Hirdetés
Aktív témák
-
Melack
veterán
Akkor itt az én listám:
Angry Birds: dühös madár nélkül nem okos az okostelefon.
Bevásárlólista: RootRulez tolmácsolsában. Bevásárlást könnyebb összehangolni vele, mivel nem egy helyen dolgozunk.
BKV és BpMenetrend: Nagyfaluban nem hátrány. Még nem tudom, melyik marad hosszabb távon.
Banki keretprogram: szeretem látni, hogyan és miként állok.
Dropbox: mert az kell mindenkinek, meg egyszerűbb is mozgatni sokszor az adatokat.
ES File Explorer: nekem ez jött be, Astro nem
Forsquare: kollégákkal sokat használjuk, mókának jó, másra egyelőre nem.
MoreLocale2: mivel Desirere a gyári rendszer ango,, így hogy magyar legyen pár program, kell ez hozzá.
NoLED: a gyári kis jelzőfény nem sokáig jelzi, ez igen, beállítástól függően.
Opera Mini: ezt a böngészőt már Symbianon is használtam.
QuickPic: a legjobb és leghasználhatóbb képnézegető.
SMS Backup: Nokiáról áthozni ezzel lehetett a legkönnyebben az smseket, azóta meg megragadt.
tumblr: kliens, kell a saját oldalamhoz.
Traffic Monitor: a monitorozó alkalmazások közül ez vált be, igen jól mutatja a felhasznált mennyiségeket.És ennyi.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest