- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
Aktív témák
- 

Akee21 csendes tag Sziasztok! Most jutottam el arra a pontra, hogy elfogyott a hely a telefonomon, így végre feltenném a 2.2-es frissítést. (Eddig kicsit lusta voltam hozzá  ) )Szóval, ami a kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: 
 - minden program és beállítás megmarad a frissítés után? Ha nem, akkor miket kell újra beállítanom? Avagy milyen fontos teendőim legyenek, mielőtt felrakom a Froyót?
 - olvastam korábban, hogy a frissítés feltelepítése után többeknek ilyen-olyan hibája problémája volt, amit factory resettel meg lehetett oldani, ilyenkor viszont ha minden igaz, legyalul mindent a telefonról. Ha erre szorulnék (akár a jövőben), a sima automatic backup-pal visszahozható minden? Ha nem, milyen programot tudnátok ajánlani rá?Köszi előre is! 
 Üdv.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
 )