- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Apple MacBook
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
Hali.
En szerdan este rendeltem kettot a 2/32gb-os verziobol. Egy feheret paromnak, egy feketet magamnak.
Remelem nem fogunk benne csalodni, mint ebben a vowney v5-ben.
A 2gb ramnak es 32gb tarhelynek az az ertelme, hogy rambol es tarhelybol sosem eleg, ahogy mondani szokas
A paromeban a 32gb tarhely mellett meg egy 32gb-os sandisk ultra kartya is lesz, illetve az mar megvan -
tolvaj!
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
hülyének fogsz nézni, de én sony Z-t hasonlítottam össze vowney V5-vel. mindkettő 5 col, csak a sony FHD, míg a V5 HD. a szineket most nem is mondom inkább (mert egy okádék volt a sony.....sárga volt a fehér és hasonló finomságok) a felbontást pedig felesleges részletezni. nem nagyon tudtam különbséget tenni a felbontásban. két oldallal hasonlítottam össze chrome-ot használva ( mobilaréna- mobil és asztali nézet- és gitárshop- szintén mindkét nézet-) szinte teljesen ugyanaz a méret volt minden a kijelzőkön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Battlefield 2042
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest