- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
domerator #32091 üzenetére
domerator, zsolt72: Smart Keyboard ügyben nem tudtok segíteni?
Én is áttértem egy ideje erre az Anysoft után..."Latin billentyűzet erőltetése" beállításnál az English (International) van kijelölve.
A magánhangzók hosszú nyomásánál így megjelenik az összes ékezetes variáció (jobbra-, balra dőlő, hullámos, kalapos, umlaut-os, stb.). Engem mondjuk csak a balra dőlő érdekel.
Így viszont olyan hosszú a felugró ablakban a választható betűk listája, hogy fekvő módban át kell csúsztatnom az ujjam sokszor a képernyő másik széléig, hogy kiválasszam a kívánt betűt, ez így kényelmetlen.
Próbáltam hátha működik multitouch módban (mert állítólag tud ilyet), hogy mondjuk jobb kézzel hosszan nyomom a magánhangzó gombját, majd bal kézzel megérintem a felugró listából a kívánt karaktert, de sajnos ez így nem működik.Nem tudjátok miért nem működik a multitouch? Az is jó lenne, ha el lehetne érni, hogy a felugró ablak kint maradjon folyamatos nyomva tartás nélkül is úgy mint a Swype billentyűzetnél....
Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest