bótban ma-holnap 50%-os akció néhány gépre...
http://www.antelife.com/autumndiscount.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest