Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz gjoco1 #174125 üzenetére
Itt kérdezz rá, hárha van valami ótlet: Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC.
Xiaomi 13T
-
DrBubo77
veterán
válasz gjoco1 #169810 üzenetére
Itt van néhány: 10 Best Automatic Wallpaper Changer Apps for Android
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz gjoco1 #169804 üzenetére
MultiPicture Live Wallpaper. Volt ebből ingyenes verzió, a leírás említi is, de a boltban nem látom.
:a:
-
csipuka
senior tag
válasz gjoco1 #148964 üzenetére
Nem. Illetve kikapcsolni nem, csak be
Pont az lenne a lenyeg, hogy az automatizalo az figyeli az akksi toltottseget, es ha eler egy bizonyos szintet, akkor jelet kuld a smartplug-nak, hogy kapcsolja le az aramot. Vagyis a kikapcsolas az automatikus lehetne. Persze ha felrakod tolteni a telot, akkor be is kell kapcsolni, de nekem eddig mindegyik smartplug-on volt fizikai kapcsolo. -
crok
Topikgazda
válasz gjoco1 #148932 üzenetére
Csak ha van root.. akkor pl. a Battery Charge Limit jó app, ha meg nem áll messze tőled a Magisk és a terminálhasználat akkor Advanced Charging Controller (ACC) modul amihez van egy app is aminek AccA a neve. Ha nincs root nincs lekapcsolás.
-
hatpersze
tag
válasz gjoco1 #89681 üzenetére
Nemigazán tudom milyen telefonod van jelenleg (illetve oprendszered), de nekem volt egy task (app) manager telepítve, az kilövöldözött minden háttér folyamatot egy bizonyos idő után (szerintem Nálad is ez a helyzet) amit beállítottam, de alap beállítással mindent írtott ha jól emlékszem. Mivel igazából nem használtam, már nincs meg, nem is emlékszem mi volt (lehet egy xposed modul...), de ilyet esetleg egyes gyártók pakolhatnak a készülékre. Illetve a beállítások => fejlesztői beállítások turkálása (pl nincs tevékenységmegőrzés, háttéradatok korlátozása) is eredményezhet hasonló problémát (szerintem).
-
hatpersze
tag
válasz gjoco1 #89654 üzenetére
Üdv
A global beállítások alatt van egy készenléti frissítések lehetőség. Ez elméletileg ezen a problémán segít. Hogy őszinte legyek nekem is csinálja, de csak az egyik készüléken (galaxy gear), a másik kettőn (s5, xperia ultra) nem vettem észre. Már megszoktam hogy adni kell neki 1-2 másodpercet észhez térésre. Ja igen, a készenléti frissítés se segített nekem, csak egy nap alatt lemerült tőle a készülék (ettől függetlenül Nálad még működhet a bekapcsolása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest