Hirdetés
Aktív témák
-
xSide
őstag
Egy remek kis app, egyszerűen testreszabható feltételekkel pl lokalizáció alapján kikapcsoló wifi, (persze előtte töröltem ami alapból benne volt).
Többet próbáltam már, de ez a nagyrészt magyarul is tudó Llama - Location Profiles megoldotta azt a lehetőséget, ha elhagyom a wifi vételi körzetem kikapcsolja a wifit (nem altatja, tehát nem keresgél x időközönként) és aktiválja a 2g adatkapcsolatot!
Hazaérkezéskor egy térképen adott ponthoz * (otthon) tartozó cella infók alapján pedig újra bekapcsolja, állitható csengőhang, profilok, képernyő, alkalmazás indítás, figyelmeztető hanglejátszás változáskor, tanulómód és térképen szerkeszthető cella helyek mit vegyen figyelembe.* kiváncsi leszek az akksi használatra, de az is állitható milyen gyakran aktualizálja a helyem...
Másik alkalmazás, amit ajánlanék a GeoTag and Localize photo , amivel geo infókkal láthatjuk el a már elkészült képeinket is, támogatja egyes képmegosztók exif adatainak megtartását...
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest