Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
raziel01
veterán
Rosszul kérdeztem. Melyik programra gondoltál? Mert új hozzászólást írtál de nem tudni mire. Sok dologról volt szó. Instagram, facebook app, live wallpaper.
Iphone amúgy elég korlátolt. Most például nekem jól jött, hogy havernak bluetooth-on át tudtam küldeni egy fájlt a suliban Android-ról Androidra. Iphone-nál ilyet nem lehet de sajnos WinPhone-on se. Az egyetlen tuti nagy szabadsággal rendelkező rendszer az az Android.
De az árak is viccesek, Samsung Galaxy SII ami iszonyú tudású kb 110k, Iphone meg kb duplája és szoftverileg nulla.
Aktív témák
Aktív témák
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest