- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NiMH akkumulátor
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
-
luw2win
őstag
Hali
kb egy eves a Motorola Defy-m, egy 4-5 honapja mar kegyetlen lassu, felfrissitettem 2.1-re. Semmi gyorsulast nem vettem eszre. Nincs tele alkalmasasokkal, 2-3 jatek, semmi skin, minden alap. semmi hatterbe futo kiegeszito kis gadget. Full alap minden. Ha bekapcsolom a wifi-t kepes befagyni, es varnom kell 1-2 percet hogy eszhezterjen. Google map neha hasznalhatatlan. Valamikor gyorsan zoomol, valamikor zoomolok es ottmarad aztan force close...
Mit tehetnenk? Valami szoftverfrissites? vagy valami reset? Annyira nem ertek hozza azert kerdezem.
Koszonom szepen.
-
luw2win
őstag
Leszedtem ezt a Camera 360-t de akkora visito hangot ad ki exponalasnal hogy megorulok, hogy lehet lenemitani? Azert is probaltam ki mert az eredeti probinal se tudom kivenni az expo hangot meg amikor Nema-ba van akkor is max hangon megszolal ha fotozok
Motorola Defy
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest