Hirdetés
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás:
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest