Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
xSide
őstag
Egy remek kis app, egyszerűen testreszabható feltételekkel pl lokalizáció alapján kikapcsoló wifi, (persze előtte töröltem ami alapból benne volt).
Többet próbáltam már, de ez a nagyrészt magyarul is tudó Llama - Location Profiles megoldotta azt a lehetőséget, ha elhagyom a wifi vételi körzetem kikapcsolja a wifit (nem altatja, tehát nem keresgél x időközönként) és aktiválja a 2g adatkapcsolatot!
Hazaérkezéskor egy térképen adott ponthoz * (otthon) tartozó cella infók alapján pedig újra bekapcsolja, állitható csengőhang, profilok, képernyő, alkalmazás indítás, figyelmeztető hanglejátszás változáskor, tanulómód és térképen szerkeszthető cella helyek mit vegyen figyelembe.* kiváncsi leszek az akksi használatra, de az is állitható milyen gyakran aktualizálja a helyem...
Másik alkalmazás, amit ajánlanék a GeoTag and Localize photo , amivel geo infókkal láthatjuk el a már elkészült képeinket is, támogatja egyes képmegosztók exif adatainak megtartását...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest