- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
punky10
addikt
Ezt nagyon utálom én is.S ráadásul hiába állitom a böngészöm megjelenitését "desktop"-ra,néha elfelejti.Ugyanugy a billentyüm is szivozik:kikapcsolom a szavak felajánlását,de kikapcs után ugyanugy ki akarja találni a gondolataimat,mint legelöször.Csak sajnos nem megy neki...
-
spiritex
veterán
Köszi, most megnyugtattál, mert azt hittem, hogy elkezdődhet egy eljárás, hogy Panaszt teszek, aztán megpróbálom igazolni, hogy tényleg levonta a bankom a pénzt, és tényleg a T-nek utalta, ők meg elbírálják, stb.
Kérdeznék tőled még egy dogot: Ha csak 5-6 nap alatt írják jóvá, és ezáltal kifutok a befizetési határidőből, mert mondjuk 3 nappal a lejárat előtt fizettem be, akkor is késedelmes számla-befizetésnek minősítik és akkor is kiszámláznak 500 Ft késedelmi díjat? -
Nordik
őstag
A Swiftkey X pedig mintha magát kalibrálná. Van benne egy ilyen statisztika szerű, ahol meg lehet nézni, hogy az adott billentyűket kb. hol érintem meg és ehhez igazítja a gépelési stílusom.
Nekem eddig jobban bejön mint a Smart Keyboard, egyszerűbbek a beállításai, nem szeretem ha egy programba ezer féle beállítás van.
-
raziel01
veterán
Rosszul kérdeztem. Melyik programra gondoltál? Mert új hozzászólást írtál de nem tudni mire. Sok dologról volt szó. Instagram, facebook app, live wallpaper.
Iphone amúgy elég korlátolt. Most például nekem jól jött, hogy havernak bluetooth-on át tudtam küldeni egy fájlt a suliban Android-ról Androidra. Iphone-nál ilyet nem lehet de sajnos WinPhone-on se. Az egyetlen tuti nagy szabadsággal rendelkező rendszer az az Android.
De az árak is viccesek, Samsung Galaxy SII ami iszonyú tudású kb 110k, Iphone meg kb duplája és szoftverileg nulla. -
RootRulez
félisten
Bluetooth File Transfer-rel lehet a másik telóján partizánkodni.
-
Pajoz
őstag
-
-
atillaahun
veterán
Végül lebasztam a lámát, ennyi baromság elég volt a részéről egy napra. Mindent beállítottam, ahogy mondtad, cellák törölve, terület kézileg beállítva a térképen, lokalizáció engedélyezve a beállításokban, ki se teszem a lábam itthonról, mégis időnként átváltogat a külsős profilomra. Ennél sokkal egyszerűbben és egyértelműbben konfigolhatónak, és megbízhatóbban működőnek kell lennie egy programnak. Nehogymár én találjam ki helyette, hogy miért nem úgy működik, ahogy eredetileg kellene neki.
Tudtok ajánlani másikat, ami valóban képes GPS nélküli korrekt helymeghatározásra? -
decoati
aktív tag
szóval ez az egész cache-esdi tudtommal arról szól, hogy az i/o műveletek nem akkor hajtódnak végre fizikailag a háttértáron amikor az logikailag megtörténik, mivel van egy "disk leképeződés" a memóriában. Ennek különösen nagy jelentősége van ssd háttértáraknál, wear leveling ide vagy oda. Ennek a kiírásnak a gyakoriságát/agresszivitását szabályozza az i/o scheduler.
A sync, echo 3 > proc/sys/vm/drop_caches egy réges-régi linux versike, ami kisynceli a dirty tartalmakat, (tehát minden kiírás megtörténik fizikailag), és dobja a cache-t. (mellesleg sgs-en létezik a path...)
A kérdésem első fele az lett volna hogy ez a cache cleaner ekvivalens-e a drop_cache időzített futtatásával, a második része megy hogy van-e arról gyakorlati tapasztalatod hogy mennyivel célszerűbb ezt időnként automatizáltan végrehajtani, mint választani pl. egy BFQ schedulert?
szerk.: ez a cache cleaner egyáltalán automatikus, vagy manuális? tényleg nem ismerem -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Szinkronizál az, csak nem "onthefly"
Minimum a 15 perc (te állítod be), vagy nyomsz egy re-sync-et. De akkor ez tényleg át is teszi a dolgokat, míg dropbox meg úgymond mutatja hogy mi van, és letöltheted a telefonra amit akarsz. Durva lenne ha automatán átdobná a 14gigányi dropboxom (illetve most perpill 9,5gb anyag van rajta) a 4gigás sd-mre. -
TRob1
veterán
Akkor oké. Mert AdFreevel így néz ki:
Akkor nyugodtan maradhatok a kisebb, már bevált AdFree-nél.
Ahogy pl. a QR kódok olvasására is tökéletes a még telepítve is csak alig 1 megát foglaló Barcode Scanner, ellentétben a telepítés nélkül is 3,7!!! mega méretű QR Droid-dal.
-
stefi68
addikt
Grat előzetesen is
Látom az oroszt alakítod át. Nem tudom mennyire tudsz belenyúlni, de ha 4 soros, akkor már jobb lenne felül az összes ékezetes betű, egy sorban el is férne.
Jó ötlet a hosszú nyomásra elérhető balra dőlő ékezetes betűk, viszont jó lenne, ha az eredeti billentyűkön is megmaradnának a hosszú nyomásra elérhető egyéb írásjelek és számok.
A 3 sorba beszorított ékezetes billentyűket álló tájolásnál szerintem nem kellene erőltetni, mert akkor már kicsik lennének a gombok.
