Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
raziel01
veterán
Rosszul kérdeztem. Melyik programra gondoltál? Mert új hozzászólást írtál de nem tudni mire. Sok dologról volt szó. Instagram, facebook app, live wallpaper.
Iphone amúgy elég korlátolt. Most például nekem jól jött, hogy havernak bluetooth-on át tudtam küldeni egy fájlt a suliban Android-ról Androidra. Iphone-nál ilyet nem lehet de sajnos WinPhone-on se. Az egyetlen tuti nagy szabadsággal rendelkező rendszer az az Android.
De az árak is viccesek, Samsung Galaxy SII ami iszonyú tudású kb 110k, Iphone meg kb duplája és szoftverileg nulla.
Aktív témák
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest