Legfrissebb anyagok
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32522 üzenetére
Pedig a kártya állapota nagyon tudja befolyásolni a működést... tapasztalat... csak én nem defragmentálni szoktam, hanem kiveszem, kimásolom a tartalmát, SD Formatterrel kártyaolvasóban overwrite módban jól leformázom, visszateszem ami kell és pöpecül megy.
Volt olyan, hogy egy friss rom hibákat dobált... megcsináltam az említett procedúrát és voilá... hibátlanul ment.
Ez a defrag nem tudom mennyit segít.
Az még biztos, hogy egy jel, ha a telót gépre dugva a windows mindenáron először javítani akarja a kártyát ahelyett, hogy rögtön betallózná.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest