Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Tudtok olyan navit mondani ami ingyenes és van benne magyar kerékpár út hálózat?Tehát képes úgy elnavigálni.2.4.7-es droidom van(Vodafone Smart II)
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Vodafone Smart II-höz kéne jegyzetprogram.Hasonló legyen mint ami Galaxy 3-on volt.Előre is köszönöm.
Aztán lenne még egy kérdésem: Az Alex Amazing ingyenes változata,eléggé rövid...próbálta már valaki a fizetőset?Több a pálya?Miben másabb?Lesz eggyáltalán a free-nek frissitése amiben több pálya lesz?Csak mert nagyon jó játék lett -
Potyka03
senior tag
Valami minőségi rajzoló programot tudtak ajánlani?
Galaxy 3-ra. -
-
Potyka03
senior tag
Valami free zenelejátszót tudtok ajánlani nekem?(Nem trial version) És jól szól...leginkább Galaxy 3-hoz kéne.És persze agybadugós kivitelhez szeretném
és hogy miért? Mert a gyári zenelejátszója egy kalap ****
Előre is köszönöm a segítséget. -
Potyka03
senior tag
Tudtok adni olyan zenelejátszót amivel tökéletes kiadja az összes zenében lévő hangokat?Mert ez az alap zenelejátszó...no comment...rocknál nem jó az 5.1-es térhatás,és én lusta vagyok állítgatni mindig hogy rock,dance,5.1-es legyen xD
By phone: galaxy 3 -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Akit érdekel:
Android játékok - Játék kibeszélő topic/Tilos a warez! -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Quicpic-be be lehet állítani hogy ez legyen az alapértelmezett képnézegető program?Ha igen,akkor hol?Előrei s köszönöm a segítségeteket.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan programot tudtok ajánlani(pontosan Galaxy 3-ra kell,2.2-es droidra) ami képnézegető program mely össze szedi a memóriában lévő képeket.Könnyű legyen kezelni,mappa nézet is legyen(ha a memória kártyán külön mappában is van)és lehessen rendezni,pl. név szerint,stb..stb...
A másik kérdésem pedig: Van olyan program(megbízható)amivel a memória kártyáján lévő programokat tudom leszedni?Mert még a BADA-s telómról megmaradt rajta pár alkalmazás....aztán nemtudom hogy szedjem le azokat :S
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest