Aktív témák
-
xSide
őstag
Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!
Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
Sms már nem küldhető így rá!
A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel
Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
Konkrét példa:
- llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
- ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napraEzáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!
Hogy találom meg így?
- ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
- előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetetEzek beállitása 2 perc lenne!
Használata pedig két link a böngészőben
Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!
Aktív témák
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest