Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A videó teljesen korrekt, és a téma valóban szerteágazó, rengeteg kimenetel lehetséges lopásnál, én azonban a sikeres megtalálás legnagyobb buktatójaként még mindig a WiFi és mobilnet kapcsolat szükségességét érzem. Nyílt Wifi azért elég kevés helyen van úgy területileg a városban, meg ugye alapból csak olyanra megy fel a telefon automatikusan, amin már volt egyszer. Mobilnetről meg írtam feljebb, hogy a tolvajok szerintem nem sűrűn fizetnek elő rá a saját kártyájukon.
Ami a többi kifejezett lopásgátló programot illeti, jól mondod, a gyakorlati használhatóságuk jelentéktelen. Én is írtam pl. a héten a Lookout-ról, ők írták le hivatalos válaszban pontosan hogy (nem) működik a programjuk.
A rendőrségi feljelentéssel teljesen egyetértek. Csak nem egészen látom át, hogy lehet a ~100 méter pontosságú cellainformációs lekérdezések alapján megtalálni bárkit/bármit is egy városban.
Aktív témák
- Steam Deck
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest