- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49108 üzenetére
igen tudom, hogy mit írtál, ennyire nem vagyok feledékeny
... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...
ez egy szerencsétlen baleset, mely reméljük nem fordul elő többet, de semmi köze magához a telefonhoz (a telefon nem más, mint hardver), melyet Te okoltál. és így értettem, hogy vágd inkább rögtön földhöz ennyi erővel
szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49102 üzenetére
akkor most Neked is egyes? tényleg ilyeneket akarsz játszani?
petymeg utolsó hozzászólásaiból:
(#49089) petymeg: ..."Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... "
(#49095) petymeg: ... "Próbáltam egy pár ilyen recovery progit, az a gond, hogy egyik se tölti be a telefon beépített kártyáját."
a recovery progi abban segít, hogy a már törölt adatokat vissza tudd hozni. ez csakis akkor lehetséges, ha még nem írta felül (akár részlegesen) egy másik adat. a Kolléga most ezzel próbálkozott volna, sajnos sikertelenült...
én sehol sem olvastam olyat, hogy ez a "hardveres hiba" továbbra is fenn állna.úgyhogy hallgatlak!
milyen hardveres eredetű hibákat ismersz, mely teljes adatvesztéshez vezet, aztán újra használhatóvá "teszi" a memóriát?
-
atillaahun
veterán
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49092 üzenetére
ok. mondj EGYETLEN EGY olyan hardveres hibát, mely a teljes memória törlését okozza, majd hírtelen magához tér és annyit mond, hogy "bocsi", majd működik tovább! semmi? szerintem se...
és tök mindegy, kihez szólsz egy FÓRUMON...ha zavar, hogy más is látja, amit írsz és erre reagál is... legközelebb írj privátot!
-
sonaj0203
aktív tag
-
klambi
addikt
válasz
istnag #48374 üzenetére
csak olyan van hogy sensor be ki de most hívtak és nem változott, hívás után kép sötét marad és semmi, rezeg mikor vonal szakadás van ugye mert az beállítottam hogy azért mégis csak tudjam, de oxygen-nel az volt hogy mikor elvettem e fülemtől akkor aktív volt a képernyő itt meg nem.... már nagyon idegesít, jó a rom de ezt ha nem toom orvosolni akkor valami más romot kell keresnem...!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest