Keresés

Aktív témák

• punky10

addikt

válasz CoolBoy323 #28216 üzenetére

Nem feltétlenül.Én pl egy kisvárosban élek,van 2 használt GSM kereskedönk.Az egyik alapbol nem foglalkozik forro készülékekkel,a másik csak azota,miota megsütötte magát.Elég csunyán...Tehát ha a lakhelyemen vesztem/lopják el a készüléket,a "megtalálo" nem biztos,hogy tisztában van a HR lehetöségével.Szerintem sokan hiszik azt,hogy a SIM eltávolitása biztonságba tudja a telot addig,amig le nem tiltják(ezen lehetöséggel általában tisztában van mindenki...)Tehát siet piacra dobni,kocsmában,egyébb társasági intézményekben árulják,és itt is ugy veszik meg ha elötte kiprobálják.Tehát másik SIM bele,és mehet a "börze"...Ekkor ezekkel a programokkal van esély meglepni a " becsületes megtalálot".Tapasztalat,haverommal már találtuk meg igy az "elveszett"teloját.Igaz kellett mellé még egy kis gyözködés,hivatalos papirral bizonyitani a tulajdonjogot,haverokkal pedig a "vevöi"szándékunk komolyságát... :DDD De legalább meglett a telo.
    A rendörség ugyis elég negativan állt hozzá a több mint 10000 forintos büncselekményhez....

A fene egye meg,mindig bekapcsolodik a keyboardban a szo felajánlása,nem gyözöm magam javitani,mert olyan értelmetlen szöveg lessz a végeredmény,hogy még én sem tudom,mit is akartam irni...

Aktív témák