- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
Segítség!
Anno megvettem még X8-on a Better Keyboard 8-at. Most a Defy+-on nem találom marketen és ahogy néztem a netet, mintha meg is szűnt volna az egész vagy Gingerbread-ra már nem csinálták meg.
Próbáltam más billentyűzet programokat (Smart, AnySoft), de csak variációk egy témára, egyik sem tudja azt, amit a Better (vagy csak nem találom), nevezetesen: magyar kiosztáson a szimpla ékezetes betűk a nem ékezetesek felett vannak, csak egy hosszú nyomás, pl. "ó" írása "o"-n hosszú nyomással, nem listázza ki felette a ó-ö-ő betűket. A dupla ékezetes betűk külön billentyűk voltak. Ezen felül a számok le voltak osztva kb. a R-Z-V-N négyzetben, azokon hosszút nyomva írta a számot. Más betűk "felett" írásjelek is voltak. Magyarul egyetlen kiosztáson megvolt szinte minden, ami egy egyszerű szöveg gépeléséhez kellett, nem kellett közben váltogatni számok / betűk / neadj'isten írásjelek közt.
Tud valaki ilyen billentyűzet kiosztást? Fizetős is jó. Előre is köszi!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest