Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Melack
veterán
Akkor itt az én listám:
Angry Birds: dühös madár nélkül nem okos az okostelefon.
Bevásárlólista: RootRulez tolmácsolsában. Bevásárlást könnyebb összehangolni vele, mivel nem egy helyen dolgozunk.
BKV és BpMenetrend: Nagyfaluban nem hátrány. Még nem tudom, melyik marad hosszabb távon.
Banki keretprogram: szeretem látni, hogyan és miként állok.
Dropbox: mert az kell mindenkinek, meg egyszerűbb is mozgatni sokszor az adatokat.
ES File Explorer: nekem ez jött be, Astro nem
Forsquare: kollégákkal sokat használjuk, mókának jó, másra egyelőre nem.
MoreLocale2: mivel Desirere a gyári rendszer ango,, így hogy magyar legyen pár program, kell ez hozzá.
NoLED: a gyári kis jelzőfény nem sokáig jelzi, ez igen, beállítástól függően.
Opera Mini: ezt a böngészőt már Symbianon is használtam.
QuickPic: a legjobb és leghasználhatóbb képnézegető.
SMS Backup: Nokiáról áthozni ezzel lehetett a legkönnyebben az smseket, azóta meg megragadt.
tumblr: kliens, kell a saját oldalamhoz.
Traffic Monitor: a monitorozó alkalmazások közül ez vált be, igen jól mutatja a felhasznált mennyiségeket.És ennyi.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest