Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
deva
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ontopic, de hátha itt valaki jobban tudja, mint Én, aki csak most szembesült ezzel a dologgal... Szeretnék fizetős progit(widgetet kiegészítésképp) feltölteni a marketre, az appomhoz. Amikor be kéne állítani az árat, akkor azt írja Google, hogy "Setup a Merchant Account at Google Checkout". Ok, elkezdem csinálni, és csak United States illetve United Kingdom a lehetséges választék. Namost, utána olvastam, és a legfrisebb info, amit találtam, több mint 1 éves, miszerint akkoriban még nem lehetett fizetős appot feltölteni. Kérdés a következő: mostmár lehet valamilyen módon, vagy meg vagyok lőve?
Az a verzió nem játszik, hogy valami külföldi ismerős regisztrál publisherként, vagy az én nevem alatt lesz ez is, vagy várok...
Előre is köszi! -
deva
tag
Köszönöm a további visszajelzéseket
Ha minden igaz, előbb utóbb címlapra is kikerülhetek, 3. emailem szerencsére nem veszett el a rengetegben 
-
deva
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen, kétszer is, de tartok tőle, hogy mindkét alkalommal elveszett a levelem a rengetegben...
Ezért írtam ide is, hátha... 
-
deva
tag
Sziasztok!
Remélem nem szabályellenes saját készítésű appot itt reklámozni, mindenesetre én nem találtam ezt tiltó dolgot!

TElvira, az Android rendszerekre készített MÁV menetrend alkalmazás! Mostmár a régebbi készülékeken is elérhető, 1.6.x verzió felett bármelyik telefonon fut. A funkciókról pár szó:
-keresés
-eredmények részletes megjelenítése
-előzmények naplózása
-kedvencek offline mentésére lehetőség
-kedvencek karbantartása, ha van aktív internet kapcsolat
-elmentett kedvencek kiolvasása offline, internet kapcsolat nélkül
-vonatok élőbeni követése GPS helyzet alapján
-GPS helyzet alapján legközelebbi állomás kereséseA marketen ebben a kategóriában egyedülállóként az én alkalmazásom tud offline elmenteni keresési eredményeket, illetve GPS helyzet alapján a legközelebbi állomásra keresni!
Próbáljátok ki, használjátok egészséggel, illetve értékeljétek!
Felhasználói visszajelzésnek, építő jellegű kritikának, fejlesztési ötleteknek rettentően örülnék, a hundeva+telvira[kukac]gmail[pont]com címen tudtok a legkönnyebben elérni, bár ezt a topicot is nyomon fogom követni! 
Gábor
Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képregény topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a verzió nem játszik, hogy valami külföldi ismerős regisztrál publisherként, vagy az én nevem alatt lesz ez is, vagy várok...
Előre is köszi!
Ezért írtam ide is, hátha...