- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Dantes74
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam. Ezidáig a wm prefeláltam, mert volt egy keserű tapasztalatom az androiddal (HTC HERO).
Nagyon vártam a wm7-et, de elkeserítettek. rengeteg funkció nem működik, ezért újra az android a dilemma (HTC Desire HD).?
1. Android (2.2) szinkronizálható-e minden adat az outlookkal? A régi android egyszerűen nem volt hajlandó a contakt mellé írt megjegyzés v jegyzet rovatba felvett adatok szinkronizálására (kb 300 karakter után levágta a többit és nem vitte át a kütyüre).
Ez vajon megoldódott?2. Nagyon nagy szükségem lenne két megfelő alkalmazásra
a) Call filter (wm-on SPB-nek volt ilyen), nem baj, ha fizetős csak profi legyen (esetleg komplett hívócsoportokat lehessen tiltani, engedni, rejtet számokat tiltani, stb).
b) call recorder (a mostani wm-os a beszélgetés után megkérdezi, hogy megtartjuk-e az előző beszélgetést vagy nem).Elolvastam jó pár előző hozzászólást és részmegoldásokat találtam. A megadott hivatkozások vagy egyáltalán nem elérhetőek vagy elérhető, de meghaladja az informatikai ismereteimet azok használata, így kérem szíves segítségeteket.
Ha nincs a fentiekre megoldás, akkor szenvedek tovább a wm 6.5-el nal 3 lefagyással naponta.
Köszönöm előre is a segítségeket
Aktív témák
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest