- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mi a mostanság ajánlott alkalmazás, telefon helyzetének megállapítására?
Ilyesmire gondolok mint a cerberus, vagy olyan mint a chrome-on elérhető android eszközkezelő.
Sima egyszerű, helyzetfigyelő, megcsörgető, kamerával fotót készítő.
Gondolom az ingyenes verziók nem a legjobbak.Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #55295 üzenetére
Wifi Connection Manager Azt nem tudom, hogy van-e widgete, de tiltani/engedélyezni tud. Pontosan azt csinálja, amit odaát írtam. A
/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf
fájlban az adott hálózat bejegyzésnél hozzáreszi/elveszi a
disable=1
sort. -
twine
veterán
válasz
zeon.hu #55295 üzenetére
wifi priority
Én egyszer sem használtam, de "félre raktam" a play-en, mert érdekesnek találtam...van ingyenes változata is...próbáld ki, hátha hasznát veszed -
zeon.hu
nagyúr
udv!
van olyan widget, amivel adott wifi hálózatot tudok tiltani/engedélyezni?
tehát amíg tiltva van, addig arra a hálózatra nem kapcsolódik, de másikra igen.
előre is kösz! -
törölt tag
Az Országos Meteorológiai Szolgálat alkalmazása Android rendszerekre
-
Siriusb
veterán
A mobilparkolás megkavarása után van valakinek tapasztalata a Nemzeti (ettől a jelzőtől már idegbajt kapok) Mobilfizetési app-pal? A régi vodafone-os nem működik.
-
St3ven
addikt
Hatalmas köszönet a Hacker's Keyboard-ért, 10"-os tableten tökéletes gépelési élményt biztosít, minden egyes (ékezetes) billentyű az asztali gépen megszokott helyén van!
-
draco31
veterán
Egy olyan egyszerű launchert keresek, ahol a programokat lehet mappába rakni, hogy ne legyen olyan nagy a menü.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Androidon hogy lehetseges automatizalni tobb alkalmazas telepiteset? Hogy pl amikor uj, fozott romot tettem fel, ne kelljen mind a 40 appot egyenkent feltenni. Koszonom!
-
petipetya
nagyúr
válasz
mttssz #55274 üzenetére
Ha jól értem, akkor ilyesmit keresel: JOT! - Notes Widget
Nincs vele tapasztalatom, mivel a Keep-et használom.
Azt nem mondtad, hogy az értesítési sávból akarod kezelni. Olyat nem tudok nagy hirtelen.
-
mttssz
senior tag
Olyan jegyzet/emlekezteto appot keresek, ami kepes maradando notificationt kirakni, esetlegesen a szoveg egy reszevel/egeszevel, de eleg lenne a cim is, kattintasra az app nyilna meg. Van ilyen, vagy tudja valamelyik nepszeru app ezt?
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel be tudom állitani a híváslista hosszát pl. 50 útolsó hívás, vagy a tárolt napok számát pl. Útolsó 3 nap.
Amire kellene az Sony Ray ICS, meg Sony M JB.
Köszönöm. -
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #55267 üzenetére
Persze. Ha átértelmezem a fogalmakat, akkor bármit lehet.
-
quailstorm
félisten
válasz
gipsztigris #55267 üzenetére
Vagy megfelelő hűtőt építenek köré. Manapság már nem ritka a paszaív borda és a köztes hővezető paszta használata sem
Meg az üzemelési feszültség kiválasztása. És egyáltalán a proci gyártástechnológiája. Ami nagyon melegedős nem kicsi házba való hűtés nélkül.
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Egy nagy kérdésem lenne... 5 éve van androidos telefonom, de most elakadtam de nagyon.
A telefonon a google fiók nem hajlandó valamiért az "internetet" (ezek ugye a böngésző könyvjelzők) szinkronizálni. Most váltottam telefont is, de már az előzőn sem jelent meg és most ezen az új telefonon sem, ki sem tudom pipálni a szinkronizálandóak között, mert nincs ott csak a chrome. De én samsung böngészőt használom és így nem teszi be abba. Ha valakinek van ötlete köszönöm. -
obsession
újonc
Klassz. Egy érdekesség. A kérdéses telóban 4 érintkezős aku van. Kíváncsiságból ZTE Blade akku sima két érintkezőjével (+,-) érintkezve simán bekapcsol és működik a teló. Ha viszont a saját akku másik két érintkezőjét kiiktatom, be sem lehet kapcsolni. Ergó az Alcatel akkujában is van valami biztonsági kütyü?
-
obsession
újonc
Sziasztok!
ALCATEL OT-5020 iszonyú hamar - kb. 20 perc alatt - folyamatos játék vagy navigáció mellett felmelegszik és lekapcsolja a hálózati töltést.