Ideális az eltérő álló és fekvő módbeli elrendezés lenne, állóban 4 soros, fekvőben meg 3 soros. -
punky10
addikt
Csak nehogy ugy járj,mint páran a régi Fancyval.Megvettük a pro verziot,amit gyögyörüen lehetett skinezni(nekem sem azért kellett,mert nem látom,ha esik a ho,viszont tényleg látványos)mindenféle beállitás...stb.Majd jött az uj Fancy,és a régi nemhogynincs továbbfejlesztve,de hiába pro,egy darab skint sem lehet rá tenni...
Fizettünk,utána le vagyunk ....
-
atillaahun
veterán
Nem tudom mi lehetett akkor a gond a sorrenddel, végigpróbáltam mind a 4-et vagy mennyi volt.
Dropbox-ból megnyitás szerintem alap lenne, ES szépen csinálja. Stream-eléssel sem tudom mi baja lehet, ES egyből betolja a Mobo-ba, ez meg az Operának küldi, és fel sem ajánlja, hogy válasszak.Melyik fájlkezelő képes erre, kipróbálnám...
Ezt nem tudom mire érted.Egyébként még én is a lassúságát akartam felhozni, de azért nem írtam mert azt hittem csak az én telefonom kaka.
-
TRob1
veterán
Vagy talán még jobb ha exportálja sd-re, telefonból mindenhonnan törlés, majd webes gmail címtárba importálja, aztán szinkron... (legalábbis annó én így csináltam)
(#30201) hodostamas:
Ezekből a hsz-ekből ítélve nem
-"transparent notification bar please!!!!"
-"yesssss , pleas transparent status bar !!!"
-"Stop filling up space with requests about transparant notificationbars, it’s not handheld by the launcher, it’s a framework thing and the from itself has to be modified and still on most roms it can’t be done even when you root and hack the framework, so its silly to even ask for this."
-"transparent notification bar is possible! ZEAM LAUNCHER AND MIUI LAUNCHER HAVE IT!"
-"Those launchers that you talk about doesn’t theme the notificationbar it sort of hides it and makes a type of widget where it suppose to be a notufucationbar. This is not a solution for a launcher that wants to be somewhat professional and fully functional and I don’t believe that the GO team would ever use this dirty solution.
The graphics for the real notificationbar rests within the framework inside system and no launcher can get to them without root no matter what you want to believe."
-"Statusbar Transparency requires changes to the system UI, thus root access is needed. End of story, stop requesting a feature that won’t be implemented"Ennyi asszem elég...
-
tomy86
addikt
Arra esetleg nincs ötleted (vagy valakinek), hogy egyéb naptárakat hogy lehetne importálni a saját naptárba? Nálam a névnap, ünnepnap és hasonló naptárakat szinkronizálja a telefon. A gondom a sport naptárakkal van. Azok nem is jelennek meg a telefonon a szinkronizálható naptárak között és a weben az URL címnél is csak html kód van, ical nincs. Úgyhogy a mentés-importálás sem járható út.
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Hogy miért is fontos ez? Nos igen egyszerű oka van...
Már a Jorte-val és a Smooth calendar-al való kísérletezéskor rájöttem, hogy a Google naptárral való szinkronizálás erősen készülék és ROM függő.
Annak idején még én magyaráztam el embereknek, hogyan kell megjeleníteni a Magyar név- és ünnepnapokat a készülék naptárában.Nos azóta alig akadt olyan ROM a Bladen amin ez sikerült volna.
Közben készülékváltás is volt, de ezen sem jelennek meg a Saját naptáron kívül más naptárak.
Ezt már elég jól kibeszéltük a Galaxy W topikban. Valakinek megjelenik, valakinek nem.
Azóta sem tudok rájönni mi a fenétől függ. Sőt jelezték, hogy más készülékeken is van ez így.
Volt adatok törlése a naptár, naptár szinkonizáció, naptár tároló appoknál, még új Google acc-ot is létrehoztam azzal sem jó...
Nem csak a név- és ünnepnapok nem jelennek meg de tetszőlegesen létrehozott egyéni naptárak sem!Na mindegy, a lényeg, hogy ha manuálisan beimportálom, akkor tutira benne lesz
Más...
Van valaki wifi közelben vagy van mobilnet elérhetősége most?Leszedhetné nekem ezt: BetterSleep és feltehetné valahová...
Most fedeztem fel a frissítést, régen várok a hibajavításokra.
Kíváncsi vagyok jól működik-e már... (csak este leszek wifi közelben) -
-
.:LoMAX:.
aktív tag
kicsit kiegészítve az összes linkkel, kinek melyik tetszik
Időkép Radarkép
Világos Háttér
[radar_hd][radar0][radar1][radar2][radar3]
Színes Háttér
[radarz_hd][radarz0][radarz1][radarz2][radarz3]
Sötét Háttér
[radarx_hd][radarx0][radarx1][radarx2][radarx3]Számok 0-tól 3-ig elmúlt idő 15 perces lépésekben 0 és a "hd" a legfrissebb adat.
-
sipikacsa
csendes tag
Nagyon köszönöm!!!
Lehagytam a http://-t..ez volt a hiba oka.Na, már csak egy korrekt villámtérkép és egy lokális automata mellé és teljesen képben leszek.
Ez ügyben kérdezném: hallottál (tatok) -e olyan app-ról, amivel online automaták által mért adatokat lehetne kitenni a képernyőre.
Ha nem lenne tiszta, pl ezt:
http://www.idokep.hu/automata/GaborbacsiÜdv,
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest