Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabi
tag
válasz
Brain75
üzenetére
Asszonynak vettem Geekbuying-ról egy MPAI S720 telefont. Azt kell mondjam nagyon korrekt cucc. Kijelzője sima tft. Bár a betekintési szög felülről nem valami fényes,de egyébként teljesen rendben van. A felbontás is elegendő a képernyő méretéhez. Két aksit adnak hozzá ami papíron 2500mah de szerintem kamu. 1 napig simán bírja normál használattal(főleg mérges madarak,böngészés,telefonálás). A telefon egyébként meglepően gyors.A menüben lépkedés akadásmentes, a programok indítása, böngészőben ablaknyitás nagyítas pillanat alatt megtörténik. Egyedül a facebook alkalmazás lassította be nagyon,de ezt egy gyors törléssel orvosoltam. Antutu-ban 8487 pontot mértem, már ha ez számít valamit. A kamera olyan amilyen, nem kell tőle csodát várni. Gps-t még nem próbáltam. Kb 2hét használat után maximálisan meg vagyok (vagyunk) elégedve vele. Igaz kicsit HTC kicsit Lenovo (főleg a gombok szimbólumai) de összességében szép telefon. 97 dolcsiért simán megérte. Ja és ajándékba adták azt az átlátszó tokot ami a videón is szerepel.
-
Bogyoka
csendes tag
válasz
Brain75
üzenetére
Mpai S720
Lányomnak vettem ilyet csak rózsaszínben semmi gond vele bár a gps-t nem próbáltam.
Nem kellett semmi mókolás hozzá tökéletesen tud magyarul bekapcsolás után azonnal használható play telepítve nem volt rajta semmi kínai alkalmazás.Érzésre gyorsabb mint az én lenovo a800-am. 2 db aksit adnak hozzá 2500 mh van ráírva szerintem olyan1600-1800 körül lehet inkább.Hátránya: nem IPS kijelzö, kamera pocsék (de legalább van elöl is), hátsó hangszóró kicsit halk
Ja még volt hozzá rápattintós tok és egy védöfólia is.
Amennyibe akkor került (75 USD) szerintem korrekt nem nyekereg nem akar szétesni
Egyébként Lenovo s720 másolat

-
KTU
addikt
válasz
Brain75
üzenetére
Szerintem inkább lenovo A390, romot igaz nem találtam még hozzá, de TWRP van, gyári rom használható, factory reset után is marad a root, csak TWRP-böl csináld!!!!
Van hozzá normális szilikontok. vettem hozzá plusz 2db akkut fali töltővel, tizenpár USD.
Viber, voip működik!Ami nem tetszik benne fixfókuszos kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest