- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
BEKAvarangy
csendes tag
válasz
fatal` #32540 üzenetére
Bocs de ha letöltöd a marketből a Fancyt, alapból magyar, nem tudom miért angol neked.
Másrészt itt mindenki ír újabb és újabb időjárás widgeteket. De higyjétek el, egyik sem tökéletes. Én személy szerint 12 fajtát próbáltam ki és két lehetőség van.Vagy nagyon jól néz ki és sokat tud meg animált stb. de pontatlan és nem is azt tükrözi ami a valós idő kint, vagy nagyon mezeien néz ki mint egy rajzolt kép és nagyjából pontos.
-
BEKAvarangy
csendes tag
Szerintetek olyan app létezik, ami mondjuk figyeli hogy épp hol tart egy busz. Mondjuk a 105-ös busz merre tart, hogy tudjam munkába jövet oda ér e időre ahol vagyok. sok ember örülne egy buszkövető appnak.
-
BEKAvarangy
csendes tag
válasz
Narxis #32457 üzenetére
A fancy is azt mutatja hogy esik a hó, ahogy a többi is. Pedig hónak nyoma sincs! Félig felhős de inkább napos idő van!
A köpönyeg csak egy két napig pontos, utána pontatlan. A BW is felhős havazást mutat, no comment. A palmary is havazást mutat, egyedül az origo mutat valósat, napos felhős az widget kinézete.
Narxis: Budapesten mindegyik havazást felhőset mutat, pedig napos felhős de inkább napos idő van.
Egyedül az origo widgetje mutatja jól, napos és felhős az ikonja -
BEKAvarangy
csendes tag
Pl. tök vicces. A palmaty weather napos időt ír, a BW meg havazást borúsat, na ez a nem semmi.
-
BEKAvarangy
csendes tag
Az időjárás widgeteknél azt vettem észre, hogy egyik se nagyon pontos. A Foreca szerveréről frissítő appok a legjobbak, de az ritka. BW, Fancy widget, Origo mind borús felhős havazást mutat a jelenlegi helyzetre, miközben süt a nap. Egyedül a köpönyeg ami magyar iír valósat, félig napos félig felhős.
-
-
BEKAvarangy
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest