Hirdetés

Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz RandomGosu #232 üzenetére

Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni :DD

Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most :C

Nekem megfelel a gyorsasága is.

Aktív témák