Ilyankor kb.: 45 foknál jár az akku. Meg lehet valamit valahol piszkálni, hogy legalább 70 fok környékére ki lehessen ezt az értéket tolni? -
tomy86
addikt
Valaki nem tudja, hogy a link2sd fejlesztője mi a ....-nak nevezte át a Plus liszensz kulcsot Plus (New)-ra? Romcsere után után a Plus (New) verzióra azt írja, hogy vegyem meg és csak a "saját rendelések" menüből sikerült telepítenem a régi verziót. Az ok, hogy írja, hogy ha valakinek kell az új verzió, akkor küldje el a rendelési számot és visszaadják a pénzt és utána vegye meg az újat. Még jó, hogy alig két hónapja vettem meg.
Azt viszont nem találtam, hogy mi értelme volt ennek a változtatásnak?
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Gondolom páran használják még itt a powerampot. Nálatok működik? Buszon zenét hallgattam, majd 10 percre rá, hogy elfogyott a leforgalmazható mobilnet adatforgalom-keretem, leállt a lejátszás és kidobta, hogy nem tudja ellenőrizni a licencet. Hazaérek, próbálom wifiről, de így is ugyanaz a hibaüzenet. Letöröltem és újra letöltöttem az unlockert, de semmi. -
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #55249 üzenetére
Köszönöm! A sony Xperia M2 4.3-mal nem kifejezetten múlt századi droid
-
atillaahun
veterán
/system/media/audio/ringtones alatt vannak a gyári csengőhangok általában ha nem valami múlt századi droid-ról van szó.
ES Explorer-rel pl. könnyen hozzáférhető.
Egyébként a hangerő gyárihoz képesti több lépcsős szabályozásával én még csak custom rom alatt találkoztam, nem tudom egy sima program root nélkül képes-e ezt állítani, úgyhogy szerintem is Longley javaslata a legegyszerűbb.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #55243 üzenetére
Akkor itt az ideje tanulmányozni kicsit egy asztali böngészőben, hogy mi is történik, amikor linkelsz, vagy off-ba teszel egy szövegrészletet. Ennél bézikebb "HTML-programozás" már nincs is. A lényeg, hogy van egy nyitó- és egy zárótag. A kettő közt annyi a különbség, hogy a kapcsos zárójeleken belül a zárótag /-val kezdődik.
[B]Ez a szöveg ki lesz emelve.[/B]
[OFF]Ez a szöveg off.[/OFF]
[L:ez-pedig-maga-a-link]Egy egy linkelt szöveg.[/L]
Stb. A kis- és nagybetű a tagekben amúgy nem számít.
-
LonGleY
veterán
Hát, tudni kell, hogy a készüléken hol találhatók, de az is lehet, hogy nem hozzáférhetők. Esetleg külön megvan valahol, majd rákeresek. Így találtam meg az első HTC One hangjait is, amiket azóta használok, mert jobban szólnak a One V sajátjainál). Itt a pakk: HTC One Sounds.zip
Visszafele annyit tudok, hogy - legalábbis a HTC-men - az SD kártya gyökérkönyvtárába kell pakolni a hangokat (Alarms, Notifications és Ringtones nevű mappákba), hogy a beállítások is felismerjék.
-
LonGleY
veterán
szkennelés: Ahogy olvasom, mindegyik tud mindenféle felhőbe menteni. A használhatóságukról nincs tapasztalatom.
hangerő: Majd lehet rámcáfolnak, de szerintem egy progi ezen nem segít. Ezért javasoltam azt, hogy ha megvannak a gyári csörgések, halkítok a fájlokon egyet. Azokat visszapakolva már moderáltabb hangerőn szólalnának meg, talán pont a kellő mértékre beállítható módon.
De lehet, hogy root nélkül ez csak úgy megvalósítható, ha valaki lesz oly kedves és egy ZIP-ben elküldi az adott készülék hangjelzéseit. Abban az esetben a visszaút már könnyebb, mert - ha nem is sikerül a megfelelő gyári mappába pakolni őket, hogy a szokásos menüből kiválaszthatók legyenek - az Androidnál nincs olyan megkötés, hogy miket választhatsz ki csörgésnek.
-
Edi77
őstag
válasz
LonGleY #55230 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom a szkennelő progikat.
Lehet, nem jól fogalmaztam a másik kérésemet illetően
Maga a telefon hangereje ilyen gyárilag, csak gyári csengéseket használ a barátnőm a telón (Sony M2 4.3 rendszerrel.) Na, ez vagy túl halk, vagy, ha eggyel magasabbra van véve a hang, akkor meg túl hangos. Valahogy a kettő közé kellen optimalizálni.
Szkennelésnél: gyors, egyszerű legyen, felhős mentés ill email küldés.
-
LonGleY
veterán
Lehet, első körben én sem tudnám szűkíteni a listát, inkább gyűjtök... Amúgy mi a cél?
CamScanner +
CamScanner License
Mobile Doc Scanner Lite |
Mobile Doc Scanner
Droid Scan Lite |
Droid Scan Pro PDF
A hangerőnél megoldás lehet az is, ha a hanganyagot PC-n egy fokkal halkabbra szerkeszted Audacity-vel, így egy kicsit finomabban állíthatod a hangerejét (ebben tudok segíteni, ha megtalálod a hangfájlt és át tudod küldeni).
