Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Mr X, sssz:
Köszi az infót az ADW EX-ről, lehet majd kipróbálom, mert a sima ADW-vel is meg voltam elégedve, most GO Launcher EX-et használok, nekem nagyon tetszik, jobban mint a sima ADW, emellett Zeam Launcher van még fent nálam, az is tetszik, csak annyira nem látványos.Más:
Ma láttam a Marketen, hogy kijött a GO Launcher EX új verziója, de még nem frissítettem, mert a Marketen 2 vélemény szerint is rosszabb lett mint az előző verzió, valakinek lassú lett, másnak meg gyakran összeomlik a frissítés után...
Én eddig mindig frissítettem az új verzióra, és az előző verzió (2.37) tökéletesen működik nálam, de most nem tudom hogy frissítsek-e, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, vagy más bugot az új GO Launcherben (2.38)?(A free TB-vel van mentésem a mostaniról, de úgy tudom, hogy ha azzal visszaállítok egy alkalmazást az már nem frissíthető, mert csak a fizetős menti el a Market linkeket is...)
Bármilyen infót előre is köszi!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest