Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
devast
addikt
Van ám, és működik is. Biztosan tud pirosan és zölden világítani (és narancssárgán), más színt eddig még nem láttam.
Van háttérvilágítás, és tapasztalataim szerint csak sötétben kapcsol be, világosban nem. Minden működik rajta úgy, ahogy elvárná az ember egy márkás készüléktől (gps nagyon jó, 3g térerő úgyszint, wifi térerő is). Kamera kicsit gyenge, de talán javítanak rajt szoftveresen majd egyszer... -
sajtjani
tag
Szevasztok!
"Belinkeltél egy képet a telódról, amin volt I-go. Ergo warez sw volt/van a telódon"
Ez így ebben a formában nem igaz! A playen sokszor van fenn free verzió amit én is le szoktam tölteni, pl. iGO Primo israel free. Nem beszélve egyéb próba verziókról. Persze nem lehetsz naprakész free sw-kből.
Folyamatosan radírozod innen a sd kártya témát is, pedig igenis fontos itt; milyen gyártmányú, méretű kártyákat szeretnek az általunk kibeszélt telefonok. Ezt nem lehet átvinni máshova!!!
Sokszor indokolatlan a szigorítás, de ti tudjátok. -
Dyingsoul
veterán
Hát akkor meg pláne! Szóba sem hoztam az általad említett szoftvert ezek szerint, akkor ilyen esetekben ki kell takarni ha valami olyan van a képernyőn? Lassan már a rootolás témát is lehetne tiltani akkor mert az meg garivesztéssel jár és az is 3rd party téma... De befejeztem a témát mert neked van igazad, csak szar dolog úgy beszélgetni valamiről hogy még azt is tiltjátok ami szóba sem kerül.
-
-
-
tolvaj!
őstag
-
Nem úgy rakták ki, hogy "in stock", hanem "out of stock" kiírással, tehát nem csinálnak olyat, mint más kínai boltok, hogy átvernek ezzel. Ez inkább arról szól, hogy lásd, náluk is lesz, mentsd el a könyvjelzőbe, vedd fel a "wish list"-re, akkor ők is tudják mekkora az érdeklődés a készülék iránt és úgy rendelnek, meg te is kapsz értesítést, ha megjelent, ráadásul remélhetőleg náluk veszel.
megint én:
várjuk a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Egyébként 4.5"-os quad core érdekelne. Mit ajánlanátok?

De amúgy már itt se bírnak magukkal? 
Valóban nincsen sajnos, elvileg csak az első szériánál, gyakorlatilag sztem itt nincs nagyon olyan tulaj, akinek lenne benne