-
pikszel
addikt
válasz
james001 #55025 üzenetére
SketchBook Mobile Express. Remek alkalmazás és nálam egy GT540-en 2.3.7 alatt is simán fut.
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Javasoljatok nekem legyetek szívesek szkennelő progit ( rengeteg van fönt, tudom, de a bőség zavara miatt nem tudok dönteni ), illetve egy olyan progit keresnék, amivel a teló csörgési hangereje szabályozható, mert túl halkan csörög, ha eggyel magasabbra van állítva a hangerő, akkor meg nagyon hangos.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
arti1121 #55218 üzenetére
Tapasztalat alapján a Moon Reader+ a legjobb nálam.
Összehasonlítva mással, szintén:-) -
air
nagyúr
válasz
vadasz70 #55225 üzenetére
DLNA lehet a készülékben, attól függ milyen márka, milyen rom, stb.
Távirányítóhoz kell alkalmazás. Play-en van egy csomó, keress a "smart", "remote", "control" szavakkal. Ajánlani nem merek/tudok semmit, mert eléggé korlátozott ezeknek az alkalmazásoknak a kompatibilitása. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55220 üzenetére
Milyen szempontból?
-
petipetya
nagyúr
válasz
arti1121 #55218 üzenetére
Epub:
Mindegyik funkció elérhető a Play Könyvek esetén, ráadásul a gépen és telón ugyanazt látod az online szinkron miatt.PDF:
Ezt már egyáltalán nem kényelmes vele kezelni, de nem is erre való. PDF-re egy külön olvasót tudok ajánlani. Most a fizetős EZ PDF Reader van fent, ez tudja a fenti paramétereket a PDF-ek esetén is. -
-
arti1121
senior tag
tapasztalat alapján melyik a legjobb Epub olvasó ami megfelel ezen követelményeknek?
-magyar nyelvű
-könnyen kezelhető, kijelölhető
-hozzáfűzhető jegyzet és esetleg kezelje a pdf-et. jelenleg a moon reader + használomköszi
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Samsung telefonra van olyan alkalmazás amivel tudnám a tv irányítani és billentyűzet is van rajta esetleg képeket átküldeni is lehet nem vagyok még a témában otthon. köszönöm
-
xSide
őstag
válasz
Szmeby #55208 üzenetére
A smart keyboard módosításommal 4 soros vagy a kibővített karakterek egyszerűen elérhetőek
A smiley szerkesztővel meg pl. a mobilarenára linkeket, képeket is be lehet illeszteni a tag-ekkel...B]1. bővített 3 soros karakterkiosztás (megjelenik külön gombon az á é í ö ü karakter).
2. ékezetes karakterek külön a felső sorban (4 soros), mely sokak kérése volt!
:
-
törölt tag
válasz
dave0825 #55207 üzenetére
Azért ne igyál előre, mint a medve nővére! Én teszteltem olyan szettet, ami erre lett kitalálva. Hááát... Száz fölött, sisakban, kétszer meggondolja az ember, hogy mondjon -e valamit. Arról nem is szólva, hogy nem azért költöttem egy csomót kipuffogóra, hogy a csajomat hallgassam. Bambulja a tájat és élvezze, ahogy vibrál a 3,14..ja alatt a HD.
-
Szmeby
tag
Ugyan nem helyesírás ellenőrző, vagy hacker's keyboard, de sikerült 1 billentyűre redukálnom az ékezetes betűket.
Jobb szélen az enter fölé tettem külön az ékezeteket, a cucc meg szépen összeforgatja azokkal a betűkkel, amelyekkel tudja. Így lesz az o + ˝ kombóból ő, stb. Az már csak hab a tortán, hogy az összes ékezetet rányomoríthattam 1 gombra, a húzás irányától függ, hogy melyiket használja.
Ja, ez a Multiling keyboard. Nem sokat gépeltem még vele, de egyelőre tetszik. -
dave0825
őstag
válasz
#79335424 #55199 üzenetére
Kösz a segítséget, kipróbáltam a programot, de nem igazán akart működni. Néha hallottam a másik felet, de csak tized másodpercekre. Viszont a Wi-Fi Talkie nevű app egyelőre úgy néz ki, hogy jól működik, kipróbáltam 2 telefonon, és hallani rendesen mindkét felet, wifi hotspottal kapcsoltam össze.
A héten kipróbáljuk élesben is motoron barátnőmmel
Kösz még egyszer Neked is, és (#3889) Doosa-nak is, ott találtam rá a programra -
7Sony7
addikt
Üdv! Valami naptár widget szerűség kellene, ami az aktuális napon kiírja az aktuális felírást a képernyőn widgetben, és egész nap kint marad, nem tűnik el, mint a notifi barból, ha nyugtázom. Láttam már ilyet, csak nem tudom hogy keressem. Tudok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest