Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Nos... a következő a problémám. Használom a TV24 nevű tévéműsor alkalmazást. Ebben be lehet állítani, hogy bizonyos műsorok előtt jelezzen, hogy ne maradjak le róla. Eddig faszán működött is, csak annyi baja volt, hogy mikor értesített és rányomtam az értesítésre akkor FC-zett. Tegnap kijött egy frissítés amiben javították ezt a fagyást. Viszont okoztak egy sokkal bosszantóbb hibát.
Valamiért a beállított riasztáshoz képest egy órával később jelez, magyarul pont megtudom, hogy miről maradtam le.
Nyári időszámítás anomáliára tippeltem, ezért próbáltam visszaállítani a dátumot télre, és úgy telepíteni a programot, de nem segített. Aztán simán kikapcsoltam az automatikus idő beállítás funkciót a menüben, és manuálisan beállítottam GMT+1-re, plusz az órát is kézzel. Így faszán működik is a riasztás, de a HTC Sense felületet nem tudtam átverni. Az tudja, hogy Budapesten vagyok, és a beállított GMT+1-et megfejeli + 1 órával a nyári időszámítás miatt. Azaz a Sense widgeten egy órával több van mint az állapotsávon. Ez így elég gáz.Netán valami ötlet? Esetleg aki használja a programot, és még nem frissített, kimentené és elküldené nekem az 1.1.1-es verziójú apk-t? Az legalább működött, még ha fagyogatott is néha. Előre is kösz...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest