Hirdetés
Aktív témák
-
xSide
őstag
Egy remek kis app, egyszerűen testreszabható feltételekkel pl lokalizáció alapján kikapcsoló wifi, (persze előtte töröltem ami alapból benne volt).
Többet próbáltam már, de ez a nagyrészt magyarul is tudó Llama - Location Profiles megoldotta azt a lehetőséget, ha elhagyom a wifi vételi körzetem kikapcsolja a wifit (nem altatja, tehát nem keresgél x időközönként) és aktiválja a 2g adatkapcsolatot!
Hazaérkezéskor egy térképen adott ponthoz * (otthon) tartozó cella infók alapján pedig újra bekapcsolja, állitható csengőhang, profilok, képernyő, alkalmazás indítás, figyelmeztető hanglejátszás változáskor, tanulómód és térképen szerkeszthető cella helyek mit vegyen figyelembe.* kiváncsi leszek az akksi használatra, de az is állitható milyen gyakran aktualizálja a helyem...
Másik alkalmazás, amit ajánlanék a GeoTag and Localize photo , amivel geo infókkal láthatjuk el a már elkészült képeinket is, támogatja egyes képmegosztók exif adatainak megtartását...
Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest