- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóhifi
Aktív témák
-
sipikacsa
csendes tag
Szia,
elküldenéd az Általad beállított webcam url-jét, ha megkérlek?
Amióta belinkelted, azóta szopok vele.. a full weboldal bejön, de ugye akkor csak a térkép bal felső sarka látszik, plusz fejléc stb.
Ha meg pl ennek http://www.met.hu/idojaras/aktualis_idojaras/radar/ a képén jobb gomb és kép url-jének mentése, akkor egy jpg-t kapok, amit nem lehet beszúrni.Előre is köszönöm!
Sipi -
St3ven
addikt
Igen, nem hátrány az sem.
Apróság, de ami nekem nagyon tetszik, hogy ugyan külön figyelmeztet, hogy Gingerbread-en nem lehetséges a mobilkapcsolat ki/bekapcsolása, valami miatt mégis működik a dolog (legalábbis az én 2.3.2-es romomon).
Így azért mégiscsak elegánsabb, mint az alternatív lehetőség, az APN átíratása.
-
toth_janika
őstag
Ez a Llama egy beteg jó cucc!
Egy valag beállítás van benne, és ha feltolom ezt a térképet is, akkor lesz csak igazán királyság!
Be fogom tudni állítani az adatkapcsolatot, valamint hogy ha "hazaérek", akkor tájékoztasson!
Felraktam, de egyelőre a celláknál nincs térképes megjelenítés, úgyhogy most újraindítom a telót, meg nézem úgy!Szerk:
Nincs a Cellák fülön Térképes megjelenítés!5let?
-
St3ven
addikt
Most lehet, hogy én nem értem ezt a dolgot, de nem pont az a jó, ha minél több cellát ismer egy területen?
Pl. nekem otthon 3 cellát lát, de ha most én ebből kitörlök egyet, de mégis bejelentkezik abba a teló, mert mondjuk átmegyek a másik szobába, vagy egyéb hálózati okokból cellát vált, nem úgy fogja érzékelni, hogy elmentem otthonról?
Légyszi segítsetek a tisztánlátásban, mert nagyon jó kis progi ez, szeretném rendesen beállítani.
-
-
toth_janika
őstag
Hello!
A Llama-ban van térképes cella-megjelenítés? Mert csak a cellák neveit adja meg, ami meg nem az igazi nekem, mert szükségem lenne arra, hogy lássam, hogy melyik cella hol van.
Azért lenne fontos, mert, pl idehaza, 3 cellát érzékel, de nekem csak 1 kellene belőle, és nem tudom, melyiket töröljem, mert töröltem egyet, és kiderült, hogy az egy közelebbi, mint a másik 2!
Van ilyen lehetőség benne? -
zarew
senior tag
Köszi,a videót,de egyenlőre csak azért kéne a telefonnak sms re kilépnie néma üzemmódból, mert a lányom és a feleségem mindíg elkavarják otthon a telefonjukat.Illetve a másik 18 hónapos lányom a leg lehetetlenebb helyekre dugja el ha megkaparintja : maci zsebe,dívanypárna alá,könyvespolcon könyvek mögé bedobja stb.és mivel gyakran némitva vannak pont miatta,van hogy fél napig keressük a telefonokat.Szóval erre kellene egy egyszerű progi.
-
atillaahun
veterán
És mi volt a legrosszabb? Nekem olyan 1,5 km (pedig Hejőcsabán lakom, ami azért még messze nem falu). Ha átlagot számolsz elég sok mérésből, szerintem kijön az a ~100 méter.
Igaz én se ástam bele magam ebbe mélyebben, csak felraktam régebben egy programot, ami a Google helymeghatározó által begyűjtött és tárolt koordinátákat mutatta a térképen.
Abban mondjuk lehet valami, hogy a szolgáltató valószínűleg tud pontosabb adatokat mérni, de erről felvilágosíthatna valami hozzáértő, hogy mennyire. -
atillaahun
veterán
A videó teljesen korrekt, és a téma valóban szerteágazó, rengeteg kimenetel lehetséges lopásnál, én azonban a sikeres megtalálás legnagyobb buktatójaként még mindig a WiFi és mobilnet kapcsolat szükségességét érzem. Nyílt Wifi azért elég kevés helyen van úgy területileg a városban, meg ugye alapból csak olyanra megy fel a telefon automatikusan, amin már volt egyszer. Mobilnetről meg írtam feljebb, hogy a tolvajok szerintem nem sűrűn fizetnek elő rá a saját kártyájukon.
Ami a többi kifejezett lopásgátló programot illeti, jól mondod, a gyakorlati használhatóságuk jelentéktelen. Én is írtam pl. a héten a Lookout-ról, ők írták le hivatalos válaszban pontosan hogy (nem) működik a programjuk.
A rendőrségi feljelentéssel teljesen egyetértek. Csak nem egészen látom át, hogy lehet a ~100 méter pontosságú cellainformációs lekérdezések alapján megtalálni bárkit/bármit is egy városban.
-
-
sittes79
addikt
Kezdem érteni ezt Llamat, a cella tanítással az a gondom, hogy túl közel van a melóhelyem a lakáshoz
így megkattan néha, amikor keresi az otthoni wifit, de közben melóban vagyok.
milyen akksi kímélő eseményeket adtál neki. én kipróbáltam a képernyő kikapcsra a wifi ki és bekapcsolást azt kell mondjam pöpecül működik.
-
pethYeti
addikt
Kiszedés alatt pc-re csatlakozást értettem, nem vagyok én egy állat
.
Ilyenekre gondolok én amúgy hogy swiftkey, battery indicator, juicedefender simán lehetne sd-n csak ha újraindítom a telefont ezek biztos nem indulnak el. És ugyan ez a helyzet amikor az sd kártya leválasztódik, ezért lenne jó mondjuk ezt a 3-at egy kattintásra elindítani.
-
dokee78
félisten
Már egyszer kérdeztem,de nem jött válasz.
Most ingyenes a Camera360ultimate,viszont a telom szervizben.
Ha rányomok,hogy install,akkor ha visszakapom a telot,akkor az ingyenes települ vagy a fizetős fog?Tudtok linket az adb telepítéséhez?
PCn gyorsan feltenném és ott installálnám a Camera360-at. -
TRob1
veterán
Én értettem mire gondolsz, csak én meg arra céloztam, hogy én használom a dolgokat, és nem tesztelgetem. (Ha vmi nagyobb dolog kellene ami 1 évben kétszer ha van, akkor meg Usb kábel)
Egyébként AirDroiddal másolok, de az nem mutatja a sebességet, csak százalékot (vagy én nem vettem észre) -
Mauzes
addikt
Nem működik.
K9-ben próbáltam, ahol minden adatot meg lehet adni, de azt írja, nem tud csatlakozni a szerverhez.
Alapból a mail.cégnév.hu címet írta be, az se jó, én átírtam mail.google.com-ra, az sem.
Asztali verzióban engedélyezve van a POP, IMAP is...Mit kellene akkor csinálnom, hogy elérjem a céges google mailt?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest