- Autóhifi
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
RandomGosu #232 üzenetére
Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni
Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most
Nekem megfelel a gyorsasága is.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van?
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)
szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek
)
-
kaller1
veterán
válasz
Nekem csak egy kis kínai készülék jutott(itt a leggyengébb a mezőnyben),viszont amióta megvan,nem indult újra,nem fagyott le,elég gyors is,és amire használom arra maximálisan jó...
-
hanati64
tag
válasz
Nekem egy HTC HERO-m van gyári rommal, és nagyon jó.
Kb. 16 éve van mobilom, végig éltem az op.rendszerek fejlődését de legjobban ez az android rendszer nyűgözött le. Úgy alakítod ahogy neked tetszik, az alkalmazások garmadáját tudod rátenni. Amit kigondolsz azt már valaki megírta alkalmazásba és már töltheted is. Én ajánlom ha nem csak telefonálsz a mobiloddal.
Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest