- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
-
luw2win
őstag
Hali
kb egy eves a Motorola Defy-m, egy 4-5 honapja mar kegyetlen lassu, felfrissitettem 2.1-re. Semmi gyorsulast nem vettem eszre. Nincs tele alkalmasasokkal, 2-3 jatek, semmi skin, minden alap. semmi hatterbe futo kiegeszito kis gadget. Full alap minden. Ha bekapcsolom a wifi-t kepes befagyni, es varnom kell 1-2 percet hogy eszhezterjen. Google map neha hasznalhatatlan. Valamikor gyorsan zoomol, valamikor zoomolok es ottmarad aztan force close...
Mit tehetnenk? Valami szoftverfrissites? vagy valami reset? Annyira nem ertek hozza azert kerdezem.
Koszonom szepen.
-
luw2win
őstag
Leszedtem ezt a Camera 360-t de akkora visito hangot ad ki exponalasnal hogy megorulok, hogy lehet lenemitani? Azert is probaltam ki mert az eredeti probinal se tudom kivenni az expo hangot meg amikor Nema-ba van akkor is max hangon megszolal ha fotozok
Motorola Defy
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jogász topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest